איך עברה השבת?

My Little Fairy

New member
איך עברה השבת?

בוקר: קמומיל, בננה. צהריים: סלט חסה, גזר, מלפפון, עגבניה, גמבה אדומה וצהובה. לחם מלא. סלט חצילים בטחינה. ביצה רכה. טונה. בננה. קמומיל. ביניים: התחשק לי לנשנש אז אכלתי עוד מהסלט ושתיתי גם שוקו על מים. ערב עתידי: מרק תימני מבקר והמון ירקות: בצל, בצל ירוק, גזר, קישואים, תפו"א, בטטה ודלעת. גם חילבה (התלהבתי כשאמרת שזה עוזר בהרזיה). אני אוכלת ללא התפו"א והבקר. חייבת להתאפס. כבר הייתי ממש רזה לאיזה שתי דקות בערך.

IAM20072007

New member
נקרא שממש עובר אצלך בסדר

אצלי בוקר - 2 פרוסות לחם קל עם חביתה וסלט ירקות ביניים - קלמנטינה צהרים - 2 שוקיים ממולאים באורז וכרוב ממולא + כוס מים בטעם ביניים - נס קפה ושוקולד 92 קל' ערב - בלאגן יש לי ארוע , אני מאד מקווה לא לגעת בקינוח ולא בלחם עשיתי חצי שעה אופנים, אני חייבת לזכור בארוע כמה היה לי קשה ואז אולי זה יעזור לי לא לגעת בשטויות.

My Little Fairy

New member
אממ.. יאמי לך.

הממולאים נשמעים טוב. אירוע זה כיף. תטעמי מהכל, אבל לא יותר מידי. שתצאי שבעה ולא מפוצצת.

IAM20072007

New member
תודה ותודה על העצות אבל...

הבעיה שלי שאני לא ממש יודעת כמויות , חוץ מזה אני מתחילה להיות רעבה שיטטטטטטטטטט חייבים לצאת מהבית עכשיו יאלה שתגיע הביבסיטר

לילית462

New member
תבלי בארוע

אני אוהבת לאכול בבית לפני ארועים ולא לגעת בכלום בארוע עצמו. אבל זה בעיקר בגלל שאני מתביישת לאכול ליד אנשים. מצד שני בארועים תמיד יש מבחר של אוכל שקשה לעמוד בו, ואפשר עדיין לאכול ולשמור על שפיות. תעשי חיים

IAM20072007

New member
אני לא מסוגלת לא לגעת בכלום

אין לי משמעת עצמית כזאת גבוהה

לילית462

New member
אני בקונטרול

בוקר כרגיל קפה עם כריך מפרוסה אחת וסלט טונה. צהרים - אננס (טרי כמובן) ונקטרינה ביניים - סלט חסה עם מלא ירקות וחופן גדוש של קרצ'י - ביסלי שעשוי מחומוס. אוטוטו יושבת לקפה עם הגבוה ולערב הכנתי מרק / תבשיל לקוסקוס. אני אוכל רק את המרק. הילדות והגבוה יוכלו עם קוסקוס. בטח יהיה שם גם סלט....

לילית462

New member
כשבעלך יהיה כמעט 2 מטר ולא תרצי לחשוף

פשטים אחרים עליו תגלי שזה אחלה של כינוי. אחרי התלבטויות רבות כמו "החצי" , "שיחיה" , "בעלי" האות הראשונה של שמו וכו' בסוף מצאתי לי את הכינוי הנ"ל שכולם מרוצים ממנו. כולל הגבוה, אמא של הגבוה וכל שאר הנמוכים מסביב

לילית462

New member
לא, לא טוב

לפעמים הוא לא יקר (קורה...) על המילה בעלי אני לא כל כך סגורה אהובי - מרגיש לי קצת חשוף ביחסים גבוה - מילת תואר, אובייקטיבית חסרת שיפוט, - מתאים בדיוק לאינטרטנט...

יעל י

New member
סבירה בהחלט ומאד מהנה

החייל הגיע והביא איתו בשורות טובות. בחודש פבואר מתחיל קורס קצינים. אוכל-בסדר למרות שיותר מדי מתוק.

IAM20072007

New member
באמת בשורות טובות ../images/Emo24.gif

כל הכבוד תגיד לי מאיפה יש ל הרבה מתוק בבית? את לא יודעת שלא מכניסים אוייבים!!!!!???????????

למעלה