איך עובר לכם?

שמחה37

New member
איך עובר לכם?

נגמרו הפריכיות בסופר
כנראה שבעפולה כולם בדיאטה
בינתיים לא טעמתי מצה בכלל משתדלת להצמד טוב טוב לתפריט חלבונים וירקות (מזל שיש על האש רוב הזמן ) לצערי לא חשה כ"כ בטוב כך שאפילו הליכה כמעט ולא עשיתי מה שחייב אותי יתר הקפיד על תזונה נכונה. עד עכשיו הולך בסדר מקווה שימשיך. מה אתכם? יום מקסים שמחה

LATIN GIRL77

New member
לעשות לך משלוחה של פריכיות??../images/Emo6.gif

דואר שליחים מהיר..חחחחח גם אני לא טעמתי מהמצה עדיין, לא יודעת איך הטבעת תתמודד איתה אבל מעבר לכול אני חושבת שאני קצת מקובעת על עניין הקלוריות מימי קבוצת התמיכה
, אבל הבטחתי לעצמי לפרגן אחרי שנים מצה עם שוקולד
מה שכן דיי משתדלת להתמיד בספורט , כותבת דיי כי ביום שלישי הרשתי לעצמי להיות פדלאה ולא לעשות שום ספורט, מי אמר שצריך לעשות ספורט שבעה ימים בשבוע?? משוגע! יום ראשון כמובן שהקפדתי על הזומבה שלי, המדריכה הרגה אותנו(!!!!) אמרה שהורידה לנו את ארוחת החג ושנחזור ביום חמישי להוריד את הקינוח, אז למרות שלא אכלתי קינוח בערב החג היום אני הולכת לווסת את הפדלאה של יום שלישי
אגב , הפדלאה פה יצאה אתמול עם הקור שהיה (מאיפה בא החורף הזה פתאום??) להליכה של שעה מדהימה עם מוזיקה! שמחתי תרגישי טוב
המשך יום נפלא בית יקר

שמחה37

New member
טוב לא יכולתי להתאפק ונשקלתי

מהשניים שמתעתעים אני בלמטה מה שאומר שאין עליה במשקל ואני במצב מצוין. כל הכבוד לי ולגבי הזומבה- ראיתי ביוטיוב זה אגדי בטח ארשם אחרי החג בע"ה אצלנו בקאנטרי אין שמחה

WiKi

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

כרגע הגעתי לעבודה אחרי אימון במכון (רק משקולות, מקווה לעשות אירובי בערב), אתאפס על עצמי, אכנס להתקלח במקלחות השוות שלנו פה והיידה לעבודה. עובדת כרגיל בחול המועד, בחג השני נוסעת לנוח בדרום עם חברים, מחכה למנוחה הזו, אני מ-מ-ש צריכה אותה. בגזרת האוכל לא משהו, לא מקפידה לאכול מסודר, אחרי החג אחזור לשגרה נורמלית יותר, מנסה לצמצם נזקים ולא להגזים ממש. אכלתי אתמול רבע מצה, רק כי נתקעתי בלי פתית בעבודה. היום כבר הצטיידתי בפתית ובמרקי נמס בכוס לייט כדי שהנשנושים של אתמול לא יחזרו על עצמם בעבודה. אתם לא מבינים כמה סוגים של עוגיות לפסח יש פה, כל מיני קוקוסים ממולאים בשוקולד ומצופים בשושולד לבן עם זיגוג של שוקולד אדום
המאמן שלי עבד בעברו בבונז'ור, הוא אמנם מאמן כושר אבל סוחב עליו כ 15 קילו עודפים, בתקופות הגרועות שלו זה עולה לכמעט 35 קילו עודף והוא נאבק עם המשקל והדיאטות. כל האימון הבוקר הרצנו פנטזיות על בורקס תרד, מהגדולים השומניים האלה שמוכרים בבתי חולים, בא לי שניים כאלה עכשיו ולמיטה, זקוקה נואשות להשלמת שעות שינה, זה הולך לקרות הלילה, אם מישהו חושב לחפש אותי מחר בבוקר - שישכח מזה, אני אשן
יש מצב שאני שמנה כי אני לא ישנה מספיק?

חמ סה

New member
בורקיטס מבצק פריך יותר עדיף ../images/Emo3.gif

עזבי בונז'ור, בואי ל"בורקס יוסי" בגבול בת-ים/יפו. אין דברים כאלה.
. שנים שלא הייתי אצלו...

WiKi

New member
בורקיטס זה הקינוח אחרי התרד ../images/Emo6.gif

בורקס יוסי פתוח בחול המועד פסח?

חמ סה

New member
../images/Emo6.gif

לא נראה לי. הוא כשר וכו'. מניחה שביום שלישי יירשמו תורים.

חג מקסים, עם טבעת שיצאה לחופשששש.

אני מרגישה משוחררת ושמחה, וכנראה גם הטבעת כך, כי אתמול ושלשום נעלמה ההגבלה, אני אוכלת מהכל ודי הרבה, וההיא לא מגיבה. זה כנראה ממש נכון מה שאומרים שהטבעת משתחררת ומתכווצת לפי מצבו הנפשי של הבן אדם. ממש פסיכולוגית קטנה
יום מקסים ורגוע לכולכם, תנצלו את החג, כי אוטוטוטו הוא עובר לנו.....

חמ סה

New member
במודעות שיא ../images/Emo13.gif

לא הכנסתי הבייתה "אויבים" (אני נשמעת כמו מירי בלקין
) לא עוגיות לפסח (יותר נכון, לא מהסוג ש*אני* אוהבת - את אלו עם הקוקוס וציפוי השוקולד...
. מה שיש פה - ממש לא מדבר אליי , וטוב שכך...) ולא דברים נוספים שמייחדים את החג. במסגרת "הימים האלו" בחודש קמתי היום עם דחף לאכול מצה, ויהי מה. לא משנה כמה תרחישים הרצתי על היציקה שתהיה לי בקיבה אח"כ - אמרתי לעצמי "פרגני לעצמך" רק היום. ובכן...התחלתי עם כוס נס קפה. תוך כדי השתיה, הרגשתי שהמחשבה על המצה הולכת ומתרחקת (הייתכן שכוס נס קפה יכולה "להשביע" ?)... חצי שעה אחרי התיישבתי לארוחת בוקר. בטבעיות שלפתי פריכית, מרחתי גבינה, 2 כפיות טונה ומלפפון והתחלתי לאכול. אני אפילו לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי אוכלת מצה. שלמה. כמו בתכנון... הפריכית הזו "חנקה" אותי. אלוהים יודע למה. לפעמים גם 2-3 כמוה "לא מזיזים" לי. טוב נו...מזיזים (אבל הכמות כפולה..). בכל מקרה, סאגת ארוחת הבוקר להיום עברה בשלום. נראה מה יהיה אחכ. מה שהכי חסר לי בחג זה הספגטי
. מחכה ליום שלישי... עד אז - מודעות ושליטה. המשקל הרי מחכה בשקט בארון...צריך לתת לו דו"ח משקף כי הוא לא עושה הנחות (לפעמים רק אנחות
). חבל. שיהיה המשך חג קל. מסתבר שאפשר... (ויקי-הודעה משמחת במסר. אח"כ את משוחררת ל
כאוות נפשך).

WiKi

New member
מבטיחה מבטיחה ולא מקיימת

אין לי שום מסר ממך. אבל יש לי הצעה איך לקזז קצת את האוכל של החג... המממ.... ספורט?!? אולי תבואי איתי לרכוב על אופניים בסופ"ש? מהטיילת בבית שלך צפונה, על הים, יהיה מגניב

חמ סה

New member
טוב, היית מחכה שניה...עכשיו יש לך

הלכתי רק לכתוב. התאוששת ממה שקראת ?
. אין לי
יותר. אופס. חבל...

WiKi

New member
ציפיתי למסר כזה האמת, לא נפלתי מהכיסא ../images/Emo9.gif

החוכמה היא גם לבצע ולהתמיד, דיבורים בכתב ובע"פ ראינו כבר

avigail238

New member
בובה,יש לי מלאן פריכיות....

אני בצפון בסופ"ש להביא לך? אני גיליתי שלא רק לא צריך לעלות במשקל אפילו אפשר לרדת:) כמו שכתבת הרבה על האש,ירקות הרבה שתייה והמשך הפעילות הגופנית ואופס המשקל בצניחה:)

מזל שאני אשכנזיה... ../images/Emo13.gif

אצלנו אין פריכיות, אין אורז, שלא נדבר בכללי על קטניות... אז אני נהנת: הרבה ירקות, פרי ביום, בשר, דגים ורבע מצה ביום. ממשיכה עם תוכנית האימונים בחדר כושר, מזל שאני בחופש אז הולכים כל יום (גם אחרי טיולים, אחרי בילויים וכו'...), פשוט מניחים את התיק בבגז' וכשחוזרים לא עולים לבית- נוסעים מיד לחדר כושר. האמת התחשק לי מתחילת הפסח מצה עם שוקולד והחזקתי את עצמי, אבל היום בבוקר לקחתי רבע מצה עם טיפה שוקולד ושתיתי קפה (במקום ארוחת בוקר) ובזה סיימתי את המצה עם שוקולד שלי עד השנה הבאה
חשבתי שאני לא אצליח לעבור את החג הזה ודווקא מרגישה טוב עם זה, תודה לאל. האמת, אני שמחה שיש את הפורום הזה שגם נותן את האפשרות לקבל הרבה מידע וגם לעזור לאחרים.
חג שמח לכולם

רוייקו

New member
פיספסתי את הסדר !!!

ערב החג היה חמסין. עד הצהריים שתיתי ואכלתי והספקתי גם לצבוע אצל אחותי את הבית. בצהריים אכלתי עוף וכנראה ניסתמתי. ניסיתי לשתות אבל הנוזלים עפו החוצה כדרך שיצאו. אני, עם כל הנסיון שלי, לא הצלחתי להכניס טיפת נוזלים וכך זה נימשך עד ארוחת החג. הרגשתי שמשהו קרה לטבעת. קיבלתי הפניה מהמרל"מ למיון בקפלן, שם תיכננתי שכירורג יפתח לי ואחזור מייד הביתה לארוחת החג. אלא שהכירורג פתח את כל הטבעת ועדיין נותרה ההגבלה והקאות של הנוזלים. עשינו צילום עם חומר ניגודי וראינו שהחומר עובר את הטבעת אבל לא ממשיך מעיים. כלומר, חסימת מעיים או חסימת ההשקה בין הקיבה למעי. מוזר לגמריי. הושארתי לאישפוז ובבוקר זה הסתדר מעצמו: שתיתי ואכלתי ושיחררו אותי בצהריים. אני רוצה להודות שהכירורגים במחלקה הכירורגית שעובד בה דר' ספוז'ניקוב - מנתח בריאטרי שחידש את הניתוחים הבריאטריים בבית חולים זה - עשו רושם שמבינים את התחום הבריאטרי ועובדה שניגשו מייד לבדיקות הרלוונטיות והכל הסתיים במהירות. השתחררתי מייד לעבודה חג שמח לכולכם

למעלה