איך מתמודדים

sometimesIThink

New member
איך מתמודדים

אני עוקבת באופן קבוע אחרי הפורום כדי ללמוד מכולכן ולקבל חיזוק מכן.
הסיפור שלי התחיל לפני 4 וחצי שנים עם כאבי בטן תחתונה, המשיך לבדיקות פולשניות רבות 2 לפרוסקופיות (אחת אבחנתית ואחת בחשד לתסביב שחלה) ולבסוף לפני 4 חודשים הגיעה האבחנה שכל כך חיכיתי לה (לא באמת היה אכפת לי מה זה יהיה העיקר שיהיה לזה שם).
מאז אני עם ויזאבל היו לי חיים מדהימים, תפקדתי בצורה מלאה, הייתי בלי כאבים זה היה חלום!
לפני בערך שבוע חזרו הכאבים ובגדול!
אני פתאום לא יודעת איך להתמודד עם זה, מה אני עושה, איך קמים מהמיטה ועושים דברים...
אני בדיוק בחודש האחרון ללימודים שבו אני צריכה להגיש המון דברים ואני לא מצליחה להתמודד עם הכל ביחד.
הייתי אצל רופא הנשים שלי (שהוא גם מומחה אנדו) והוא אמר לי שאם זה ימשיך באותה מתכונת כאב אני אצטרך לעבור פעם שלישית לפרוסקופיה..... אני בת 27, זה הגיוני....... אני צריכה לחשוב על דברים אחרים ולא על ניתוח.....

איך אתן מתמודדות עם כאבים חוזרים אחרי תקופה כל כך טובה? לא מפסיקות לרדת לי דמעות........אני לא יודעת מה לעשות...... אני מרגישה שבורה.....

liats80

New member

מתי עברת את הלפרוסקופיה האחרונה?
אם אני מבינה נכון אז היו רק ארבעה חודשי שקט?? (כתבת שקיבלת את האבחנה לפני ארבעה חודשים ומאז את עם ויזאבל).
היכן את מרגישה כאב? האם באותם מקומות כמו לפני הניתוח? באותה עוצמה?
האם הרופא ערך בדיקות נוספות?
בגיל 27 את באמת לא אומרה לעסוק בתהיות לגבי ניתוח שלישי

האם את מקבלת משככי כאבים? אולי כדאי לגשת למרפאת כאב שלפחות יעזרו לך לעבור את החודש הזה של ההגשות.
תרגישי טוב!!

sometimesIThink

New member
תשובות

הלפרוסקופיה האחרונה הייתה בספטמבר ולא מצאו בה נגעים של אנדו.
האנדו אובחן ע"פ סימפטומים שצועקים "יש לך אנדו ! ! ! " וויזאבל שעשה עד עכשיו פלאים.
היו עכשיו ארבעה חודשים של שקט, בערך מינואר.
הכאב בבטן שמאל תחתונה, באותו המיקום כבר ארבע וחצי שנים ובאותה העוצמה.....
עשיתי המון בדיקות, פולשניות יותר ופחות, באף אחת לא מצאו ממצאים.
אני לוקחת משככי כאבים והרבה אבל זה לא עוזר הרבה וזה מטשטש.....

אוישששש מחבקת אותך

אני לא יודעת איך לעזור לך אבל כאבי אנדו זה פשוט נורא.
תחזיקי מעמד, עוד מעט יענו גם הבנות המנוסות יותר.
מצטערת שלא יכלתי לעזור
תרגישי טוב

עינב

למעלה