איך עבר כבר שבוע?!

Walk Two Moons

New member
איך עבר כבר שבוע?!

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

לאן נעלם מה הרס את השבוע ?

שיר השבוע (של אביתר): עדר של שוורים, מאחורי השמש - שיר השבוע (כללי): which will , place to be ,things behind the sun , parasite בתור לשיקוף ריאה - אלבום השבוע:pink moon , five leaves left - ספר השבוע:עליסה בארץ הפלאות באנגלית - ציטוט השבוע: - סרט \\ סדרת השבוע:אליס אין וונדרלנד , עמוק בתחקיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): עד שאהיה שמח בחלקי - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:חתונה של יהודית ואביחי , איזה אהובים הכי משחרר יש לי משפחה מהממת -משהו שהרס לכם את השבוע : גלים עולים ויורדים,חדים של עצב וחרדה עצבנות וכעס קיצוני לשמחה פתאומית ..מאניה דיפרסיה במתנה מסבתא . כנס מוזר כזה במקום שבטח אליו אני אתגלגל בסופו של דבר - מאכל השבוע:סושי בכספי האחרון , דווקא החזיק יפה האשראי שלי בין סיגריות דיסקים הופעות נסיעות וסושי 4000 שקל בשישה חודשים ... - משהו שאתם מחכים לו השבוע:רות דולורס +אביב מחר , ערב כיתה( שאני מארגנת בקושי)לפני הסוף,פורים אחרון ברי בנען ומסיבת רחוב בנחלאות אבל זה כבר שבוע הבא .. השבוע העמוס בחיי 2 מבחנים ומתכונת - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): פורים

Walk Two Moons

New member
חשבתי על זה

שאף אחד בעצם לא ממליץ על המשהו הזה שהרס לו את השבוע, אז מה מקומו בשרשור שנקרא "מומלצי השבוע". חוץ מזה שזה נסיון להמעיט מכובד משקלם של המשהואים האלו. אבל אם את מתעקשת
גם אני בזבזתי את שאריות משכורתי האחרונה על סושי בשבעים שקל. צפי לייסורי המצפון שבטח לא יאחרו להגיע
תהני ברות ואביב מחר, צלמי המון

WhiteShadows

New member
כן אבל אנשים צריכים לפרוק

את עול השבוע. למי נתלונן אם לא בפורום

לא צילמתי כמעט בכלל

איחרתי ממש נכנסתי בסוף הלילה שלו והפסדתי את שמש וקיץ
אז היה קצר להפליא וגם הייתי חייבת להתיישב במקום מעצבן ומרוחק והסתירו לי הרבה אז קמתי לבקש ממי שהסתיר לי לזוז וזה היה גבריאל והייתי ממש נבוכה אבל זה היה שווה את זה רק בשביל הבלוז ראש חודש והנה אקח והיה גם ירח של אלתרמן בקיצור חובה עליי עוד פעם סתם תהיה 70 שקל?? , יקר בפריפריה .. 30 שקל גג .

Walk Two Moons

New member
שני רולים, 5 סושי-סנדוויץ', קולה וטיפ

והנה הלכו להם 70 שקל לבית עולמם

נו באמת, ג'אפנקו טופו שיטאקי ובטטה

מים מהבית וטיפ זה לא נחשב 28 ש"ח +- [אני גם אמורה לקבל הנחה כי אחי עובד בג'אפניקה בדיזנגוף]
(היא החזירה לי מייל לחכות לשלישי ובנתיים לשמוח אז אולי איאפשר להאשים אותך באובר אופטימיזם)

WhiteShadows

New member
באמת עבר בטיל!

- שיר השבוע (של אביתר): שוב אני לבד, יש לנו את כל הזמן, מחשבות - שיר השבוע (כללי): לחיות נכון-רונה קינן, winter-tori amos Somewhere Over the Rainbow-Norah Jones, - אלבום השבוע: - - ספר השבוע:- - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: Glee - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "זה חשוב לאהוב, ולמדוד את הטוב מזמן לזמן" (ובעצם כל שאר השיר) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים ומקומות שהתגעגעתי אליהם וחזרו לחיים שלי, שיחות טובות ושלווה. - מאכל השבוע: מרק כתום ועוגת תפוזים (אהבתי את הגיוון בשאלות) - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נסיעה לירוחם!!! - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: כלניות שצילמתי בצפון השבוע - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): טורי איימוס - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לנסוע לצפון. הוא כל כך יפה! וגם המרק כתומים של ארומה מעולה

SnapDragon

New member
נפלאות שעון החורף../images/Emo13.gif

שיר השבוע (של אביתר): מתנות, שוב אני לבד. שיר השבוע (כללי): לא שרע לי-אפרת גוש, רוב השעות - רייכל. אלבום השבוע: בין קירות ביתי-רייכל. ספר השבוע: ללא שינוי משבוע שעבר. ציטוט השבוע: מוצ"ש, 21:15, תיאטרון חולון. מחכים לאדון רייכל. הקהל מנסה מזלו בכמה פרצי מחיאות כפיים ספונטניות חלושות-אך-נחושות. רק אמא רציונאלית: "נו, הוא בטח מסדר את הראסטות!"
. סרט \\ סדרת השבוע: ארץ נהדרת (נ.ב. "הנבחר" זה סרט מוזר וגרוע). משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): "שום דבר לא בא. שום דבר לא בא לך טוב. ניסית כמעט הכל ושום דבר לא בא טוב...מחפשת דרך, כמו כולם בערך, לא להשתגע. מי יציל אותך למי בכלל אכפת יש מישהו ששומע.." (/אמיר דדון - ע"ע: המלצה על אמן). אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של הרייכל במוצ"ש. אחח, חווייה רב-חושית. מאכל השבוע: פיצת ענק מפביאנה, שאכלתי לבדי לבראנץ' במשרד
. משהו שאתם מחכים לו השבוע: פורים, הוריי! אבל רק אם אספיק לתפור ת'תחפושת המיוחלת. תמונה מגניבה שבא לכם להראות: צעד תימני משולהב באוויר (יש לו מרץ בלתי נדלה, לבחור!
) המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מסתבר שזה מין קטע של הליקון, כמו בהופעה של עברי שהייתי בה, לתת במה קטנה בהופעה גדולה לאמן-יוצר מתחיל. הפעם, בהתאם לקהל הבוגר יותר, קיבלנו אמן בשל ולא הכי אנונימי. מה אגיד לכם, על גיטרה אקוסטית וסאונד מהדהד טוב - זו הייתה אהבה ממבט ראשון.
קלטו אותו בקישור המצ"ב למטה. מומלץ במיוחד: גלים, שום דבר, לבד. המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לו"ז, הדחקה, הופעות, טיול ביפו, קניות ב"סוהו"
.

אולי, אם אעצום עיני

- שיר השבוע (של אביתר): אין כזה, אבל מתגעגעת.... - שיר השבוע (כללי): תפילה ליחיד, מנועים קדימה - אלבום השבוע: לא ממש אלבום אבל ממש נהניתי לשמוע את האוסף של שמוליק כץ, מפרוייקט האסיף של מוזיקה ישראלית בווינט כאן: http://www.icast.co.il/default.aspx?p=Podcast&id=360295 - ספר השבוע: אשה בורחת מבשורה, חשבתי שאוהב אותו אבל בינתיים סביבות עמ' 100 וקשה לי להמשיך. מה אתם אומרים, זה משתפר בהמשך? - ציטוט השבוע: - סרט \\ סדרת השבוע: ראיתי קצת אמריקן אידול, היה משעמם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): בשביל מה שאתה צריך, לא משלמים. רק מתפללים. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של אביב גדג - מאכל השבוע: פסק זמן בבאגט. אם תצטטו אותי אני אכחיש. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פורים, שיעבור. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רון בונקר על הגיטרה (!) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מישהו לרוץ אתו. זה טוב שיהיה אחד כזה.

רעוּת

New member
אמג, הוא בהחלט משתפר בהמשך ../images/Emo46.gif

אבל אני אהבתי אותו גם מההתחלה. זה הספר הכי טוב של שלו, ואני אומרת את זה אחרי שקראתי את 'מישהו לרוץ איתו' איזה 5 פעמים במהלך חיי.

e s1

New member
../images/Emo45.gif

לא זוכרת ספר שטילטל אותי יותר ממנו..

כן

צלחתי את המשבר. עמוק באיזור ה 300 ובהחלט מועמד להדיח את מישהו לרוץ איתו מהבכורה הגרוסמנית אצלי, או ללכת איתו יד ביד.

למעלה