איך מתמודדים?
שלום, חדשה כאן.
בת 50. פרק ב' 3 שנים. גרים יחד שנתיים.
אני רגישה והוא לא.
אני מראה רגשות והוא לא.
אני נותנת תשומת לב והוא לא.
אני אומרת שאני אוהבת והוא לא.
טוב אני יודעת שזה לא טוב לכתוב יותר מידיי אני ואני, אז אנסה לנסח אחרת.
הזוגיות שלי מחלישה אותי, לא ממנפת אותי ולא נותנת לי לפרוח, הוא פוגע בי שלא במתכוון, אני משקפת לו את זה והוא לא מתנצל ולא מנסה להתפייס, תמיד, אבל תמיד. זה מעייף, הרגישות הזו שלי הרגשנות הזו.
איך יכולתי דווקא ליפול על בן זוג קשוח ברגעים שצריך אותו? אני הופכת לתלויה בו. הכל מאבד משמעות, עושה דברים מתוך אילוץ ולא מתוך חשק אמיתי.
לא מספיק אוהבת את עצמי ויודעת שזה הרסני לזוגיות ולא מצליחה לשנות את זה. מנסה מנסה ושוב זה נופל ונכשל.
נרשמת לחדר כושר ובקושי הולכת, מתחילה דיאטה ואחרי חודש עוצרת.
אין לי חברות גם כרגע בכלל.
כי גם זו שהיתה פגעה בי בחוסר תשומת לב שלה ובחוסר רגישות שלה ואני כעת לא מסוגלת לדבר איתה.
לא עובדת כי מהעבודה פוטרתי אחרי 8 שנות עבודה. גם כן בגללו לדעתי, כי דעתי היתה נתונה לו ולא לעבודה.
היו גם הרבה לילות לבנים של נדודי שינה שלא היטיבו איתי עם הבוקר לעבודה.
כן כן התשובה בגוף השאלה, אז מה את עושה איתו, עזבי אותו וזהו.
בדיוק בימים אלה אנו חושבים על פירוק המגורים המשותפים, דירה שלי, הוא כנראה יעזוב וניפגש אולי 2-3 בשבוע.
כשאני נפגעת ממנו אני לא מצליחה להתקרב אליו, כמו חומה בינינו שהולכת ומתארכת לעוד יום של בזבוז. והוא לא יודע ולא מנסה לעצור את זה.
איך נעשים יותר קשוחים וקצת פחות רגישים ופגיעים?
למה אני לא יודעת לטאטא קצת מתחת לשטיח כמו שהרבה עושים.
למה כל דבר לוקחת ללב ובסוף גם לריאות כי חוטאת בעישון בימים של דכאון.
לפעמים נדמה לי שאני אולי צריכה פסיכיאטר על האובססיביות הזו שלי אליו, שגורמת לי גם להיות קנאית. בגלל שהוא לא מראה לי מספיק אהבה, לא אמר לי עד כה 'אוהב אותך' - 3 שנים רבאק. וכשאני שואלת הוא טוען שאין לו רגשות ושלא היו לו אף פעם לאף אחת. (בן 55,...) . איך לא אהפוך לחלשה אם הוא לא מבטא את אהבתו, איך?
איך אוכל להתגבר על אותם פעמים שאני מסמסת והוא לא עונה, על כך שאני מראה שנפגעתי והוא מסובב את הגב.
??
זה מעייף.... בטח עייפתי גם אתכם....
שלום, חדשה כאן.
בת 50. פרק ב' 3 שנים. גרים יחד שנתיים.
אני רגישה והוא לא.
אני מראה רגשות והוא לא.
אני נותנת תשומת לב והוא לא.
אני אומרת שאני אוהבת והוא לא.
טוב אני יודעת שזה לא טוב לכתוב יותר מידיי אני ואני, אז אנסה לנסח אחרת.
הזוגיות שלי מחלישה אותי, לא ממנפת אותי ולא נותנת לי לפרוח, הוא פוגע בי שלא במתכוון, אני משקפת לו את זה והוא לא מתנצל ולא מנסה להתפייס, תמיד, אבל תמיד. זה מעייף, הרגישות הזו שלי הרגשנות הזו.
איך יכולתי דווקא ליפול על בן זוג קשוח ברגעים שצריך אותו? אני הופכת לתלויה בו. הכל מאבד משמעות, עושה דברים מתוך אילוץ ולא מתוך חשק אמיתי.
לא מספיק אוהבת את עצמי ויודעת שזה הרסני לזוגיות ולא מצליחה לשנות את זה. מנסה מנסה ושוב זה נופל ונכשל.
נרשמת לחדר כושר ובקושי הולכת, מתחילה דיאטה ואחרי חודש עוצרת.
אין לי חברות גם כרגע בכלל.
כי גם זו שהיתה פגעה בי בחוסר תשומת לב שלה ובחוסר רגישות שלה ואני כעת לא מסוגלת לדבר איתה.
לא עובדת כי מהעבודה פוטרתי אחרי 8 שנות עבודה. גם כן בגללו לדעתי, כי דעתי היתה נתונה לו ולא לעבודה.
היו גם הרבה לילות לבנים של נדודי שינה שלא היטיבו איתי עם הבוקר לעבודה.
כן כן התשובה בגוף השאלה, אז מה את עושה איתו, עזבי אותו וזהו.
בדיוק בימים אלה אנו חושבים על פירוק המגורים המשותפים, דירה שלי, הוא כנראה יעזוב וניפגש אולי 2-3 בשבוע.
כשאני נפגעת ממנו אני לא מצליחה להתקרב אליו, כמו חומה בינינו שהולכת ומתארכת לעוד יום של בזבוז. והוא לא יודע ולא מנסה לעצור את זה.
איך נעשים יותר קשוחים וקצת פחות רגישים ופגיעים?
למה אני לא יודעת לטאטא קצת מתחת לשטיח כמו שהרבה עושים.
למה כל דבר לוקחת ללב ובסוף גם לריאות כי חוטאת בעישון בימים של דכאון.
לפעמים נדמה לי שאני אולי צריכה פסיכיאטר על האובססיביות הזו שלי אליו, שגורמת לי גם להיות קנאית. בגלל שהוא לא מראה לי מספיק אהבה, לא אמר לי עד כה 'אוהב אותך' - 3 שנים רבאק. וכשאני שואלת הוא טוען שאין לו רגשות ושלא היו לו אף פעם לאף אחת. (בן 55,...) . איך לא אהפוך לחלשה אם הוא לא מבטא את אהבתו, איך?
איך אוכל להתגבר על אותם פעמים שאני מסמסת והוא לא עונה, על כך שאני מראה שנפגעתי והוא מסובב את הגב.
??
זה מעייף.... בטח עייפתי גם אתכם....