א. אני לא בטוח שהוא האסון הגדול ביותר מאז השואה, אבל הוא בהחלט גורם נזקים עצומים.בנימין נתניהו הוא ללא ספק האסון הגדול ביותר למדינת ישראל מאז השואה. גם פרשת סילמן הוכיחה זאת.
וואווו איזה אוסף מגעיל של שינאה.בנימין נתניהו הוא ללא ספק האסון הגדול ביותר למדינת ישראל מאז השואה. גם פרשת סילמן הוכיחה זאת.
השנאה שלכם הביאה לרצח ראש ממשלה - לא הפילו ממשלה פשוט רצחו תחת ההסתהוואווו איזה אוסף מגעיל של שינאה.
הייתי מציע להקים מועצת "חכמים" בסגנון של "חכמי חלם" מתוצרת הפורום
ה"מכובד" הזה ולצאת לרצוח אותו או לתלות אותו בכיכר המרכזית בתל אביב.
אה ולא לשכוח כמובן לרצוח גם את כל מי שתמך בביבי בעבר עד 50 שנה אחורה.
רק חולה נפש אנטישמי יכול לכתוב דברי הבל בזויים כאלה. ברצינות, עם כל הכבוד לאתר ולחופש הביטוי, אין שום גבולות כאן???בנימין נתניהו הוא ללא ספק האסון הגדול ביותר למדינת ישראל מאז השואה.
מסתבר שאין, אתה מוזמן לקרוא את פניניו של R 1 3 בשרשור זה ובשרשורים אחרים.רק חולה נפש אנטישמי יכול לכתוב דברי הבל בזויים כאלה. ברצינות, עם כל הכבוד לאתר ולחופש הביטוי, אין שום גבולות כאן???
לא תודה. יש לי כרגע מחסור בכדורים נגד בחילות.מסתבר שאין, אתה מוזמן לקרוא את פניניו של R 1 3 בשרשור זה ובשרשורים אחרים.
מצטער, אך אני מתעלם ממנו לחלוטין!!מסתבר שאין, אתה מוזמן לקרוא את פניניו של R 1 3 בשרשור זה ובשרשורים אחרים.
אין גבולות לראש אופוזיציה שמאיים על השבעת ממשלה בישראל - אנחנו נחזור אנחנו הטרוררק חולה נפש אנטישמי יכול לכתוב דברי הבל בזויים כאלה. ברצינות, עם כל הכבוד לאתר ולחופש הביטוי, אין שום גבולות כאן???
רפואה שלמה.אין גבולות לראש אופוזיציה שמאיים על השבעת ממשלה בישראל - אנחנו נחזור אנחנו הטרור
מדובר בחסר תרבות פוליטית בלשון המעטה הראוי לכל מילות הגנוי מהמילון
רוקד על הדם בפיגועים מזמין אותם בהמלצה שזו ממשלה חלשה - איזה טרוריסט לא יתלהב?
וכאמור אתה ממשיך להסית נגד ביקורת ומגן על נאשם בפלילים שאיים על ממשלה בישראל
מי שמאיים על ממשלה ישראלית נבחרת הוא צורר אשמדאי אנטישמי ואנטיציוני
מה ההבל לגדף מי שמאיים על ממשלה במדינה ועוד בתור ראש אופוזיציה?
הנאשם אכן נראה חלש משתעל אחרי קורונה - אנחנו לא מצטופפים ולא נדבקיםרפואה שלמה.
שונאים פוליטיקאים - לא את הנאשם. זאת בדיוק הבעיה איתו. בשלב די מוקדםמה זה פוליטיקה
כמו כל שאר הליצנים בכנסת שיודעים רק לקשקש. מי יותר מוצלח בזה מי פחות. מה שבטוח בעשיה למען האזרח כולם לוקים בחסר.שונאים פוליטיקאים - לא את הנאשם. זאת בדיוק הבעיה איתו. בשלב די מוקדם
הוא הפך נטו פוליטיקאי משמע הכל וכל מה שיוצא מפיו היא טקטיקה ולא אנושי או אמיתי.
אתה לא יכול להאמין לו בכלום - אפילו לא יכול לשנוא אותו כי אין לך מושג מה באמת דעתו.
שפת הגוף שלו משדרת תאטרון.. אבל אלו החיים שלנו והמדינה סביבנו - לא סביר לעשות מזה הצגה.
אז אין מודל זולת הספינולוגיה בשקל של פוטיניהו? חשבתי שכבר חזרנו לשפיות. טוב, כנראה שצריך ללכת להוצאה להורג בסגנון מנדרס בטורקיה של שנות ה-60.העצוב הוא שעד כמה שהוא שנוא בתור פוליטיקאי על הרבה אנשים הוא יכול ללמד מה זה פוליטיקה את שאר הליצנים שתוספים כיסאות לחינם. כל עוד לא יופיע בנאדם שבאמת אפשר יהיה לקרוא לו פוליטיקאי אני לא רואה דרך שהוא יעלם מהנוף כל עוד לא יצליחו לתפור לו תיק כמו שצריך ולהעלים אותו מאחורי סורג ובריח לתקופה מסויימת
אם תקרא ותלמד היסטוריה, במונחים של טורקיה זה ממש בסדר לתלות ראש ממשלה שחיבל בדמוקרטיה. אל תדאג, לא יקרה בישראל. אנחנו רחמנים מדי.דורי אתה ידוע כאחד ששונא את ביבי, אתה אדם מספיק נבון כדי לא לכתוב כל מה שעולה לך בראש. לא מומחים בפורום אקטואליה שעסוקים מבוקר עד ערב בכתיבת זוהמה למיניה.
יש מספיק בעיות אצלנו בארץ כדי להתעניין מה קורה אצל שכננו ה''אהובים''אם תקרא ותלמד היסטוריה, במונחים של טורקיה זה ממש בסדר לתלות ראש ממשלה שחיבל בדמוקרטיה. אל תדאג, לא יקרה בישראל. אנחנו רחמנים מדי.
מורה שלי לתנ"ך דיברה על "תסמונת הואקום". אדם סקרן לא מסתרר בקונכייה שלו, אלא בודק מה קורה ברחבי העולם ואולי גם מעתיק מודלים מצליחים.יש מספיק בעיות אצלנו בארץ כדי להתעניין מה קורה אצל שכננו ה''אהובים''
אהבתי את המשפט, נאמץ לעתיד. לשם שינוי לי לא זכור משהו חכם שנאמר ע''י המורים שלצערי היו לי.מורה שלי לתנ"ך דיברה על "תסמונת הואקום". אדם סקרן לא מסתרר בקונכייה שלו, אלא בודק מה קורה ברחבי העולם ואולי גם מעתיק מודלים מצליחים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.