יכול להיות שזה קרה *גם* בגלל טינה
לסער, אבל ממש לא נראה לי שהיא אהבה אותו, או שאפילו היה לה רגש כלפיו מעבר לידידות. בסך הכל סער קטן ממנה כמעט בחמש שנים, וזה די הרבה כשאתה נער, לא מוזכר, לפחות לא שאני שמתי לב, בכל כבשן הנשמה, שיש לה משיכה, ואפילו הקלושה ביותר לסער. אני אשמח אם תראה לי איפה יש לה שם רגשות כלפיו. מה גם, שבאחים לנשק כתוב בפירוש שהיא עשתה את זה בגלל כעס על תניס. יכול להיות שהיו עוד גורמים, אבל זאת הייתה הסיבה העיקרית. אגב, לדעתי קיטיארה לא הרגה את לאורנה (ההשערה הבאה עומדת להיות מעט טיפשית, אבל מאוד מתאימה לקיטיארה) גם בגלל שבכל זאת זאת הייתה דרך להתאבל על סער, כלומר, הוא ידיד שלה, אבי בנה, בכל זאת מגיע לו לפחות כבוד אחרון, וגם בגלל שזה מתחת לכבודה. בסך הכל, אל תשכח שקטיארה התעללה בלאורנה שם, והתחילה להזכיר את תניס, היא רצתה לגרום ללאורנה לסבול ולחשוש, אבל היא לא רצתה להרוג אותה, כי היא הרגישה שזה כאילו מתחת לכבודה לזכות ככה בתניס, ע"י זה שהיא הורגת את היריבה שלה. אל תשכח שקיטיארה כלבה מנפולטיבית ואכזרית, אבל יש לה כבוד אישי (לא לאחרים, אין לה בעיה להרוג שום אויב כשהוא ללא חרב), ואני בהחלט חושבת שהיא לא רצתה להרוג את לאורנה כי זה בעצם כמו מכה מתחת לחגורה, והוכחה שהיא חוששת מהאלפית הזאת, ובעצם חוסר כבוד לעצמה.