איך מתקינים PHP על שרת PWS

kingyes

New member
איך מתקינים PHP על שרת PWS

אני רוצה לדעת כיצד להתקין PHP על PWS. או שמשהוא יכול להביא לי לינק להורדה שרת IIS. בתודה יקיר סיטבון
 

kensaggy

New member
מממ..

על איזה מערכת הפעלה אתה עובד? עם גרסא אחרי me אז יש IIS על דיסק ההתקנה. אם לא, אז אתה צריך להתקין PWS (שגם הוא על דיסק ההתקנה) תוריד את קובץ ההתקנה לוינדוס מכאן: www.php.net (יש לינק downloads למעלה) ובשלב כלשהו בהתקנה, הוא שואל אותך לאיזה שרת אתה רוצה להגדיר PHP, מחר את השרת המתאים לך. בהצלחה, חן.
 

kingyes

New member
אני משתמש ב-98

אני משתמש ב-98, וגם אני לא מצליח לעשות עם ההתקנה הזו! דרך אגב יש לי את הדיסק של XP-PRO. אבל אני לא רוצה להתקין את כל החלונות אלא אם אפשר להוציא ממנו רק את IIS זה יהיה באמת טוב בשבילי! יקיר לחן! כנס ל-ICQ חן!
 

kensaggy

New member
מממ..

אולי אתה יכול אבל זה לא יהיה טוב למערכת שלך. אתה תצטרך להתקין PWS נסה להתקין דרך הControl Panel
 

kingyes

New member
יש לי

יש לי כבר PWS אבל כיצד אני משתמש ב-PHP דרכו יקיר
 

kensaggy

New member
ממ..

כמו שאמרתי לך, גש לכאן: http://www.php.net/downloads.php ותוריד את הwindows installer. בחלק מסויים בהתקנה הוא ישאל אותך איזה שרת אתה רוצה לקנפג (לישים הגדרות), בחר ב PWS. בהצלחה, חן.
 

kingyes

New member
עשיתי את זה

עשתי את זה כבר אבל זה לא הולך!!! יקיר
 

kensaggy

New member
מה לא הולך?! יש שגיאה?

תן פרטים, קשה לי סתם ככה לנחש.
 

kingyes

New member
יש לי שגיאה!

אני עכשיו עשיתי את זה עוד הפעם! והוא אומר לי את השגיאה הבאה (בכותרת) HTTP 500 Internal server error יקיר
 

kensaggy

New member
תשמע..

אני מצטער, אבל לא עבדתי אף פעם עם IIS או PWS כך שאני ממש לא יודע איך לעזור לך. אני מקווה שמישהו אחר מהפורום יכול... בברכה, חן.
 

kingyes

New member
יש לך עוד

יש לך עוד שרת שאני יכול להריץ עליו קבצי PHP?????? אז תביא לי לינק! תודה יקיר
 
למעלה