איך מתמודדים..

איך מתמודדים..

איך מתמודדים עם געגוע לבחורים מהעבר?? במיוחד שזה מתבטא בכול מיני תקופות בשנה. בשירים מסוימים.. פשוט מתגעגעת ורוצה להמשיך הלאה וזה קשה?? במיוחד שהמישהו האחרון שיצאתי איתו שהיה מאוהב בי קשות התחתן עם חברה טובה שלי..

Lיבי

New member
גם אני

הייתי רוצה לדעת איך מתמודדים עם זה אולי התשובה היא פשוט לרצות להמשיך הלאה, כמו שצריך, כדי לבנות את המשך החיים

בננה147

New member
קרועות שתיכן ....

מי מתגעגע לדבר הזה בכלל?? עושים מסיבה על כל בחור שאמרת לו לא ... ומלכתחילה היה אסור לך להיקשר איליהם כזה חזק !!!! אייוווווו בסוף אני יגלה שאתם גברים .....

נ ח ו ש

New member
היה מאוהב בך קשות והתחתן עם חברה

שלך????? פרטי נמקי והסבירי איך קורה כזה דבר??????

בננה147

New member
המשפט הזה הצחיק אותי....

אם הוא באמת היה מאוהב בך קששששששותתתת אז העולם היה מת והוא לא היה הולך לשום מקום .... מניסיון .... אז כנראה הוא לא היה שווה את זה .........

נ ח ו ש

New member
ולענייננו

איך מתמודדים..תשמעי אני גם כן לא מזמן חברה שהיתה לי שנתיים חתכה בפתאומיות והתחתנה לה..זה היה כואבבב..אני עד עכשיו חושב עלי למרות שעברה כמעט חצי שנה..ומנסיון רק בחור/בחורה אחרת יעבירו את זה..תמצאי לך בן זוג אפילו זמני, מישהו שתוכלי לדבר איתו על זה, וכמה שיותר..תוציאי החוצה. תוך שבועיים תראי פלאות..ככה זה היה אצלי..בהצלחה!

בננה147

New member
סחטיין עליכם חברה.......

כולם פה עם חברים וחברות .... ואני לבד ......;( א נ. י. ח. ו. ל. ה. ע. ל. ז. ה. ! ! !! תהנו מהחיים .... ואני פי שתיים.....;) ;) ;) ;)

נ ח ו ש

New member
ה י י ת י עם חברה

גם נהניתי מהחברה ואני גם נהנה מאותו לבד שאת נהנית ממנו...

בננה147

New member
I hope so??????

חבר זה נכון שלא היה לי....... אבל חברות???? מה הקשר?? יש לי חברות מכאן ועד מאדים ..... לא רואים לפי הסיפורים .....? ומה הבנת מזה שאמרת שאתה נהנה מהלבדדד????

נ ח ו ש

New member
כוונתי

שאני מקווה שלא היתה לך חברה במובן אחר מאשר חברות מהכיתה וכדומה..ואם לא הבנת אז שיישאר ככה עדיף..

בננה147

New member
מותק !! !! !!

יש לי חברה טובה טובה שאם היא הייתה בן הייתי מתחתנת איתה .., אבל אני התכוונתי שאיין לי חבר מהמין הזכר...., וכשכתבתי חברים וחברות אז התכוונתי שלבנים פה יש חברות ולבנות פה יש חברים ... ולכן אמרתי שאני לבד כי לי איין חבר ... קאפיש??? אוף הלוואי שחברתי הבננית קוראת את זה ... אם כן אז כפרה עליך ילדה שלי ....!

תראי,

יש לי תיאוריה אולי טיפשית ואולי היא טפשית בלי אולי אבל מה שכן היא יחסית מוכיחה את עצמה. החיים מתחלקים ל2 ל"לפני" ו"אחרי" בכל דבר בחיים! יש כאלה שהם סובלים מעינייני תעבורה לפני הרישיון טסטים... שיעורים, תיאוריות וכו` ויש כאלה שקיבלו את ה"אחרי" שזה דוחות שלילות וכו` וכן בענייני זוגיות יש כאלה שסבלו לפני חתונה נזרקו, התאהבו, התאכזבו, כואבים ודואבים... אך אלה קיבלו את ה"לפני" שזה בעצם עדיף על ה"אחרי"......... שנינו יודעים למה... אם כי אמנם זה לא מחייב שמי שקיבל לפני לא יקבל אחרי וכן להפך אך סטיסטית יש פחות סיכוי... אז אולי את נהנית מה"לבד" אך היא נהנית גם מה"ביחד" וגם שהיא סיימה את ה`לפני`... אולי קצת קשה עכשיו אבל, יהיה לה קל "באחרי" אם זה לא מובן כנראה את עמוק ב"לפני".. חח..

שמעת על המושג, "זמן"?

הכאב לא יעלם!!! לעולם לא!!! אך הזמן יכהה את הכאב... הדבר היחיד שאיכשהו "עוזר" זה ההתעסקות בחיים.. להשקיע בשגרה שהיתרון בה שהיא בנויה על התקדמות תמידית. ו.... תפילות, פשוט לבקש מה` שישכיח וכמה שיותר מהר!

בננה147

New member
אשריי!!!

שזכיתי לקרוא את ההודעה שלך.... קלעת בוווווווווווול.... מברוק!!!;)

אין לי מה לקלוע.

אני חיי בזה.. מסתבר שכשחיים בתוך מערכת חיים לומדים איך להתמודד. ככה אני מתמודד בכל אופן.. אגב, אני לא אוהב לשקר את עצמי ש"זה יעבור" ו"יש הרבה דגים בים" עם כאב מתמודדים לא מעבירים...

תראי, כל אדם באשר הוא..

יש כאלה שיתמודדו בצורה מסויימת ויש ההפך. אבל, דבר אחד אסור לנו, לשקר את עצמנו. לקבור את הכאב, לומר שכביכול זה שטויות. כל אחד צריך להיות כנה עם עצמו ולהבין את הקושי ואת דרך ההתמודדות האולטימטיבית בשבילו..

למעלה