איך מתמודדים....?

איך מתמודדים....?

בית שכולו שלי שמדיף ריח של נקי מוזיקה שאני אוהב.בקולי קולות... ימבה פרקים בהוט מג'יק חומוס פול ביצה על הסובוח בטירה טיול רגוע ושופינג של שמאטסים בשוק,וחידוש המלאי של ספונג' בוב.... איך מתמודדים....? כולי חרדות.... שלא ייגמר כל כך מהר....

אוךךךך הכי קשה.....

לשמר רגעי אושר..... כשהם מציפים אותי אני מרגישה שאני אוהבת את כל העולם ורוצה לשתף את כולם אבל תקשיב ותקשיב טוב....... כשאתה חווה רגעי אושר, מסופק, אוהבת וגאה בעצמך..... בבקשה....בבקשה....על שאבד רגעים ותתעסק בפחדים ובמה יהיה תמצה עד תום את רגעי האושר ואולי תבין מה עושה לך טוב ותחזור להעניק לך עוד הרבה רגעים וימים כאלה בהצלחה.

darling33

New member
איך מתמודדים? בקלות!

מצרפים חבר/ה לחלוק איתו/ה את כל הטוב הזה...

ואז מה...?

חוק מרפי קובע נחרצות שיהיה לו\ה בוץ בנעליים, שהיא תאהב מוזיקה קלאסית בווליום נמוך, שהיא תשמור דיאטה ולא תיגע בחומוס, אין מצב שנאהב את אותן הסדרות, ולכי תדעי איך היא תתנהג עם בוב ספוג.....
זו בעצם המהות של האלכסון הלא כן ? לא מדובר רק בסקס טו-גו...

אתה מתבלבל...

היא בכלל התכוונה לכלב/ה ולא ניסחה זאת כראוי. הבעיה היא שגם לכלב/ה יש בוץ ברגליים ורחמנא ליצלן גם שערות (שזה הרבה יותר גרוע מבוץ !!! ) אבל מצד שני הם רק משמיעים מוזיקה, אפילו רועשת לפעמים (בעיקר כשמנסים לישון), הם לא רואים טלוויזיה אבל כן מפריעים בזמן שרואים... הם לא שומרים דיאטה אבל צריך לשמור להם על הדיאטה, וחומוס הוא לא הקאפ אוף טי שלהם (זה נכתב בעברית כדי של YE יהיה קל להבין ). אבל גם יש יתרון מאוד מאוד גדול !!! הם לא מקלקלים את האלכסון גם כשהם ממש קרובים, כל עוד שומרים על כלל אחד - גודל הכלב !!! בקיצור - זה הזמן להכניס את הכלב/ה הביתה בשבתות וללמד אותו/ה לאהוב את בוב ספוג

תמיד

ידעתי לכופף את החוקים. ורק בינינו? מרפי יכול לקפוץ לי... הבית שלי תמיד פתוח, ואם לא,יש מפתח בעציץ הימני....

Prince315

New member
חרדות עלללקקק :)

רואים את החיוך בצידו של הפה שלך עד לכאן. תעשה חיים!!! אז אני מבינה ששלחת "לה" אס אם אס "ערה"? נו.. ספר, ספר!

למעלה