איך מתמודדים?
בובי סיימה ביום שלישי את סדרת החיסונים שלה, יש לה קולר נגד קרציות, ברביעי טיילנו במקומות הרגילים שלנו. בחמישי הספקנו לצאת רק לטיול אחד בבוקר באזור שלא כל כך יצא לנו לטייל בו, יש שם דשא והרבה עפר ונראה לי שמסתובבים שם עוד כלבים מדי פעם. ביום חמישי בערב חבר שלי מתקשר בדחיפות הוא מצא 12 קרציות בבית רובם חיות והרבה מהם נמצאו על המיטה שלנו
(שם בובי הכי אוהבת לרבוץ) בנוסף הוא גם סיפר שמצא טיפות דם בבית... בערב שהגעתי עשיתי חיפוש מצאתי קצת דם אבל כלבה שמחה ומאושרת ללא מקור דימום שנראה לעין. בבוקר אני מתעוררת לצד 5 קרציות חיות!!! עוד ביום חמישי דיברנו עם הוטרינר (בקשר לקרציות) והוא אמר שאין מה לעשות, הן עולות על בובי ונופלות בבית בגלל הקולר נגד שלה. עכשיו אני מנסה לתפוס אותו שוב בנוגע לדם. בדקתי את איבר מינה עם נייר טואלט ויצא נקי. עכשיו אני חושבת שאו שהיא מיוחמת בגיל 5 וחצי חודשים (יש לה תור שבוע הבא לעיקור) או שאולי הדם זה מהקרציות. מה אתם אומרים? איך גורמים לקרציות לא לעלות עליה שוב? ברור לי שאני לא אחזור איתה למקום שממנה היא קיבלה אותם אבל היא יכולה לתפוס אותם גם בפארק וכל מקום אחר.
בובי סיימה ביום שלישי את סדרת החיסונים שלה, יש לה קולר נגד קרציות, ברביעי טיילנו במקומות הרגילים שלנו. בחמישי הספקנו לצאת רק לטיול אחד בבוקר באזור שלא כל כך יצא לנו לטייל בו, יש שם דשא והרבה עפר ונראה לי שמסתובבים שם עוד כלבים מדי פעם. ביום חמישי בערב חבר שלי מתקשר בדחיפות הוא מצא 12 קרציות בבית רובם חיות והרבה מהם נמצאו על המיטה שלנו