איך נחזיק עד מרץ?!?!?!?!!?!?!?

הבנתי...

רק חבל לי[בכלליות] שלא עושים את זה, כי עבדתי ממש ממש ממש קשה על זה וכולם שמו זין

אנחנו משתתפים בצערך...

טוב... אני משתתף בצערך... אני לא יודע בקשר לאחרים

תשתדל?

כי אם כן זה מספיק טוב סבשבילי

longshut1

New member
הנה התשובות שלי(זה מעניין מישהו?חח)

1.הפרק הכי אהוב בעונה השישית: ג.פינץ´ בעל שני הראשים 2.הדמות האהובה: א.ג´ק 3.החברה המוצלחת של פינץ´: ג.איימי!! 4.השיגעון הכי מטורף של ג´ק: ג.לתת נקודות על סיפורים בשביל מגזיןחחחחחחחח 5.הדמות השנונה: ב.קווין!!! 6.איך אני הכי נהנה לראות את הסדרה: ה.בלי אוכל בלי חברים חחח פשוט אין התשובה הזאת :) 7.שפל המדרגה של פינץ´: ב.לחזור לקולג´ בגיל מבוגר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 8.באיזו שעה אני מעדיף את התוכנית: ג.12:45...וואלה,הכי מתאים לי 9.מי לדעתי היה צריך לזכות באיימי: ב.פינץ´ 10.אם יש סדרה שעולה על תא"ו: ב.חברים(סיינפלד זה אלוהי כבר..) 11.מי הכי יעיל במערכת המגזין: ב.נינה,היא הופכת אותו למעניין יותר 12.לא הייתי מאמין ש...: א.פינץ´ יראה אישה מתפשטת ויעצור אותה חחחחחח 13.מי האיש החדש במשרד שהייתי רוצה שיישאר: ג.חחחחחחחח החברה של פינץ´ מהקולג´ שנראית בדיוק כמוהו חחחחחחח 14.מה הפרק שהכי דרש המשך: ב.הסבתא הרעה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

או קי תודה! ../images/Emo136.gif

בקשר לשאלה מס 2.. כתבת: א. ג´ק. אבל תשובה א. זה פינץ´ וג´ק זה בכלל ה´.. סימנתי את ג´ק... ותשובות שלא קיימות, כמו בשאלה 6. פשוט לא הכנסתי

למעלה