איך ניתן לפרסם בעצם?

נדלוני

New member
איך ניתן לפרסם בעצם?

שלום חברים, אני קורא ותיק.
אני רוצה לפרסם את המחסן שלי באזור מרכז תל אביב, והפרסום בלוחות יד שניה לא מניב תוצאות.

קראתי כי חוק הספאם אוסר לחלוטין לתלות שלטים במקומות אקראיים בעיר.
מתווכים לא כל כך מתעניינים בסוג כזה של השכרה.

האם מישהו יודע אם מותר לחלק פלאיירים בתיבות דואר עדין? האם זה חוקי? חשבתי לחלק ברחוב בו נמצא המחסן.
אם למישהו יש רעיון אחר אני גם אשמח לשמוע.
תודה

פרל דוד

New member
האם אתה מתכוון למחסן בבניין מגורים ?

האם יתכן שלמחסן שלך אין ביקוש בגלל מצבו,מיקומו, הגישה אליו, ואולי המחיר שאתה מבקש גבוה מידי ?

האם המחסן מתחת לפני הקרקע ?

נדלוני

New member
תשובות

המחסן אכן מתחת לקרקע, בבניין מגורים, ובגודל של כ-6 מטר.
לטעמי הוא מתאים למשפחה או לעסק קטן.
אני צריך לבדוק לגביי כיצד השוק מתמחר זאת, אף על פי שהמחיר כרגע מסתכם בכמה מאות שקלים לחודש.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ניסית באמצעות שלט על הבניין?

הטוב ביותר, אם אתה יכול להגיע להסדר עם אחד השכנים שיתלה שלט:
בבניין זה מחסן למכירה
טלפון_____
&nbsp
הצעה אחרת, פנה לבעלי הדירות באותו בניין, יתכן שדווקא אחד מהם יתעניין ברכישת המחסן.

נדלוני

New member
תודה, רעיון נהדר, אך האם זה חוקי? גם בתל אביב?

זו העיר היחידה שבאמת אוכפת חוקים כאלו בארץ, אבל לא כדאי להסתבך איתה.
קראתי שאדם תלה 10 שלטים על עמודים אקראיים ברחבי העיר, וכעבור מספר ימים קיבל באמצעות שליח תלונה וקנס של 660X10 ש"ח, כלומר מישהו אסף כל שלט וקישר אותו לאותו אדם.

הייתי מודה מאוד אם מישהו ידע להגיד אם מבחינה חוקית מותר לי לתלות שלט על החלון שלי כלפי הרחוב, ואם מותר לי לחלק פלייארים בתיבות הדואר בסביבה (לא נכלל בחוק הספאם כאשר נעשה בצורה אקראית, אך אני אחלק בסביבת הבנין).

פרל דוד

New member
מחסן זעיר להשכרה - התייחסות.

אתה כותב - "לטעמי הוא מתאים למשפחה" - אתה רציני ? לעסק ? 2x3 למגורי משפחה או ניהול עסק ? במרתף [מתחת לגובה פני הקרקע] ועם נגישות לקוייה ויתכן אף הצפה בחורף [אם לא נעשו פעולות מניעה מורכבות ויקרות]

איזו משפחה תגור במקום בו אין מקום אפילו למיטה , [חוץ מננסים ממדינת "ליליפוט" ...גוליבר...זוכר ?]

מה הפלא שאתה מתקשה להשכיר את המקום, אתה רואה בדמיון ארמון לתפארת והצד שמנגד רואה "כוך" חשוך עם גז ראדון.
אגב...המחסן שלך אסור למגורי אדם וגם לניהול עסק "זעיר" [דו משמעי] חייב באישור רשות הרישוי העירונית.

מעניין היכן נמצא המרתף שלך.

פרל דוד

New member
לטעמי הוא מתאים למשפחה או לעסק קטן.

זה משפט שלא אני כתבתי - לטעמי הוא מתאים למשפחה או לעסק קטן.
מה ניתן להסיק מכך ?

נדלוני

New member
כל הכבוד על הדמיון הפורה.

הכוונה היא כמובן להשכיר את המחסם כמחסן למטרות אחסון. אין בו רטיבות או אופציה להצפות.

למעלה