איך ניתן להעביר דף נייר קטן ופשוט מהראש עד לרגליים בשתי גזירות בלבד. אסור שזה יהיה מהקצוות.
י ירוןלנ New member 24/6/06 #1 איך ניתן להעביר דף נייר קטן ופשוט מהראש עד לרגליים בשתי גזירות בלבד. אסור שזה יהיה מהקצוות.
M m o g b a l 5 New member 25/6/06 #2 ../images/Emo221.gif אוי../images/Emo70.gif אח שלי הראה לי ולאבא שלי את החידה הזאת.. היא ממש ממש ממש קשהה...
../images/Emo221.gif אוי../images/Emo70.gif אח שלי הראה לי ולאבא שלי את החידה הזאת.. היא ממש ממש ממש קשהה...
S souhami New member 25/6/06 #4 ממש אבל ממש... לא הבנתי מה אתה רוצה! תנסה להסביר שוב אבל בצורה שתיראה יותר הגיונית כי להעביר דף מהראש עד לרגליים אפשר גם בלי לגזור כלום... פשוט עוזבים אותו ונותנים לכוח המשיכה לעשות את השאר
ממש אבל ממש... לא הבנתי מה אתה רוצה! תנסה להסביר שוב אבל בצורה שתיראה יותר הגיונית כי להעביר דף מהראש עד לרגליים אפשר גם בלי לגזור כלום... פשוט עוזבים אותו ונותנים לכוח המשיכה לעשות את השאר
י ירוןלנ New member 25/6/06 #5 הסבר אם לוקחים דף ניר וגוזרים ( רק שתי גזירות לא מהקצוות ) צריך ליצור מצב שבו הגוף שלי יוכל להשתחל מהראש עד הרגלים. מישהו יודע את הפתרון?
הסבר אם לוקחים דף ניר וגוזרים ( רק שתי גזירות לא מהקצוות ) צריך ליצור מצב שבו הגוף שלי יוכל להשתחל מהראש עד הרגלים. מישהו יודע את הפתרון?
ב בסג New member 25/6/06 #7 ../images/Emo62.gif הקו האדום - יוצר מערין רצועה ארוכה, הקו הכחול חותך את הרצועה לכל אורכה - כדי ליצור טבעת גדולה.
../images/Emo62.gif הקו האדום - יוצר מערין רצועה ארוכה, הקו הכחול חותך את הרצועה לכל אורכה - כדי ליצור טבעת גדולה.
ב בסג New member 25/6/06 #8 הממ... כדי שזה לא יהיה מהקצוות, אפשר לחשוב שיש עוד רצועה שמקיפה את הכל, ומתחילים ממנה. (ומוציאים אותה וזורקים לפח)
הממ... כדי שזה לא יהיה מהקצוות, אפשר לחשוב שיש עוד רצועה שמקיפה את הכל, ומתחילים ממנה. (ומוציאים אותה וזורקים לפח)
ב בסג New member 26/6/06 #9 ../images/Emo62.gifכלומר... הקו הירוק, הו הגבול של הדף. כפי שרואים, הן הקו האדום והן הקו הכחול אינם נוגעים בקצוות.
../images/Emo62.gifכלומר... הקו הירוק, הו הגבול של הדף. כפי שרואים, הן הקו האדום והן הקו הכחול אינם נוגעים בקצוות.