איך מתמודדים???

טלילה25

New member
איך מתמודדים???

אני יוצאת מהבית - סוף סוף שאלה לי לכם -איך אתם מתמודדים עם זה?.... למען האמת הכי מפחיד אותי בכל המעבר שאמא שלי נשארת לבד. ההורים שלי גרושים, שני האחים הקטנים שלי (22 ו 25 - ממש קטנים) גרים בארצות הברית והכי מפחיד אותי שאמא שלי שאף יום בחייה לא גרה לבד הולכת לעשות את זה. אני יודעת בוודאות שאני אסתדר, אבל אני ממש דואגת לה. משהו עבר את זה גם?

פוEט

New member
יש צדדים טובים ויש צדדים רעים

הרעים את כבר אמרת והטובים הם שהיא תתחיל דרך חדשה ,תחפש דברים לעשות ו..אני מאמין שבתור בנאדם בוגר היא תסתדר...פעם ראשונה יש בכל גיל...

משהו דומה

כשעברתי דירה בצדמבר אבא שלי בדיוק סיים סבב של כימוטרפיה היינו אחרי תקופה קשה שהוא היה תלוי בי לגמרי אבל בגלל שעבתי הוא צבר יותר ביטחון והתחיל להיות עצמאי בשבועיים הראשונים עוד ההיתי מגיעה לעשות לו קניות אבל זה בסתיים מהר מאוד הדבר היחידי שאני עוד עושה כול חודש וזה יותר נוחות שלו לא בגלל שהוא לא יכול זה פעם בחודש אני מגיע ומשלמת את כול החשבונות באינטרנט

התמודדות

מעברים עלולים ליצור קשיים לצד שנשאר לבד. המלצתי לך היא לאפשר לאמא שלך לעזור לך בסידור הדירה. כך היא תחוש שותפה למעבר, ויהיה לה קל להבין שאת עוברת דירה. מלבד זאת תגידי לאמך שאתר רק עוברת דירה, זה לא אומר שאת לא אוהבת אותה כמו כן את יכולה להשאיר בבית מזכרת ממך, כדי שאמא שלך תוכל לחוש בך בכל פעם שהיא מתגעגעת אליך, למשל חיתול מגיל 3 או מוצץ. כלבים רבים מצויים במכלאות כלבים של העמותות השונות. זה הזמן לאמץ כלב. כלב יהיה לאמא שלך חבר נאמן, ויפיג לה את בדידותה כה קשה. כאן ניתן למצוא כלבים לאימוץ. בהצלחה, והכי חשוב להרים קקי של כלב ברחוב, כי לא נעים לדרוך על זה.

amazone

New member
לדעתי

עם היא הקפיאה את החיים שלה עד עכשיו - הגיע הזמן שהיא תנצל את היציאה שלך מהבית ותשקיע זמן בעצמה - תצא לבלות, לרקוד, להנות, לעשות דברים שהיא מנעה מעצמה עד היום מעצם היותה חד הורית לילדים שתלויים בה - שאפילו תביא גברים הבייתה אחרת היא תזדקן לבד

Toastie

New member
הדבר המפחיד ביותר

הדבר המפחיד ביותר בכל הסיפור הזה הוא שאם היא לא תמצא מישהו, בסוף תגיעי למצב הזה של "האמא הזקנה שגרה אצלך", ובטח יצא לך לראות משפחות שחיות ככה.

amazone

New member
אנשים אומרים

שאין כמו האוכל של אמא ושכיף שיש מישהו שעוזר לזוג צעיר עם הילדים ותחזוקת הבית - עכשיו זה לא המצב עדיין יש לה סיכוי לפתח חיים משלה

Toastie

New member
אנשים מוזרים

זה אומנם נוח לזוג צעיר שאפשר להפקיד את הילדים בידי הסבתא, אבל מי תסכים שתמורת השירות הזה הסבתא (את תקראי לה "אמא", הוא יקרא לה "החותנת #@%!") תגור איתה? אני לגמרי תומך בדעה שלך, שאמא של טלילה25 צריכה לפתח חיים משלה, ויפה שעה אחת קודם.

למעלה