איך מתמודדים?

DarlingAdam

New member
איך מתמודדים?

הלחץ של לעבור ליבשת אחרת, הלחץ של אריזת כל חיינו ושני חתולינו, ההיסטריה מהטיסה (עם החתולים), הפחד שמא יאבד מטעננו כולו (כמו שקרה פעם עם מזוודה)... זה אולי לא הפורום הנכון והמדויק לשאלה הזו, אבל זה גם הפורום שבו כולם עברו, עוברים או יעברו את זה. ובטח יש להם - לכם - טיפים.

נצר1

New member
בהכחשה ../images/Emo13.gif

אני פשוט השתדלתי לא לחשוב על זה כמה שיותר.. כמו לפני קפיצה למים עמוקים, הפחד מחלחל, אתה חושב מה יכול להתפקשש, ובסוף פשוט עוצמים עיניים וקופצים.

DarlingAdam

New member
הקפיצה עצמה לא מפחידה אותי,

אבל הציפיה לקפיצה... ציפיה שעלולה להימשך חודשים... *זה* מה שקשה לי איתו.

נצר1

New member
צפיה זה מצב מוכר

מוכר מאד אפילו (אמרה האישה שבחודש 9 בהריון וכל יום עובר בתהיה/צפיה, האם זה יהיה היום... ). אני חושבת שאם תחשבו כל פעם רק על הדברים הקטנים שכן בשליטתכם זה גם יעזור להסיח את הדעת ממה שלא בשליטתכם (כמו הטסת החיות).

michal molcho

New member
ממ - לא הבנתי אותך כנראה...

הקונטיינר הוא החלק הקטן והקל בסיפור... אבל מה בעצם מפחיד? מפחיד הרעיון של המעבר. אני עברתי לבד תוך שאני משאירה את האשה והכלבים מאחורי. בעיניי הדרך להתמודד היא לפרק את המעבר למרכיבים הכי קטנים שלו. לעשות רשימת מטלות נורא מפורטת - כדי שאפשר יהיה בקלות לסמן וי על מטלות - וזה עוזר. אני מאמינה שגם הדברים הגדולים ביותר נראים יותר קלים וישימים כשמפרקים אותם למטלות מעשיות. בקיצור - עזוב אותך מהצהרות בומבסטיות כמו "מעבר יבשת", "אריזת חיים" - תתמקד בפרקטיקה. ובעניין אבדן המטען - ראשית, זה נראה לי לא סביר. שנית - יש ביטוח..

een ogenblik

New member
אין באמת טיפים

זה משהו שצריך לעבור דרכו, ולצאת בחיים בצד השני. כל אחד עושה זאת אחרת. בפעם הראשונה הייתי עסוקה ביותר מדי דברים מכדי שיהיה לי זמן לדאגות כאלו. האיש עזב להונג-קונג, ואילו אני הייתי צריכה לטפל בסוף האריזות, למצוא בית מאמץ לחתולה (מצאתי רק בשבוע האחרון), ולסיים שנת לימודים אונברסיטאית אחת בסמסטר. בכל מקרה, הפעם השניה כבר קלה בהרבה. עובדה, במעבר בין הונג-קונג לבלגיה היה לנו הרבה זמן פנוי, והוא נוצל לחופשה באיי תאילנד, ללא שמץ דאגות. במילא מה שחוששים מפניו לא מתרחש בדרך כלל, ואילו מה שלא חושבים עליו כלל, משתנה (ולאו דווקא לרעה).

הכל יעבור בשלום

המטען יגיע אולי באיחור- בכל זאת אוגוסט... החתולים ירדמו להם כל הדרך- בכל זאת גם ליעד הכי רחוק באירופה מדובר על מקסימום 5 שעות ויבשת אחרת? זה כולה לעבור לצד השני של הים התיכון כשיש עבודה במקום אליו נוסעים הכל זורם- מבטיחה לכם! זה הטיפ היחיד שיש לי להציע

למעלה