איך סוגרים חשבון?

lala76

New member
איך סוגרים חשבון?

הצטרפתי לחשבון של בעלי בבנק אחר, ועכשיו אני רוצה לסגור את החשבון. כשהייתי בסניף וביקשתי לסגור את החשבון, חתמתי על ביטול אשראי וביטול הוראה טלפונית. על סגירת חשבון לא נתנו לי לחתום, כי היו בכרטיס אשראי הוראות קבע שנפרשו לכל התקופה, ביטלתי אותן (העברתי לכרטיס החדש) ועכשיו אין לי התחייבויות בחשבון. דיברתי בטלפון עם פקידה אחרת מזו שטיפלה בי כשהייתי בבנק והיא אומרת שכל החומר אצל השנייה והיא לא יודעת על מה חתמתי ועל מה לא ולנסות מחר. לא נראה לי שישחררו אותי כל כך מהר, יש פיתרון?

פתרון קצר ומהיר - להגיע לסניף

לראות שבאמת כל ההתחייבויות עברו, במידה וצריך לחתום על טופס סגירה אז לחתום לקחת העתק וזהו.

lala76

New member
הסניף רחוק לי ../images/Emo4.gif

עברתי מקרית מוצקין למודיעין ואני אהיה באיזור הסניף עוד הרבה זמן וחשבתי בינתיים עד לסגירה סופית לבדוק מה לעשות כדי שברגע שאני אגיע זה באמת יהיה סופי, אבל כנראה שאין ברירה... תודה

עוד אפשרויות

לבדוק באינטרנט האם החשבון מאופס. אפשרות נוספת להכנס לסניף אחר של הבנק ולבדוק משם מה מצב החשבון

lala76

New member
תודה לכל המגיבים, בסוף שלחתי פקס

אבל לא לסניף כי לא ממש התייחסו אליי שם אלא למרכז פניות לקוחות, למחרת התקשרה פקידה מהסניף אליי לפלאפון ואמרה שהתחילה את תהליך הסגירה, ויום אחרי זה (יומיים אחרי ששלחתי את הפקס) התקשר אליי מנהל הסניף בו היה החשבון שרציתי לסגור ואמר שאני יכולה ברגע זה ללכת ולסגור את החשבון סופית וזה מה שעשיתי.

למעלה