איך מתקינים על שרת APACHE

kingyes

New member
איך מתקינים על שרת APACHE

איך אני מתקין, הוא אומר לי את ההודעה: HTTP Error 403 403.1 Forbidden: Execute Access Forbidden This error can be caused if you try to execute a CGI, ISAPI, or other executable program from a directory that does not allow programs to be executed. Please contact the Web server's administrator if the problem persists. מקווה אם משהוא יכול לעזור יקיר

shanor

New member
מממ...

שני דברים. הדבר הראשון, תבדוק טוב טוב האם ה-PWS או ה- IIS שלך עדיין רצים.... דיי סביר להניח שמשהו עדיין רץ אצלך (אולי איזה פרוסס של הסרברים הללו) - תסגור את הכל!!! ואז תנסה שוב, אני לא זוכר שאי פעם ראיתי את השגיאה הזו על APACHE אלא תמיד על מיקרוסופט... הדבר השני, תן לתיקיה שממנה אתה קורא את הקבצים הרשאת EXECUTE. פתח את מנהל התקני האינטרנט (Internet Services Manager), וחפש שם (בהתאם לגירסת הוינדוס שלך - בהנחה ואתה עובד על WIN) את האפשרות של EXECUTEABLE... מקווה שזה עוזר במשהו. בהצלחה שנאור.

kingyes

New member
איפה אני מוצא את

מאיפה אני מוצא את... מנהל התקני האינטרנט (Internet Services Manager), בתודה יקיר

kingyes

New member
אתה גדול

אתה גדול!!!!! אני כבר כחצי שנה מנסה את זה ולא מצליח!!!! תודה רבה רבה!!! בברכה יקיר סיטבון

למעלה