איך עבר הסדר/ החג?

איך עבר הסדר/ החג?../images/Emo9.gif

אשמח לשמוע חוויות, סיפורים, הצעות לטיולים וכל מה שעולה בדעתכם. המשך חג שמח!!

זהבית135

New member
היה משונה אך נחמד...

התארחתי אצל בתי המאומצת, שהיא מתורגמנית לשס"י. נכחו ילדיה, דודתה, אישה אחת לקויית שמיעה וראייה, ועוד אחת חירשת לחלוטין. בתי קראה את ההגדה ותוך כדי כך תרגמה לשפת הסימנים. האישה החירשת קראה את התרגום הידני הזה ועבירה את תוכנו לחברתה, לקויית המיעה והראייה, בשפת המגע באצבעות. אני הקשבתי וצפיתי בכל התהליך המשונה הכפול הזה, תוך כדי שירה ודיבורים עם בתי, עם הילדים ועם הדודה. היה אוכל טוב, מצברוח טוב, וחוויה מעניינת. את הארוחה עדיין רואים עליי...
מועדים לשמחה!

צלף

New member
נו אז איך היה לי הסדר ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

טוב היה לי דלקת אוזנים א- אז שמעתי עם הסדר בלבד ועד בכוס של אליהו אחר כך הייתי עייף לאחד עבור אחד מי יודע וחד גדיא.... תיאור מפורט בקישור: http://cafe.themarker.com/post/2136321/

בועת sabon

New member
סליחה על התשובה המאוחרת...

חזרתי יום לפני הסדר מאישפוז מסוייט של שבוע, עקב דלקת בכיס המרה שגרמה לצירים מוקדמים. הייתי חלשה כי הייתי בצום מוחלט 4 ימים ואח"כ רק נוזלים. זה הטיפול בתוספת אנטיביוטיקה. ניתוח יהיה לאחר הלידה. למרות זאת היתה אוירה עליזה. זייפתי בשקט עם כולם, בלי לשמוע הרבה. אני כבר רגילה
בחג היה לי קצת קשה עם האוכל (אני בדיאטה קפדנית עם הרבה איסורים כדי לשמור שהדלקת לא תתפרץ שוב, יש לי אבן בגודל 1.5 ס"מ בכיס המרה...). שמחה שהחג נגמר. המשך שבוע טוב לכולכם.

למעלה