איך עבר עליכם הצום?
ח חייםלוי Member מנהל 27/9/12 #4 יש כאלה שיכולים לצום. תלוי בתרופות שלוקחים ובמה שאומרים הרופאים. אני צמתי. לקחתי את התרופות עם קצת מים וזהו. אבל אני כבר מאוזן הרבה מאוד שנים ולכן מרשה לעצמי. יש עוד כאלה, כמוני. יש אפילפטים רבים מאוד שבאמת אסור להם לצום.
יש כאלה שיכולים לצום. תלוי בתרופות שלוקחים ובמה שאומרים הרופאים. אני צמתי. לקחתי את התרופות עם קצת מים וזהו. אבל אני כבר מאוזן הרבה מאוד שנים ולכן מרשה לעצמי. יש עוד כאלה, כמוני. יש אפילפטים רבים מאוד שבאמת אסור להם לצום.
I icehand3 New member 27/9/12 #3 העיקר שעבר כבר... הייתי ממש צמאה, השתייה שמותרת לפי ההלכה ממש לא מרווה אלא רק גורמת ליותר צימאון. אבל לפחות עבר מהר. גם זה משהו...
העיקר שעבר כבר... הייתי ממש צמאה, השתייה שמותרת לפי ההלכה ממש לא מרווה אלא רק גורמת ליותר צימאון. אבל לפחות עבר מהר. גם זה משהו...
ח חייםלוי Member מנהל 27/9/12 #5 כן כך גם אומרת החותנת שלי לה אסור לצום בשל בעיות בלחץ דם. היא שותה לשיעורין וטוענת שזה יותר קשה מלצום.
כן כך גם אומרת החותנת שלי לה אסור לצום בשל בעיות בלחץ דם. היא שותה לשיעורין וטוענת שזה יותר קשה מלצום.