איך נפלו גיבורים...

הרדוף

New member
איך נפלו גיבורים...

לא לקחת באופן אישי הא.... ואני כבר חשבתי שאם אני מבינה, מסכימה ומפנימה את ההסכמה הכ"כ חשובה הזו (עבורי) אני מחוסנת... ושוב, השקר הזה... (אין לי אייקונים, אז כשארצה להשתמש באחד פשוט אכתוב אותו בסוגריים)(למשל כאן, איקון של תוים) ...כבר בתחילת השיחה הרגשתי שהיא כועסת, למרות שהיא לא רצתה לשתף, היא הצליחה להוציא את הכעס עלי... במהלך השיחה היה לי ברור שהכעס הוא שלה ואסור לי לקחת אותו באופן אישי. כלומר, היא בחרה לכעוס, אבל אין זה אומר שאני חייבת לבחור באופן אוטומטי בצד השני, ה"לא בסדר"... אינני חייבת להגרר אחרי האנרגיה השלילית שהופצה... אז למה יצאתי מהשיחה בהרגשה שכל הג´יפה שלה עברה אלי? איך קרה שבכל זאת יצאתי מהשיחה עם תחושת מועקה? איך נפלו גיבורים? (ואני בכלל מה זה פחדנית
) (פרח) הרדוף.

הרדוף את מקסימה בעיניי....

ותמיד תהיי זאת (ושייקפצו כל הקטנים והמיסכנים והאומללים ששופטים אותי עכשיו... תיקפצו לי!!!) הרדוף אני אוהב אותך...... את.... טוב איך נגיד? את מאוד מיוחדת בשבילי..... ועל הזין שלך כל המשליכנים הקטנים... חהחהחה.... תילמדי להגן על עצמך.... (מוות לפולני-הקטן שצריך *לרצות* את כל העולם)....................... את לא ח-י-יב-ת כלום לאף אחד!!!! אוהב אותך
, קסם!!! (מכל הלב.... לכו תיזדיינו יא שופטים קטנים עופו לי מהעינים!!!!)

deep ocean

New member
ענק! ../images/Emo6.gif

"לכו תיזדיינו יא שופטים קטנים עופו לי מהעינים!!!!"

הרדוף

New member
קסמון ../images/Emo13.gif

תודה
העלת חיוך בליבי ועל שפתי. חיבוק. אוהבת. הרדוף

למעלה