איך נולד פלד בהיר-להב?

Ophel McNeil

New member
האמממ.... ספוילר?

קיטארה וסער שניהם נסעו לצפון ביחד, כזכור, קיטיארה הייתה מעוצבנת על תניס כי הוא לא הצטרף אליה... והאמממ..... בצעד קיטארי לחלוטין היא פיתתה את סער ושכבה איתו (כדי להתנקם בתניס)... היא נכנסה להריון, ילדה, ומסרה את התינוק לאימוץ. ומשם - הכל היסטוריה.

La Gamba

New member
עוד ספויילרים (בערך)

היא מסרה את הילד לשרה דאנסטן, והשביעה אותה לא לגלות את זהות האב לאיש. שרה עברה לפלנתאס ושם גדל פלד במשך 12 שנה. עד שבא אריאקןוגייס אותו. לקבלת הרחבה על הנושא צרי לקרוא את הסיפור, בנה של קיטיארה. (ואם מישהו רותצה לתרגם אותו לעברית שיפרסם פה הודעה)

DDN

New member
לא בדיוק.

היא לא עשתה את זה רק מכעס על תאניס, היה לה גם טינה נגד סער.

Ophel McNeil

New member
למה טינה נגד סער?

מה הוא עשה לה? באחים לנשק הוזכר במפורש שזאת טינה טהורה נגד תניס.

Shades Of God

New member
ע"פ דבריה של שרה..

(מתוך "הדור השני") היתה לקיטיארה טינה לסער: בהתחלה כאשר יצאו למסע ביחד-כל העניין שעשע את קיטיארה-המוסריות שלו,התפילות לפני השינה.. ואח"כ החלה להשתעמם..מההרצאות שלו על חטאים ועל אי רצונו להשאר בכל מיני פאבים ,ואז בנוסף לכל הצרות סער החליט שהוא מתחיל לתת לה פקודות. קיטיארה התעצבנה קשות:) מי הוא בכלל שיגיד לה מה לעשות אחרי הכול היא המבוגרת יותר,היא זו שאימנה אותו.. אז היא החליטה ללמד אותו לקח,להראות לו מי באמת שולט- פיתתה אותו. וכשהבין מה עשה..בבוקר שאחרי-הציע לה נישואים-היא צחקה לו בפרצוף! אז לפי הספר הזה כל הסיפור היה עוד אחת מהנקמות שלה אני לא בטוחה שזה קשור בכלל לתניס..

ערפד1

New member
אתה טועה בכל אופן

זה לא טינה נגד טניס חצי אלף לפי מה שכתוב ומה שאמרו בספרים בכל הספרים זה בגלל שטניס לא היה מוכן להתמסר לגמרי לקיטיארה תמיד יהיה בו חלק מלאורנה האלפית ועל זה קיטיארה כעסה היא כעסה על תניס מאוד אבל תמיד היה לה רגש לסער בהיר להב וזה מובער מאוד בספר על רסטליין למי שלא שם לב לכפל המשמעות שבספר הזה בסופו של דבר היא מתאבלת על סער כשהיא הורגת אותו בלית ברירה כדי להציל את עצמה בכל מקרה ככה זה אמור להיות קיטיארה ידעה שתניס לעולם לא יהיה שלה לגמרי והיא מקבלת את זה כשהוא לא הולך איתה למסע אחרי המשפחה שלה והזכר שלהם

Shades Of God

New member
מצטערת ערפדון..

אבל נראה לי שאתה טועה לפחות בדבר אחד.. לא זכור לי שהבחורה הקשוחה:) קיטיארה, התאבלה על סער..אפילו לא לשניה וחצי.

ערפד1

New member
דרך אגב יש לי שם (פרטים אישים)

דבר שני רשומות רומח הדרקון דרקוני ליל החורף (זה הספר לא? אם זכור לי נכון השני) קיטיארה לא הורגת את לאורנה כשהיא יכלה והשיחה שלה אם לאורנה זה ההתאבלות שלה על סער דרך המילים שהיא אומרת רוצה לנסות אותי? כפל משמעות (דבר מאוד מטופש שלצערי למדתי עליו לקראת בגרות בספרות) ובהרבה מקומות יש את זה במרחב הספרים ככה שאל תיהי בטוחה יקירתי שאת אומרת משהו מדוייק כשזה יכול להתפרש לכמה כיוונים יקירתי ויש לזה הרבה מאוד פירושים אלה אם כן תביאי את המילים המדוייקות של מרגרט או טרייסי לכאן אלינו אבל לא הכי נוח פשוט לשאול אותם לגבי זה? לא נראה לך שהיא תתאבד עליו טיפה? האבד שלה של קיטיארה זה כשהיא משאירה את לאורנה לחיות שבסופו של דבר המנהיגה הזהובה היא זאת שמונעת את הפלישה לארץ לגמרי אם הצבא דרקונים שלה ושל אחיה קיטיארה יכלה למנוע את כל זה אם רק היה פרט קטן משתנה בספר אם לקיטיארה לא היו רגשות אשמה שהיא הרגה את סער מה כן מנע מימנה להרוג ישירות אחרי זה את לאורנה? שתי ציפורים במכה אחת זה מסביר את זה טוב הייתי אומר

Ophel McNeil

New member
יכול להיות שזה קרה *גם* בגלל טינה

לסער, אבל ממש לא נראה לי שהיא אהבה אותו, או שאפילו היה לה רגש כלפיו מעבר לידידות. בסך הכל סער קטן ממנה כמעט בחמש שנים, וזה די הרבה כשאתה נער, לא מוזכר, לפחות לא שאני שמתי לב, בכל כבשן הנשמה, שיש לה משיכה, ואפילו הקלושה ביותר לסער. אני אשמח אם תראה לי איפה יש לה שם רגשות כלפיו. מה גם, שבאחים לנשק כתוב בפירוש שהיא עשתה את זה בגלל כעס על תניס. יכול להיות שהיו עוד גורמים, אבל זאת הייתה הסיבה העיקרית. אגב, לדעתי קיטיארה לא הרגה את לאורנה (ההשערה הבאה עומדת להיות מעט טיפשית, אבל מאוד מתאימה לקיטיארה) גם בגלל שבכל זאת זאת הייתה דרך להתאבל על סער, כלומר, הוא ידיד שלה, אבי בנה, בכל זאת מגיע לו לפחות כבוד אחרון, וגם בגלל שזה מתחת לכבודה. בסך הכל, אל תשכח שקטיארה התעללה בלאורנה שם, והתחילה להזכיר את תניס, היא רצתה לגרום ללאורנה לסבול ולחשוש, אבל היא לא רצתה להרוג אותה, כי היא הרגישה שזה כאילו מתחת לכבודה לזכות ככה בתניס, ע"י זה שהיא הורגת את היריבה שלה. אל תשכח שקיטיארה כלבה מנפולטיבית ואכזרית, אבל יש לה כבוד אישי (לא לאחרים, אין לה בעיה להרוג שום אויב כשהוא ללא חרב), ואני בהחלט חושבת שהיא לא רצתה להרוג את לאורנה כי זה בעצם כמו מכה מתחת לחגורה, והוכחה שהיא חוששת מהאלפית הזאת, ובעצם חוסר כבוד לעצמה.

ערפד1

New member
להזכיר לך את המפגש הראשון שלה אם

טניס? היא אז כתור זר בשבילה לגמרי יחלה להרוג אותו כפי שאת זוכרת ויש אפילו לזה תמונה שאני יצרף מה כבר אז קרה? היא יכלה להשיג אותו שהוא ישבה לה נאמנות לגמרי אבל לא ובכל מקרה מפה לשם ומפה לשם שוב שניהם צוות נחמד אבל טניס היא ידעה לא בשבילה ובכל מקרה אמרו בפירוש שהיא רצתה את טניס רק בשביל הסקס איתו ולא בגלל אהבה בכל מקרה אפשר להגיד הרבה מאוד על זה אבל סער תמיד משך אותה אם זה לא כתוב ישירות בספר אבל לא חסרים רמיזות ולא חסרים מילים דו משמעיים לגבי זה

Ophel McNeil

New member
לא נראה לי.

קודם כל, תראה לי רמיזה אחת שקיטארה נמשכת לסער, באיזה ספר שאתה רוצה. רמיזה אחת. דבר שני, אני ממש ממש ממש בספק אם היחסים שלה עם תניס היו רק בשביל הסקס. היא אהבה אותו, ובגלל זה היא שנאה אותו. כלומר, היא אהבה אותו (בערך, מסיברים את זה יותר טוב בכבשן הנשמה, כשאומרים שהיא דומה מאוד לאבא שלה), ולכן הוא היה ה"פגם" היחיד שלה, המכשול היחיד שלה, ועל זה היא שנאה אותו. תראה, היא לא הייתה כל כך נפגעת ממנו אם כל היחסים שלהם היו סקס, והיא גם לא הייתה עושה מלא מהשטויות שהיא עשהת (כולל לשחרר אותו ואת לאורנה) אם היא לא הייתה "אוהבת" אותו.

למעלה