איך מתחילים????????

שרל לי

New member
מן הסתם

מי שעדיין מבקר בפורום זה הוא מי שעדיין לא מצא את הפתרון, ולא יודע לומר לך אותו.

לא לחכות לבומבה שתאלץ אותך להפסיק

אני נקי 3 חדשים. ניסיתי בעבר ולאחר חודש וחצי נשברתי. יתכן שהספורט שאני עושה עוזר לי לא לעשן. צריך אולי שיכנוע עצמי על הסכנות בעישון.

shno

New member
קודם כל - עשית את הצעד הראשון!

אני אישית לא האמנתי בכל התוכניות גמילה ואמצעים שונים (מסטיקים, מדבקות וכו') ורציתי לגמור עם זה אחת ולתמיד - בלי להמשיך לספק לגוף שלי ניקוטין. לכן מרגע שהחלטתי שהגיע הרגע - פשוט לא קניתי יותר סיגריות. סיימתי את החפיסות שהיו בבית כאילו אני לא מפסיק לעשן (כמובן שהורדתי כמויות בצורה דרסטית כי רציתי "למשוך" כמה שיותר זמן...) - אבל ברגע שנגמרו הסיגריות בבית (ובאוטו) - לא קניתי יותר. אני גם לא מסתובב עם כסף מזומן כדי שלא יהיה פיתוי לקנות קופסה בפיצוציה הקרובה. הימים הראשונים היו נוראיים - כל הזמן רק חשבתי על הסיגריות וכמה שאני מת לעשן. עכשיו כבר קצת ירד לי הצורך - אני עדיין מתגעגע, אבל מרגיש הרבה פחות לחוץ על זה. אז זו הדרך שלי - אבל יכול להיות שהיא לא תתאים לך. זה מאוד אינדיבידואלי. אבל באמת - הצעד הראשון שהוא ההחלטה להפסיק הוא צעד משמעותי מאוד וכל הכבוד! תמשיכי לעדכן!

ככה

. קורסי גמילה יש בקופות החולים אבל מה שהכי יעזור זה שתהיי מכווננת לתהליך ותביני שהענינים תלוים בך ולא באיזה גומל כזה או אחר .

meggie

New member
הפורום בעצם אמור להוות

קבוצת תמיכה ... הסתלקות נגמלים וותיקים (כאלה שצלחו וכאלה שלא) והתגובה שלך כעת בעצם מעידים על כשלון הבמה הזו כתמיכה לקבוצה ועם זה צריך להתמודד ולא עם מנטרות של "הכל תלוי בך"

meggie

New member
|ו| משום מה ../images/Emo70.gifההודעה לא מקפיצה../images/Emo70.gif

למעלה