שלום רב לכם ניתן להרוויח כסף מאתר עלידי מכירת פרסום, סחר אלקטרוני ומכירת תוכן שיווקי אם מדובר במקרה של האתר שלכם ראשית הייתי ממליץ לכם לסדר אותו ולהגדיר את המודל העסקי של האתר לאחר שתשלימו הגדרת מודל עסקי יהיה לכם יותר קל להגדיר את מודל הרווח אם לאתר שלכם אין הרבה כניסות אזי קשה לי להאמין שתזכו לקבל תשלום עבור שטחי פרסום תגדירו את הייחוד של האתר הפנהי למשחקי רשת או משחקים שאתם פיתחתם ותמכרו זכויות שימוש או חסויות וכו בברכה גיא טל יועץ אינטרנט www.imec.co.il
האתר לא מסודר אין קשר בין קוביות התוכן הרבה שטחים מתים האתר נגלל יותר מידי למטה זה שהוספת תמונות של חברי הישרדות אתה מסתכן בהפרת זכויות יוצרים אם לא קיבלת את רשות ערוץ 10 אל תגלול את האתר יותר מידי תסדר את הבר העליון קח שהמשחקים הפורום ואינדקס הקישורים יופיעו עוד בבר העליון. אם יש לך מערכת לניהול סקים תציף את השאלה היומית שבועית וכו כמובן שתציג את תוצאות הסקר הקודם תציף תגובות בולטות בפורום וזה על קצה המזלג גיא טל יועץ אינטרנט www.imec.co.il
טוב שהורדת את התמונות למרות שעל פניו החברה מערוץ 10 אוהבי פרסום אך ימנעו מאתרים אחרים לעשות כסף על חשבונם מבלי שנתנו את הסכמתם וסגרו עימם מודל כלכלי. אם לאתר יש רעיון כל שהוא ויש כוונה להופכו לאתר מקצועי ומסחרי אני יכול לסייע במידה ויש לך את הרעיון השיווקי ותקציב אשר יעזור לך לבצע פעולות אלה אתה מוזמן לפנות אלי בברכה גיא טל יועץ אינטרנט www.imec.co.il
כרגע באתר, יש פורום מתקדם אתם מוזמנים לראות http://shlomix.co.il/forum/index.php יש משחקים , הורדות , ועוד ... ואני רוצה לשדרג את דף הבית www.shlomix.co.il שיראה מקצועי ,
אם האתר אמור להיות אינדקס של משחקים שחלקם אף אתם פיתחתם אזי זה מצוין לשדרג את דף הבית המשמעות היא לשדרג את כל האתר תבנה לעצמך עץ תוכן ממהמורכב האתר ותרד בשלבים אחד אחרי השני כלומר אם בחרת בנושא משחקים תרד לרמת משנה המתאתרת למשל משחקים בעברית ומשחקים בחול כך גם לגבי ההורדות תבנה עץ תוכן כראוי ותסדר את ההורדות על פי המבנה וזה כבר יסדר את האתר בברכה גיא טל יועץ אינטרנט
אם את המחפש תוכנה לשדרוג האתר ישנן תוכנות חינמיות בשפע. אך אם אתה מתכנן לגבות כסף ולהרוויח כסף מפרסום עליך להיות בעל אתר עם ממשקי ניהול לתכנים קישורים הורדות ועוד. תוכנות חינמיות מספיקות לעניות דעתי לאתרים תדמיתיים ברגע שאת המתחיל לגבות כסף אזי הינך זקוק למגנוני אבטחה והצפנה ואז כמובן שזה מייקר את העלות כמו שכתבתי בתגובות הקודמות: תבנה מודל כלכלי ואז תפנה לייעוץ אם כמובן שאתה לוקי את העסק ברצינות במידה ומדובר בתחביב כנס לאתרי הורדות והורד משם תוכנות אשר יעזרו לך האתר של נענע לדעתי מספק לא מעט פתרונות בברכה גיא טל