איך סוחרים במט"ח?

• פותח הנושא AirW
  • פורסם בתאריך

AirW

New member
איך סוחרים במט"ח?

שלום לחברי הפורום אני חדש בשוק ולומד אותו לאט, בסבלנות ובזהירות. אני לא מחפש מינופים גבוהים וסכום הכסף שאני מקדיש למסחר הוא לא גבוה באופן יחסי (5000$). אני פתוח לשמוע הצעות וללמוד ונפגש עם נציגים של חברות שונות שמנסות לשכנע אותי לסחור דרכן. לפני כשבועיים נפגשתי עם נציג של חברה שסוחרת במט"ח. לפי מה שהבנתי, השירות שחברה כזו מציעה זה גישה למסחר ותוכנה שבאמצעותה ניתן לסחור. יש לחברה גם חדר עסקאות ומנתח טכני אבל לא כל כך הבנתי מה השירות שחדר העסקאות אמור לספק לי. החברה גובה 3 פיפסים עבוד כל עסקה שאני מבצע (רווח או הפסד). השאלה שלי היא כזו: האם עמלה זו היא עמלה מקובלת בשוק? האם אני יכול לעשות קורס במקום ניטראלי ולרכוש תוכנה שתאפשר לי לסחור באופן עצמאי וללא תיווך של חברה זו או אחרת? למשל, לפתוח חשבון בבנק שיוקדש רק למסחר במט"ח? אם לא, איך אפשר לסחור במט"ח (דרך האינטרנט) באופן שיאפשר לי עצמאות מירבית? תודה על העזרה.

ctber

New member
איך סוחרים במט"ח

אתא יכול לעשות קורס בכל מקום. החברה גובה 3 פיפסים .על איזה צמד כל צמד יש לו עמלה אחרת השאלה שלי היא כזו: האם עמלה זו היא עמלה מקובלת כן . אבל יש חברת שהעמלה גובה יותר המלצה:רק לא אייזי פורקס

המכור4

New member
איך סוחרים במט"ח

ראשית לא ממולץ לסחור עם חברות בארץ כי הם לא אמינות. כדאי לסחור עם חברות בחול-כאלה שיש להם נציגות בארץ. כדאי ללמוד לבד את תחום המטח דרך האינטרנט ולא ללכת לקורס מהסיבה שבקורס מלמדים אותך איך להפסיד כסף לאותה חברה שמדריכה אותך. בהצלחה

AirW

New member
לאיזו חברה מחו"ל יש נציג בארץ?

אם תוכל לתת לי שמות של חברות כאלו אודה מאוד

AirW

New member
חברות מחו"ל

כפי שמוצגות באתר המצורף. למיטב הבנתי אלו הן חברות אמריקאיות המאפשרות מסחר דרך ממשק מסחר במט"ח. קראתי על החברות ועל השירותים שהן נותנות ואני שוקל להצטרף למסחר במט"ח דרכן בעקבות המלצות בפורום זה לעבוד עם חברות מחו"ל ולא עם חברות בארץ. יש כמה מושגים שאינני מבין עד הסוף ואשמח אם תוכלו לסייע לי להבין אותם במילים פשוטות להדיוט מתחיל: "מסחר ללא עשיית שוק No Dealing Desk הפקודות מועברות ישירות לבנקים" מה זה עושי שוק? ומה הכוונה לכך שהחברה מבטיחה מרווחים נמוכים? "מסחר במיקרו מיני Lot (חוזים במנוף של 100 דולר בלבד)" האם הכוונה ליחס 1:100 כלומר עסקאות של 100,000?

wkim

New member
מסחר במט"ח

המומלץ ביותר - עודד מאלבריה . היחיד שילמד אותך באמת איך לסחור ע"מ להרוויח , לא ישכנע או ידחוף אותך לסחור עם חברה זו או אחרת, אצלו תלמד כמעט על כל החברות בארץ ובעולם. אדם צנוע ואמין והקורס לא יקר. האתר שלו www.elbariafx.com . מתחיל אצלו קורס חדש בספטמבר , שיעור מבוא חינם בתאריך 11/9/07 במקום היפיפה - בנימינה . המייל לקורס [email protected] או בטלפון 04-6181311 .

פרסום חינם

הפורום פה הפך לפורום פרסומי $?@#? הראשון מפרם את רק את הברוקרים ש"ברוקר טוב" מייצג..למרות שיש הרבה שונים כאשר לכל אחד יתרונות וחסרונות. לדוגמה ברוקר טוב יש בחור אחד שאחראי על הכל ולכן אני מכיר סוחרים שציינו כי התמיכה בעייתית למרות שאותו בחור הוא מאוד איכותי..כך שזה חסרון ויתרון... השני נותן תאריכים... נו באמת?$#. בעצם מה אני מתלונן... כל פורום ותפקידו. חוש חש הבלש מכה שנית...בקרוב הקרנת בכורה....קולנוע רב חן ...לכרטיסים מוזלים צלצלו.....

פורקס7

New member
מסחר במט"ח

אני מצטרף להמלצה על עודד מאלבריה. לגבי חברות - האמריקאיות טובות כי יש בקרה עליהן. אני לא זוכר שם יתכן FXCM.... עוד אופציה זה SAXOBANK.

למעלה