איך מתחילים?

איך מתחילים?

נוAה מהססת קצת... נבוכה... לא מכירה... חדשה פה
אומרת שלום בנימוס, מסמיקה קלות, ומקווה בליבה שאתם מקבלים פה חדשים בזרועות פתוחות כי היא ממש זקוקה לזה.
הסיפור של נוAה היא... שקשה לה ליצור קשרים(?) הכוונה היא שקשה לה להתחיל עם משהו שמוצא חן בענייה, ליזום, ללכת עם הרגש, להסחף, ולתת את כל הלב. ואם היא כבר נותנת אז זה לא לאורך זמן. אמא שלה אומרת לה שזה בגלל שהיא כבר רגילה להיות לבד... אבל זה לא נכון! היא רוצה את זה, מייחלת לזה, זקוקה לזה נואשות זקוקה לקשר עמוק, רציני, בונה, וסוחף. כלפי חוץ חושבים שאין לה אלוהים, שהיא טיפוס מאוד עצמאי, חזקה, מסתורית, בררנית, סוחפת וחסר בושה. אבל אני יכולה להעיד שזאת רק הצגה.... לא מצליחה לצאת מהתדמית הזו, לא מצליחה להשתנות. לחשו לה פעם שהרבה מפחדים ממנה ובגלל זה לא מתחילים איתה, למרות שהרבה מאוד רוצים... בנתיים היא לבד, יושבת פה ושופכת את הלב
ומקווה שמשהו יבין אותה... שבת שלום

הי נועה, לא מכירה? ../images/Emo24.gif

תני כניסה כמו שנועה יודעת בלי הצגות ותראי שהגעת למקום הנכון כאן את יכולה לשפוך את הלב תמיד יש מי שמקשיב. בתקווה שתישארי. השוטה על הגבעה

אש לי

New member
לא טוב היות אדם לבדו../images/Emo39.gifברוכה הבאה

מדוע כתבת על נועה? ולא על עצמך? מדוע היה קשה לכתוב בגוף ראשון? שיט למה הדשא שלך ירוק יותר? אני טיפוס שניסחפת הולכת עם הזרם הולכת עם הלב והנשמה עד הסוף ושוכחת שיש לי גם ראש לפעמים מקנאה בנשים שכמוך. מעולם לא יזמתי קשר עם מישהו שמצא חן בעיני אז מה? אני לא בנוייה לזה ולא רוצה גם להשתנות לפעמים זה מה יש ועם זה צריך לנצח. מי לא זקוק או זקוקה לקשר עמוק? מי באמת רגיל ללבד? קחי חיבוקי ענקי ממני וזיכרי! שכל יום שעובר מקרב אותך אל אהובך האחד ויחיד שמחכה לך. מזל,זמן,סובלנות. בהצלחה מכל ה-
איימי

קורין1

New member
קודם כל......ברוכה הבאה נועה.....

אצלנו חדשים מתקבלים בברכה.... והסיפור הזה מזכיר לי לא שיר אחד אלה שניי שירים שלפעמים מזכירים לי גם את עצמי: אלה, אלה, תגידו לי מה קורה לה? מה הבחור עושה לה? היא עוד ילדה קטנה.... מה קורה לה, ומה אם זה סתם נדמה לה....... אנה אומרת קשה לי לגדול אנה שואלת למה לסבול.. אנה לא, לא מבינה אנה חשבה שמותר לה ליכאוב וכך מן הסתם נשארה מאחור אנה פתאום נבהלה......

אורמור

New member
קודם כל נוע´לה מי אמר אני ולא קיבל.

ואפילו עוד אחד..
אז אחרי שגמרנו להתחבק.. מברכת אותך ב-ברוכה המצטרפת, יש כאן תרופות להרבה מצוקות ובעיקר לחוסר ב-חבקבקת.. ולהבין אותך בהחלט מבינים.. עיצות טא´כלס? לא בטוחה שכל כך חכמה בשביל לתת, אולי רק טיפ, לרכך את המעטה, לתת לרך לצאת..אפילו אם זה מפחיד.. לפתוח צוהר קטן, בשלבים. ולקוות לטוב מאחלת רק וב אור ב-

גלית34

New member
לדעתי את צריכה לבדוק ../images/Emo20.gif

מאיפה באו כל החומות האלו. ואז יהיה לך הרבה יותר קל אולי את רוצה נורא אבל פוחדת?

אטיוד5

Active member
יש לי תכנית הצלה מיידית

תתחילי לכתוב בגוף ראשון!!!! נועה זאת את. אל תסתכלי על נועה מהצד. ממש שבי עכשיו, וכתבי את כל הדברים שכתבת עליה, על נועה שהיא כביכול לא את, בגוף ראשון. אמרי לעצמך - אני נועה, וככה-וככה אני. ולכל אחת יש מכסה. ואני לא אשחק אותה. אני אהיה עצמי. ואז גם כשאמצא, זה לא יהיה בשבילה אלא בשבילי. ולכן זה יהיה מתאים.

תודה על הטיפ...

ממש אין לי בעיה להסתכל על עצמי ולכתוב על עצמי. אני אוהבת את מי שאני... בדר"כ
סגנון הכתיבה הזה, הוא פשוט הרגל מפורם אחר.
תודה לכל התומכים, אתם לא יודעים עד כמה זה עוזר!!! שלכם, נוAה

מייקי69

New member
קשה לה לנועה

היי נועה´לה, איך שאני אוהבת את השיר הזה - נועה של הים. וגם את השם הזה איך אני אוהבת ! ברוך בואך!!!!!!!! אז בעצם, יקירתי המצטרפת (ישששששש) אמרת כמעט הכל. קשה לך להתחיל, להסחף, ללכת על זה, להפתח.... רואים את זה עלייך. זה למה לא ניגשים. פשוט. יש איזה מעגל קסום וסגור בקטע הזה. את לא מוכנה להפתח - את נשארת סגורה. גם לא ממש יפריעו לך ולא ממש ילחצו. מריחים את הריח הזה למרחוק. אה... הנה פוסעת לה ביער הזאבה הבודדה. ולא מתקרבים. לעומת זאת אני מודיעה לך, חגיגית, שברגע שקצת תקחי אויר תפתחי את הריאות, תפזרי שיערך לרוח, ותגידי - "בואי, בואי סכנה" יריחו אותך לקילומטרים, ותבוא להקה שלמה. זקוקה לקשר עמוק? - בהחלט. מוכנה לו ? - הממממ.... האמנם? את לא צריכה להשתנות, מתוקה. את צריכה טיפה´לה פחות לפחד. הנה, כמו שבאת והצטרפת אלינו... בדיוק ככה. חייכי חזרה למי שמחייך אלייך. בתור התחלה.

WOW איזו קבלת פנים, ממש תענוג

אבל אני חייבת לחלוק עלייך, וזה מנסיון והיכרות שלי עם עצמי
אני לא מרתיעה אנשים/גברים בגלל שאני סגורה, נהפוך הוא. גברים מפחדים מעוצמה, מנשים חזקות ועמצאיות. זה ידוע!!! למען האמת הבעיה היא קצת אחרת... אני טיפוס מאוד בררן, אני יודעת מה אני שווה ולכן אני גם רוצה אחד שווה. (זה לא הרבה לבקש, נכון?) אולי הם מרגישים שאין להם סיכוי ולכן הם גם לא מתחילים...?! קרה לכם שהרגשתם שכל מי שפונה אלייכם או נמצא בקירבתכם הוא איך שהוא לא עונה לציפיות? בין אם זה בדברים הקטנים והמרגיזים ועד מראה חיצוני, אישיות, רקע, גזע, או אפילו אי התאמה במיטה? נוAה ברגע של תהייה...

...Blue

New member
עכשיו הצחקת אותי..

"גברים מפחדים מעוצמה, מנשים חזקות ועמצאיות."??? זה משפט שחלק מהנשים החליטו לאמץ בחום כדי לתרץ מצב מסויים.. דווקא משפט ההמשך שלך מתאים יותר לתיאור מצבך לדעתי.. "אני טיפוס מאוד בררן, אני יודעת מה אני שווה ולכן אני גם רוצה אחד שווה.".. ו....ברוכה הבאה..
blue

המממ... וגם וגם ולא רק

מעניין שלא קצת אנשים אמרו לי שהם פחדו לגשת אליי בתחילה כי... רק אני חושבת ככה???

הבררנות-מחלה או מעלה?

ראשית- ברוכה הבאה! ואתחיל בכך שאני די מבינה מאיפה זה בא-הרצון לבן זוג היאה ב"רמה"... גם לי דרושים פרמטרים מסוימים בכדי להתחבר לאנשים אחרים(ולאו דוקא גברים) אני זקוקה לגירויים. גירוי אינטלקטואלי, גירוי נפשי, גירוי מנטלי... אבל הבררנות שלי מסתכמת בכך! ולא חשוב לי אם הוא גבוה/רזה/נמוך/שמן/עיניים שחורות/עיניים כחולות.... נכון שיש צורך במשיכה מסוימת-מינית בכדי להתחבר-אבל באם שאר הגירויים עובדים-אזי שאר הפרמטרים מצטמצמים!(בנוגע לגברים) הכל תלוי במה שאת משדרת כלפי חוץ! אם את מרתיעה בהתנהגותך ולא נותנת לאנשים להתקרב ול"געת"-אולי בכך את מפחידה!

"גברים מפחדים מעוצמה"-הא????

שלום לךנוAה של הים, שזה כבר כינוי קסום מראש קיבלת אצלי שתי נקודות בונוס. בואי נעשה סדר בין ה"אני" שזו נועה ו"ההם" שזה הגברים. כי את לא תשני את ה"גברים" (אם יש עם כזה בכלל) אבל את יכולה לשנות את עצמך. אם התוצאה של דפוסי התקשורת שלך, מפריעה לך. היא מפריעה? היא מפריעה מספיק כדי להתאמץ ליצור שינוי אצלך? כי במסר הראשון הייתי מלאה תקווה שמתמוססת לה לאיטה.. מה לעשות, אלו תרוצים שאת נותנת לעצמך, משפטי מפתח ופיתגמים,שעושים לך את החיים כנראה נוחים יותר "גברים מפחדים מעוצמה,מנשים חזקות ועצמאיות..."ההכללות האלו יש להן מטרה אחת, לטשטש את האמת שלך, האישית- להפוך את זה ל"בעיה לאומית". האם נתקלתי אי פעם בגבר שנבהל מאישה חזקה ועצמאית?-כן. ויש גם כאלו שנבהלים מאישה כנועה וחסרת כיוון. גם אני יודעת מה אני שווה- אבל השאלה אם זה המסר התקשורתי הראשון שאני רוצה להעביר? אולי הבעיה שלך (כן, זו בעיה, אם זה מפריע לך-אז זו בעיה) זה לא בכוח שאת משדרת אלא בבחינה המקפת הראשונית שאת צועקת אותה בקול. תשחררי אולי את הבלמים שלך קצת, לא לגמרי לדרדר את ההנדברקס אבל טיפל´ה שחררי ואז תראי -אולי מה שמוקרן ממך, ולא ממש במודע,הוא מה שיוצר את הקושי ביצירת קשר?

רתיעה

נוAה. יש מין אבסורד כזה, שמי שבאמת חזק ובעל עצמה, יכול להרשות לעצמו להיות גם רך ומקבל, כי הוא לא מפחד להפגין את הצדדים האלו באישיותו. הוא גם מרשה לחולשות שלו להתקיים ומקבל את עצמו כפי שהוא, ללא הפגנת פוזה של חזק. כי הוא יודע שהוא חזק ולא צריך להוכיח זאת לאף אחד. אדם כזה בדרך כלל ימשוך אליו אנשים, שיבקשו את קירבתו. יש אבסורד נוסף, שמי שלא בטוח שהוא באמת חזק ורב עצמה, יגן על עצמו בחירוף נפש כדי לא להתפס כחלש. לפעמים יפגין קשיחות, לפעמים התנשאות, לפעמים יתן את ההרגשה שהוא מעמיד למבחן ונותן ציונים. אדם כזה בדרך כלל ירתיע אחרים מקרבה אליו. אדם חזק באמת, לא מרתיע אחרים. אלא אם אותם אחרים רוצים להלחם בו. אני מניח שאת מתכונת שאלו שנרתעו ממך רצו דוקא את ההפך ממלחמה. אבל אולי הרגישו שאת דרוכה לקרב. תחשבי על זה.

אתה כל כך צודק!!!

מי שמכיר אותי יודע שאני טיפוס חם, כנה, רך ואמיתי. בחיים לא הגעתי למצב מלחמה! הבעיה היא לא עם מי שכבר מכיר אותי, אלא עם חדשים... הבעיה היא להכיר בן זוג לחיים, חבר, אהבה חדשה ואפילו רומן... יש עוד כמה דברים שמשפיעים וצריך לקחת גם אותם בחשבון ואולי עם הזמן אני אספר...

מצויין

כנראה שאת מרשה לעצמך להחשף ולהיות מי שאת רק לאחר שאת בטוחה שלא תיפגעי. משלב זה את נהדרת כמו שתיארת. אבל עם חדשים, כנראה שאינך בטוחה בעצמך מספיק ואז את משדרת מסרים שמרחיקים. אפילו כאן, כשאת מוגנת באלמוניות מוחלטת, את מתייחסת לדברים שתספרי עם הזמן, כשתרגישי יותר נוח. עשי את הסימולציה לחיים כאן ועכשיו, קחי את הסיכון וספרי כעת. מה כבר יכול לקרות?

redredole

New member
שלום לך נעה

ראשית אברך אותך בברכת ברוכה הבאה. ואם את רוצה אז הרי לך
. ועכשו אנסה לענות לך. ממה שתארת נראה לי שהבעיה מתחילה ברף הגבוה שאת מציבה כבר בתחילה, ולכן כאשר את פוגשת מישהו תני לדברים לזרום לתת לך ולשני זמן להכיר אחד את השניה למצוא את היתרונות שבו (או החסרונות) בלי דעות קדומות בלי לחצים ובלי חומות. ומאחל לך למצוא את החצי השני במהרה.

למעלה