איך מתמודדים?!‏

איך מתמודדים?!‏

הוא ממש כאן. אולי כבר הלך... אני כבר יוצאת עם אחר אבל ממש רוצה לראות אותו. מה עושים?‏

זה לא מדוייק

אבל אפשר בערך לומר שזאת אהבה התלויה בדבר. הייתי ילדה כשהתאהבתי והוא אחרי. התבגרנו יחד והמריבות גם. היתה איזה בעיה שלא יכלנו לפתור ולא ידענו אם לחתוך או לא. עד שהרמתי כפפה...

2ת Wל ר2

New member
אממ אפשר רקע?

את מי את רוצה לראות? ו.. תתפללי להקב"ה שיתן לך את הכוחות ותגידי לו שכשאת לא נפגשת/רואה את אותו בחור שזה יהיה לזכותך, לזכות בעלך וזכות ילדייך, שהם לא יצטרכו לעבור את נסיון הזה.. פשוט תתפללי!! בהצלחה!

2ת Wל ר2

New member
איך את יודעת שהוא באזור?

את רואה אותו?? פשוט תתעלמי ואל תחשבי עליו.. זה לא טוב לך..

הוא היה באזור...

אתמול הייתי בחתונה והוא היה שם. יש לי המון פחדים שעולים לי לפני שעזבתי אותו ועולים עכשיו. מקווה שעם הנוכחי אצליח להעביר את התחושות...

2ת Wל ר2

New member
הבנתי..

פחדים? אילו למשל?? ו.. תהיי בטוחה בעצמך ובדרך שאת הולכת בה!!

2ת Wל ר2

New member
לא! אסור שזה יקרה ובעז"ה זה לא יהיה!!

את אמורה להבין בשכל, שהוא לא בשבילך. שאת לא צריכה לאהוב אותו ולהתגעגע אליו. שלא טוב לך איתו. רק אחרי שתביני באמת (!!) תוכלי להתנתק מהרגש סופית. תפקידו של בעלך- לעשות לך טוב והכי טוב כדי שלא תתגעגעי אל הקודם..

הוא לא שלי.

ואני 80% לא רוצה בו. אני ב"ה חזקה מכפי שהאמנתי שאני יכולה להיות. בורא עולם כ"כ צמוד אלי שנתן לי להמשיך הלאה כ"כ מהר ואפילו דמעה אחת לא להוזיל. רק, שאתמול פתאום עלתה לי הקנאה... ימח שמה.

קליט

New member
יתכן ועוד תתגעגעי אליו לפעמים . וזה בסדר

אפשר לחיות עם זה . מה גם שהאהבה הזאת יתמוסס לו במשך השנים . כשאת בונה קשר חדש אז את ממש לא אמורה להרגיש מאוהבת כמו עם הראשון . מספיק שתהיה לך כלפיו חיבה והערכה, והאהבה תלך ותתגבר מיום ליום . וכבר אמר החכם והיועץ הרב שמחה כהן שאין אהבה גופנית מעידה על התאמה . אהבה גופנית יש לה יתרון 1 - שהתקופה הראשונה אחרי הנישואין היא קלה יותר . תשמעי, חשוב מאוד שלא תסחבי איתך מטענים כבדים, תמצאי לך יועצת ותדברי איתה - אם יש לך משהו שלוחץ עלייך, ואין שמחה כהתרת הספיקות . "בת של רב" ענתה לך ממש יפה, ובכל זאת את אמורה להיות שלימה ושלווה עם עצמך, ולא להיות עסוקה במאבקים וספיקות . בהצלחה !

תודה!‏

ב‏"ה אני לא עם מטענים. מה שכן, למרות שאני סיימתי את הקשר יש לי עדיין שאלות. וכשהוא לא בסביבה אני לא חושבת עליו. מפחדת שהוא יעלה לי בהמשך הדרך...

למעלה