איך מתחילים ?

chico7029

New member
איך מתחילים ?

איך מתחילים את עניין הצניחות ? האם עושים קורס ? היכן ? כמה זמן נמשך הקורס ? מה עלותו? לאחר קורס מה הפרוצדורה של הצניחות ? אשמח למה שיותר לפרטים ... תודה מראש

Alkup

New member
בהתחלה

כן - עושים קורס. הקורס הוא משהו כמו יומיים תיאורטי, ואח"כ אתה בא לצנוח את המעשי שלך - מתי שאתה יכול. יש שני מועדונים בארץ, אחד בחוף הבונים, ליד חיפה, שנקרא 'פרדייב' ואחד ליד באר שבע, שנקרא 'סקיכיף'. הטלפון בפרדייב חוף הבונים הוא 04-6391068 וישמחו לענות לך שם על שלל שאלותיך. אם אני לא טועה יש להם גם איזשהו מבצע כרגע לגבי מחירי הקורס עד לסוף מרץ... אז שווה לברר (ולמהר). חוץ מזה יש כאן בפורום מקום עם 'שאלות נפוצות' (תסתכל למעלה, בקטע האפור בו כתוב 'צניחה חופשית בהנהלת: אורי טלאור , אופיר ברששת'), שאולי יעזור לך עם עוד כמה שאלות שרצות לך בראש... בהצלחה ותהנה! אורי.

Icarus Canopies

New member
פרטים

התשובה היא: כן!!! אמנם לא שאלתה, אבל אני עונה 'כן'! כדאי לעדות קורס ובכל מחיר. אין דבר שמשתווה לזה, טוב נו, אולי רק דבר אחד. בכל אופן, ישנם שני מועדונים בארץ. האחד בבונים (www.paradive.co.il) והשני בסקייכיף (058-351551). אני מאוד ממליץ לך לברר את הפרטים בשני המועדונים. אם בא לך לשמוע יותר פרטים אתה יותר ממוזמן ליצור איתי קשר ב- 051-225007 UV

למעלה