איך עבר החג? ואיך עבר הצום?
א אליהו88 New member 9/10/08 #3 אל תזכיר לי מחר בע``ה אני נוסע לירושלים... כמה עבודה וסידורים יש לי שם... /tapuzforum/images/emo178.gif
אל תזכיר לי מחר בע``ה אני נוסע לירושלים... כמה עבודה וסידורים יש לי שם... /tapuzforum/images/emo178.gif
1 1חפוצית1 New member 9/10/08 #6 יאפ!! סוכות. . .אחד החגים היותר אהובים עלי. . /tapuzforum/images/emo13.gif
1 1חפוצית1 New member 10/10/08 #9 ופסח. . . זה החג הכי אהוב עלי!! /tapuzforum/images/emo13.gif איתי סבבה דניאל. . .היה, וטוב שהיה. . .איך לך?
ופסח. . . זה החג הכי אהוב עלי!! /tapuzforum/images/emo13.gif איתי סבבה דניאל. . .היה, וטוב שהיה. . .איך לך?
א אליהו88 New member 10/10/08 #11 פסח? זה חג של דיאטה... בעעעע א``א לאכול כלום... כל הבנות אומרות יש דיאטה... חחח
1 1חפוצית1 New member 10/10/08 #12 בפסח אוכלים הכי הרבה!!! אחח. . .אין כמו האוכל של פסח. . . /tapuzforum/images/emo13.gif
2 21דניאל21 New member 10/10/08 #14 איך אתה לא מבין... במצות יש מלאאאאאא קלוריות חחחח רק את חפוצית אני ממש לא מבין, מה את אוכלת בפסח?? איך המצות לא נתקעות לך בגרון? איזה סיוט...
איך אתה לא מבין... במצות יש מלאאאאאא קלוריות חחחח רק את חפוצית אני ממש לא מבין, מה את אוכלת בפסח?? איך המצות לא נתקעות לך בגרון? איזה סיוט...
נ נועם 21 וחצי New member 9/10/08 #7 אל תשאל אחי איזה חג היה ישבנו על סטייקים ופרגיות אה ואיזה טשולנט היה בבוקר... משהו פגז
א אליהו88 New member 10/10/08 #10 חחח... בישיבה- אני אחראי על המטבח... אז בין מוסף למנחה אמרתי לכולם- יאללה... כנסו לחדר-אוכל, יש עכשיו קידוש ועוגות...
חחח... בישיבה- אני אחראי על המטבח... אז בין מוסף למנחה אמרתי לכולם- יאללה... כנסו לחדר-אוכל, יש עכשיו קידוש ועוגות...