איך נשמע לכן...

La Vicomtesse

New member
איך נשמע לכן...../images/Emo54.gif

ללכת (עוד חודש, נכון?!?) לראות "אהבה בעצם" ביחד???

oO yUvAl Oo

New member
בדיוק מה שחשבתי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

זה יהיה כל כך כיף!!! איך הוא נראה בפרסומת.....*נמסה*

La Vicomtesse

New member
ובכן.........../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo54.gif

קודם צריך לדעת איפה זה מציג....בעיקרון נראה לי שעזריאלי או סינמה סיטי יהיה זמין פחות או יותר לכולן...כמובן שאם יש לכן עוד הצעות אז תרגישו חופשיות להוסיף.... יש למישהי מידע כלשהו על אירוע טרום בכורה או משהו בסגנון???

love potion

New member
כן כן!

ראיתי טריילר של זה אתמול בעזריאלי (והבכתי עמוקות את חברה שלי). אבל תוך כדי ההתלהבות לא שמתי לב מתי זה יוצא...
אגב, הסרט של האחים כהן - "אכזריות בלתי נסבלת" - אדייייייייייררררררררררררררר!!!!!!!! [מקפצת]

La Vicomtesse

New member
I took your advise../images/Emo54.gif

והלכתי לראות את הסרט.......ענק!!! עדיין כואבת לי הבטן מרוב צחוק! והטריילר, וואו, איזה כיף! עשיתי לחברה שלי הסבר קצרצר....עם מי מהשחקנים אלן שיחק כבר ואיפה...(זה אשכרה כמו פגישת מחזור בשבילם, נכון?!?!?) ואפילו היא התלהבה והחליטה שהיא רואה את זה ברגע שזה יגיע...רציתי לקנות את הפוסטר, אבל לא היה...

TwelveEyes

New member
הממ, טוב...

הבעיה היא שאני עובדת בד"כ משמונה עד ארבע, חמישה ימים בשבוע (חוץ מעכשיו, כי אני חולה
) יום שישי פנוי אצלי מהבוקר עד הערב, אבל לצערי אני עדיין לרחמי התחבורה הציבורית, כך שסרט ביום שישי בערב ממש לא מתאים לי (אלא אם כן למישהי כאן יש אוטו וחשק להקפיץ אותי אח"כ הביתה... כן, I thought so
) מצד שני, אין לי בעיה לתפוס ביום חול אוטובוס ללב המפרץ ישר אחרי העבודה, לעלות על רכבת, להגיע מקסימום בחמש וחצי-שש ואז לחזור הביתה בנגיד, תשע או עשר בהתאם לשעת סיום הסרט ואם נחליט לעשות משהו אחרי. הולך? רק תגידו לי מתי, כדי שאספיק לברר לו"ז אוטובוסים ורכבות.

מלאכית16

New member
כן..../images/Emo110.gif

זה נשמע רעיון טוב. והבכורות הן תמיד בימי חמישי, ככה שאם בא לכן בכורה, אז נוכל ללכת ביום חמישי. אבל חייבים לברר איפה, איך, למה, ומתי...ואולי אפילו להזמין כרטיסים מראש.

La Vicomtesse

New member
בעייה קטנה...../images/Emo54.gif

אני נמצאת בבית רק שישבת, וכל השבוע אני סגורה בצריפין...

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאין בעיות... רק תגידו

מתי ואיפה כדי שאני אוכל לקחת את הורי היקרים לשיחה בארבע עיניים

gp53

New member
sounds good../images/Emo45.gif

רק צריך לברר מתי זה באיזה שעות וכו'

למעלה