תודה רבה מראש ממש במקרה ראיתי עכשיו ידיעה עיתונאית; נראה שאין לכך מונח עברי, רק מגאפון
נ נוף-צלול Well-known member 2/7/25 #1 תודה רבה מראש ממש במקרה ראיתי עכשיו ידיעה עיתונאית; נראה שאין לכך מונח עברי, רק מגאפון נערך לאחרונה ב: 2/7/25
ס ספראנג מונקי Member 2/7/25 #2 אני לא חושב שיש הבדל בשם המכשיר רק כיוון שהוא אינו אלקטרוני: רמקול, מגפון, מגביר קול.
נ נוף-צלול Well-known member 3/7/25 #5 נכתב ע"י ספראנג מונקי: אני לא חושב שיש הבדל בשם המכשיר רק כיוון שהוא אינו אלקטרוני: רמקול, מגפון, מגביר קול. צפה בקובץ המצורף 133095 צפה בקובץ המצורף 133096 לחץ כדי להרחיב... רמקול כנראה שלא. רמקול זה כנראה מכשיר שממיר אותות חשמליים לגלי קול (הפעולה ההפוכה/משלימה למיקרופון). זה, אם כן: מגפון או מגביר קול
נכתב ע"י ספראנג מונקי: אני לא חושב שיש הבדל בשם המכשיר רק כיוון שהוא אינו אלקטרוני: רמקול, מגפון, מגביר קול. צפה בקובץ המצורף 133095 צפה בקובץ המצורף 133096 לחץ כדי להרחיב... רמקול כנראה שלא. רמקול זה כנראה מכשיר שממיר אותות חשמליים לגלי קול (הפעולה ההפוכה/משלימה למיקרופון). זה, אם כן: מגפון או מגביר קול
נ נוף-צלול Well-known member 3/7/25 #4 נכתב ע"י hada12: מגביר קול בעברית לחץ כדי להרחיב... תודה רבה! מודה לך מאד!