איך מתחילים...

kobkob40

New member
איך מתחילים...

שלום לכולם..... מנסה למצוא רגליים וידיים בתהליך הפונדקאות אבל לא ממש יודעת מאיפה להתחיל. אני יודעת שצריך ליצור קשר עם נחמה טל??? לאן??? ולמה ??? ואחר כך, מה אחר כך...התהליך נשמע מפחיד ומסובך וכמעט בלתי אפשרי - או שאני אולי טועה כי אחרי הכול יש לא מעט סיפורי הצלחה...וזה מה שאני רוצה הכי בעולם.... אפשר להצטרף???? ולהינות מפירות הידע שלכם??? הרבה תודה, אני (שמעדיפה לא להציג את עצמי בשלב זה)

עָנת

New member
ברוכה הבאה לפורום שלנו.

השלב הראשוני הוא בעצם הידיעה/ההכרה/הקבלה שלך שאינך יכולה להרות
השלב השני:אישור רפואי,שמאמת שאכן אינך יכולה לשאת הריון.
השלב השלישי: עיון וקריאה בפורום(במאמרים/קישורים) ע"מ לראות את תמונה הכללית.
השלב הרביעי:ליצור קשר עם אביבה נמרודי 02-5681275. תדברי עימה(אישה מקסימה/נעימה/אדיבה
) ותקבלי ממנה האינפורמציה הכוללת.
השלב החמישי:הוא ברגע שיש בידך אישורים רפואים,ובעצם כל האישורים שמשרד הבריאות דורש(אילו מסמכים,מה איך כמה מאיפה,כל זה אביבה תמסור לך/תשלח לך בדואר) את ובן זוגך עולים לועדה במשרד הבריאות לאישור עקרוני.
השלב השישי:ברגע שיש לך האישור העקרוני,עליך להחליט איך לעבור הפרוצודורה,דהיינו: מרכז/ אופן עצמאי(על סוגיה זו יש הרבה חומר בפורום+המלצות)
זהו אני חושבת המידע שאת צריכה לדעת בשלב הראשוני. ככול שתהיי בפנים התהליך,את תדעי עוד ועוד
כן,בהחלט יש הצלחות
יגעת ומצאת-תאמין
לשאלות נוספות,נשמח להתייחס.

kobkob40

New member
ענת, ראשית תודה

אני אנסה לעקוב אחר ההנחיות...את נמרודי אני לא משיגה כבר יומיים תמימים ולא ממש מצליחה אמרו לי שהיא תהיה היום. אני יודעת שבפורום לא מדברים על עלויות, אבל אני מאוד אשמח לשמוע כמה התהליך עולה - מסופו עד תחילתו - האם יש אפשרות לקבל את המדיע במסר???? כמו כן, להבנתי קיימים גופים המתווכים בין ההורים המיועדים לפונדקאיות, איך - יש אפשרות לקבל מספרי טלפון. העלות, בבוודאי שונה אם החיפוש נעשה באופן עצמאי או דרך תיווך - מה ההבדלים. אני יודעת, שהתהליך הזה הוא כל ככך חשוב, אבל נקודת המוצא עבורינו היא עלות מול תועלת וחשוב לי לדעת איך עושים את זה נכון מבלי לערער את הכלכה של הבית (יש לנו תינוק בן שנתיים בבית). המון תודה על התשובות.

kobkob40

New member
ושאלה נוספת

האם פונדקאות פירושה, זרע של האב המיועד אך לא ביצית של האם המיועדת??? אני קוראת את המסמכים באתר ולא ממש הבנתי את הסעיף הזה. אנא אנא תשובתכם.

מירבי*

New member
ברוכים הבאים לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ענת ענתה לכם על רוב השאלות, אענה על האחרונה. פונדקאות בישראל פירושה- תמיד זרע של האב המיועד, הביצית תהיה של האם המיועדת ובמידה ואין אפשרות לשאוב ממנה ביציות ניתן יהיה להשתמש בביציות של תורמת. בהצלחה

תופסת טרמפ על ההודעה

גם לי התברר בימים האחרונים שאני לא אוכל ללכת בעצמי (צריכה לעבור ניתוח כריתת רחם עקב סרטן),. האם אפשר לעשות פונדקאות מזרע של תורם? אנחנו לא נשואים ולבן זוגי יש בעיית זרע קשה. האם אנחנו צריכים להיות נשואים בשביל זה? האם עדיף להשאר רווקה כדי שתהיה אפשרות להרות מזרע תורם. כמה זמן התהליך לוקח, ואם אפשר להגיד לי בכמה כסף מדובר? אני מבינה שיש אנשים שהתפקיד שלהם זה למצוא פונדקאיות, כי ממש אני לא רואה את עצמי עושה את זה. מה התפקיד של אותה נחמה שאתם מפנים אליה?

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

חוק הפונדקאות במדינת ישראל לא מתיר לעשות שימוש בתרומת זרע בתהליך הפונדקאות, הזרע תמיד יהיה זרעו של האב המיועד. כדי שתוכלו לעבור את התהליך עליכם להיות נשואים או חיים יחד עם הסכם חיים משותפים שנערך אצל עו"ד. אנחנו מפנים לאביבה נמרודי ולא לנחמה, אביבה היא מתאמת הועדה לנשיאת עוברים מטעם משרד הבריאות. בהצלחה

למעלה