איך ניתן להוכיח כאב

איך ניתן להוכיח כאב

קיבלתי זריקה מרופא לפני חצי שנה ואני חש כאבים עצומים כל הזמן מאז. האם ניתן להוכיח כאב? כמו"כ רציתי לשאול האם הקלטה של השיחה עם הרופא (ללא ידיעתו) בה הוא מודה שבעת הזריקה היה לי כאב גדול מהרגיל קבילה בבית משפט. תודה לתשובה חיים

כאב וסבל...

במידה והנזק היחיד הוא כאב במהלך זריקה, אינני סבורה שיש מקום להגיש תביעת רשלנות רפואית בהתחשב בכך שיש עלויות גבוהות לתביעה כזו (אלפי שקלים עבור חוות דעת רפואית).

לא מדובר על כאב בשעת זריקה

מדובר על כאב חזק שאני חש עד היום במשך כל הזמן, הוא התחיל בעקבות הזריקה שהיתה לפני יותר מחצי שנה. שאלתי היא האם יש פיצוי לדבר כזה והאם הקלטה חוקית. תודה לתשובה

כאב ...

אציע כי לפני שאתה שוקל תביעה תערוך בירור רפואי מתאים מהי הסיבה לכאב ממנו אתה סובל. ייתכן שיש דברים שדורשים טיפול או שאירעה פגיעה כזו או אחרת. לאחר מיצוי ההליך הרפואי , לאור תוצאותיו של ההליך הרפואי והאבחנות, יש מקום לשקול אם להגיש תביעה או לא.

עמך הסליחה

אני מדבר פה על תיק מאוד ברור מההיבט העובדתי, שאלותי הן במישור ההוכחה. הייתי אצל רופא אחת מאוד מפורסמת בעקבות בעיה רפואית. לאחר מכן פניתי למרפאת כאב ושם קיבלתי זריקה שפגעה ליד בגיד, לאחר מכן הייתי אצל הרופא הקודמת (פעמיים בשר"פ) והתלוננתי על הזריקה כשלדבריה מדובר בפגיעה בגיד ואין מה לעשות. בנוסף לדבריה, לא סבלתי מהדבר שבגינו הזריק לי הרופא את הזריקה (ואשר אותה כתב במכתב סיכום), וזריקה כזו יש להזהיר בגין התוצאות (כמו"כ אם מוציאים את המחט בעת החדרת הזריקה אין כמעט לסיכוי לנזק שאירע). יש לי הקלטות של הרופא מהמרפאת כאב שמודה שהגבתי לזריקה באופן קיצוני. שאלותי הן פשוטות: 1. האם ניתן להוכיח כאב? 2. מה הסכום אותו ניתן לקבל (מדובר בכאב חזק וטורדני במיוחד)? 3. האם מותר חוקית להקליט רופא ואם לא האם יש משמעות להקלטה. אלו הן שאלותי ולהן לא קבלתי תשובה. תודה מראש חיים

מצטערת, אבל קשה לי לענות...

מצטערת, אבל קשה לי לענות באינטרנט: אציע לך שלא תסתפק ביעוץ אינטרנטי ותפנה לעורך דין - נראה לי שזה פשוט לא אחראי לתת יעוץ בלי לשמוע את כל הפרטים ולעיין במסמכים הרפואיים.

למעלה