איך נדע

Sודית

New member
איך נדע

אם הוא אומר אוהב ושם עמוק זה כואב איך נדע? אם הוא דבר לא אומר והלב זוקע... איך נדע? אם הוא מביט בדממה ושורט בנשמה איך נדע? אם הוא נושק בערגה וזה מרגיש אהבה איך נדע? סודית
ב...אחד מי יודע

tal2019

New member
איך נדע

נרגיש כשזה כואב נרגיש כשהלב זועק נרגיש כשורט בנשמה ואז נדע ,זאת אהבה...? טל

אורניהו

New member
ואחרי שלושים ושלוש שנים ...לא נדע

לא נדע אף פעם,השגרה אומרים, יוצרת מצבים אחרים,שונים,לעתים מאבדים ת,כיוון קצת.בסדר אין בעייה,וזה עובר.אוהב לא אוהב,אוהבת לא אוהבת אנחנו לא מקשקשים עם זה בכלל ימים שלמים ואולי יותר..אבל הקטע של הביחד חזק ביותר.והכבוד האחד לשני,המתינות הזאת והחיים האלה בבית אחד,השותפות עדיין מגרה ..שיתוף הפעולה,מחוייבויות שונות אחד כלפי השני,הוותרנות ובימים כאלה של בגרות בגיל..פתאום הכל שלוו יותר,ואין מתיחות כלל בשום דבר.גדולתה של אשה או של גבר[אצל גבר פחות אולי]ואשה סלחנית מטבעה כנראה..אם היא לא טיפשה..היא כן תדע,היא תדע ותבליג..ולא תדמיין לה יותר מדי..וזו כל החוכמה כנראה לביחד ולשמור על העסק,ולאהוב;אולי כבר פחות..מה יש..כל הזמן פוצי מוצי.אבל החוכמה היא באמת בגיל הזה,לסלוח על דברים לדעת לוותר ולכבד כאחד,והאווירה בה אנחנו גדלנו[כילדים] משפיעה לכל אותן שנות חיים שלנו כיום,והוא כבר לא נושק בערגה כמו שכתבת..אלה השינויים שבנו,ההקדשה יותר על ההתעסקות במין בפורקן ובחיבה ההדדית שיש לנו יחד.יש לי זוג חברים שבנסיעות לחו´ל הם תמיד נוסעים עם שלושה זוגות..ושאלתי אותו פעם..למה לא לבד,אתה ואשתך?והוא עונה לי..אין לי סבלנות להיות איתה שבוע ביחד,,והם חיים הרבה שנים,מעניין למה ככה,,והם חיים טוב דווקא?פעם סיפרתי לו שאנחנו כל שבת באביב יורדים למטה מול מושב יערה לשבת לקרוא את עיתוני השבת,,שם שם בוואדי הזה הירוק והשקט..איך יש לך ת,סבלנות הוא שואל?התענוג הוא ככלל,להיות במקום יפה עם מי שאתה אוהב.וחוץ מזה לסיום כאן,החופש חשוב לכולנו ולא נלך עם מגלה מתכות לדעת האם אוהב לא אוהב! וחופש ואהבה תמיד ילכו יחדיו!

קלייר 1

New member
קקטוסון עדן הלום|לב לדבר על אהבה

ערב נהדר קקטוסון עד הלום הגעת לדבר על אהבה כאב האהבה שונה מכאב הנפילה

magy

New member
האם באמת

יש אהבה בגיל ביניים זה? איזו מין אהבה? כמו פעם, באותו להט? בלי חשבון? מה עם משקעי העבר, משפחה קודמת? ניסיון קודם? קינאה? מהי אהבה בגילנו? האם ניתן להתגבר על כאב בקלות יותר, או שזה מסובך יותר? מה דעתכם??????

Sודית

New member
מגי....מה קרה????

טת עושה לנו חידונים הערב? כולך מלאה בשאלות משאלות.... יודעת שיש בך גם הרבה תשובות, היכן הן אישה??? נשארו רק השאלות?? לא מאמינה. סודית, פעם שואלת ופעם עונה

magy

New member
סתם מנסה לעורר דיון ציבורי

בנושאים שונים. בעניין התשובות........ וואלה........איבדתי כמה תשובות לאחרונה......

Sודית

New member
קדימה ....תעלי "נושא".....מקובל

רק את שואלת הכל ביחד כזה, שכבר לא יודעת על מה לענות קודם. סודית בעד הנושא..."אהבה בגיל הזהב"

Sודית

New member
מרקי, מרקי יא קקטוסון שכמוך.....

לא התפרפרתי....עבדתי לשם שינוי ועדיין. פרשתי מהפורום,שכל-כך אהבתי, עם תחילת העבודה. במשך שנה שלמה, הייתי שם מידי יום. אבל האמת כבר לא היה ממש קשה, לעזוב.... הכל התקלקל שם, כבר לא היה מה שהיה. אחרי פגרה של כמה חודשים...ג ע ג ע ת י.... וכמה שמחתי שהלשינו לי מאחורי הקלעים, ש.... נפתח מקום חדש ועוד לגילי המופלג....אז הנה אני. נורא מקווה שיהיה כאן כייף. (מאמינה בזאת). אגב...תודה על הד"ש...קיבלתי. סודית... חוזרת בשאלה להתמכרות ישנה.

אמ אנד א

New member
האהבה היא בת בלי גיל

האהבה מתאימה לכל הגילאים רק שבכל גיל, היא באה לידי ביטוי בצורה אחרת. בתי האבות מאוכלסים באנשים מבוגרים בהחלט, שעדיין אוהבים לאהוב, והמבט הזה שנשפך להם מהעיניים אל עבר בן הזוג, יכול לפעמים לעורר קנאה. אהבה לא קשורה ללהט, לטעמי לפחות, היא עוסקת בעומקים, בתכנים, ולפעמים גם להחזיק יד ביד יחשב כאהבה. מפסיקים פעם לאהוב זמר? תקליט? דיסק? ספר? שיר? נכון שלא? טעמים יכולים בהחלט להשתנות. גם כך באהבה. התאהבות זה כבר אופרה אחרת.

מונליזה

New member
אכן לאהבה אין גיל. ../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif

ואולי אפילו היא משתבחת עם הזמן.מי שיודע לאהוב בצעירותו, ידע לאהוב פי כמה בבגרותו(שלא לאמר זיקנתו..) האהבה של מחצית החיים היא בשלה יותר,שקולה יותר ,אבל בהחלט גם סוערת לעתים. ותאמינו לי אנשים..צעירים - יש למה לחכות!! רק לדעת לנצל כל יום מחדש.

zahavashanny

New member
כל מילה בסלע ,|אהבה היא כמו יין ישן

נושן, עם השנים רק נעשים יותר בשלים יותר נעימים וכמובן יותר סוערים, ואני גם חושבת שעם השנים יודעים יותר להעריך את המילה אהבה, אהבה בשניים ההבנה הוותרנות הביחד הוא כל כך נעים כל כך מקשר במיוחד שהילדים כבר יוצאים מהבית ונשארים השנים שוב פעם לבד, ללא כל הטלפונים של הצעירים החלל של הבית הופך להיות שקט ונעים ללא כל הפרעות הביחד הוא פשוט מקסים הוא כמו זוג צעיר שרק נכנס הביתה לחיות ביחד אבל בהבדל אחד חשוב עם הרבה הרבה נסיון עם הרבה הרבה יותר סבלנות והבנה. שיהיה לכולנו רק ימים טובים ושקטים. ממני פה בנירובי.

daggobert2

New member
אכן לאהבה אין גיל ואן מולדת../images/Emo150.gif

אמי נולדה גרמניה וכל משפחתה היו נצים היו בניהם קצינים בדרות גבוהות לי דודים מצד אימי שנפלו ברוסיה אימי היתגיירה וכך נולדנו יהודים היינו חמישה אחים והוכרכנו בגלל היתערבות של האחים שלה לעזוב את גרמניה וביגלל אהבתה את היא נדדה איתנו ובסופה של הטרגדיה היגענו לםין ושם היא נפטרה והיום היאקבורה בסין ועל קיברה כתוב יהודיה לסיפור הזה יש המשך בפעם הבאה

פפו

New member
גיל הבניים? מה זה?../images/Emo4.gif

לא יודע, אבל לא מרגיש בניים, בין מה למה?..... נפשיט מרגיש כמו לפני 10 שנים (פשוט לפני כן לא זוכר....חחחחח) לכן אהבה כאשר היא באה לא מתחשבת בגיל.כך גם התשוקה הכאב ועלבון הנטישה. מה שכן באשר לאימרה הידועה עלינו הגברים: כאשר הזין עומד השכל בתחת והרי אתן יודעות שזה נכון.... הרי שבגילנו השכל לא יורד כל כך נמוך ועדיין אנחנו מסוגלים לחשוב כי פשוט גם שהוא עומד הוא לא זקוף כמו פעם..... חחחחחחחחחחחחחחחהההההה

האמת,מגי ?../images/Emo3.gif

מלבישים על מין מילים נפלאות ונופלים באשליה עצמית שזו אהבה.. לא אני..לא אני..היא,היא..

למעלה