איך עבר השבוע....

איך עבר השבוע....

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: צום קל וגמר חתימה טובה

../images/Emo135.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
On My Own די זה גרם לי לבכות
שיר השבוע לא של דה יוזד: Cinema Bizarre-She Waits For Me Ciema Bizzarre-Lovesongs (They Kill Me) MCR-Famous Last Words Taking Back Sunday-MakeDamSure Taking Back Sunday-Up Against Madina Lake-In Another Life The Killers-Somebody Told Me להקת / אלבום השבוע: Taking Back Sunday Cinema Bizzarre קליפ השבוע: Cinema Bizzarre-Lovesongs (They kill Me) תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ אין משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: בולטס הגיע סוף סוף!
ציטוט השבוע: "מייקי נראה לי פתאום...חתיך" אני אומרת משהו שבחיים לא חשבתי שאני אגיד ><
מתנגן בראש / פלייליסט: Sister To Sleep-MCR תמונת השבוע: חברה שלי הכינה לי
צום קל וגמר חתימה טובה גם לכם!
למרות שאני לא צמה

אני:]../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דה יוזד: אממ, אין. שיר השבוע לא של דה יוזד: מילסטון -ברנד ניו. להקת / אלבום השבוע: אמ, אטריו
קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סקינססססססססססססס עכשיו מורידה את כל הפרקים, סדקה מצויינת
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: יום כיפור^^- נוסעת היום לחו"לD: ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: מילסטון של ברנד ניוXD תמונת השבוע: וואעע צום קל וגמר חתימה טובה -לא צמה.

Let it Bleed

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: - שיר השבוע לא של דה יוזד:החדש של ההוא מסיסטם להקת / אלבום השבוע: פוסיקאט דולז קליפ השבוע: החדש של ההוא מסיסטם תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא זוכרת איך קוראים לסרט... משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:ראיתי חברות שלא ראיתי המון זמן. ויום כיפור =/ ציטוט השבוע:- מתנגן בראש / פלייליסט:פואטיק טרג'די והתחלף לדה אנד של MCR תמונת השבוע:-

O L g i T

New member
...

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע לא של דה יוזד: black flag - this is good להקת / אלבום השבוע: לאדעת קליפ השבוע: X תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: דוקטור פיל? משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: הורדתי תמדוזה אחרי 10 שעות שהייתי איתה, למרות שבאותו יום השקם היה במיטבו וזה היה טוב. גם אתמול היה נחמד בפרח, איזה נוסטלגיות ראיתי אנשים שלא ראיתי בערך שנה. ואנדריי חח3> ציטוט השבוע: "זה אנדריי זה אנדריי..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתנגן בראש / פלייליסט: bring me the horizon - shed light תמונת השבוע: X

O L g i T

New member
לאדעת :\ זה כאב חח

שמעי את לא יודעת מה נהיה לי מהשפה היא התנפחה תחת ונהיתה סגולה והעגיל נכנס לי לתוכה סרט :S

O L g i T

New member
מוסיפה

שיר השבוע לא של דה יוזד: fftl - shame shame ותמונה הדבר היחיד שנשאר לי ממנה חח

taltol14

New member
וזה ממש מזכיר את העגיל על העטיפה של../images/Emo97.gif

האלבום של ETF רק שזה טיפה שונה XD

O L g i T

New member
מזה ETF?

אוף תפסיקו לדבר בראשי תיבות כבר! אני לא מבינה כלום ככה חחח מותר רק עם להקות\אלבומים שלא נולד האדם שלא יכיר אותם וזהו ואה תודה חח

למעלה