איך מתחילים?

peanut1

New member
איך מתחילים?

אני אמורה להתחיל תהליך וקצת הלכתי לאיבוד.
אני מעוניינת לעבור טיפולים בתל השומר או אסותא ראשון לציון. מישהו יודע איך ממשיכים מפה?
לתל השומר אני לא יכולה לקבל טופס 17, כי אני בכללית. יש אופציה אחרת?

לגבי אסותא ראשל"צ - הם טוענים כי אני צריכה להגיע דרך אחד הרופאים. איזה רופאים עובדים שם?

אודה לכן לקצת הכוונה.

peanut1

New member
תודה. יש עוד מישהי שיודעת?

תודה על התשובה.

יש עוד מישהי שיודעת איזה רופאים יש באסותא ראשלצ?
כמה משלמים שם?

אסותא

המרפאה של בר חוה עובדת עם אסותא.
אני לא זוכרת בדיוק את המחירים..אפשר להגיע לשם לייעוץ (ואם את בכללית, זה בעלות של 120 ש"ח)
מקווה שעזרתי..

טוליתי

New member
רופאים שעובדים עם אסותא ראשל"צ

כמו שכתבו: ברקוביץ ובר חוה.
לגבי מחירים לטיפול אצל בר חוה: 120 ש"ח דרך הכללית, 1000 ש"ח - שאיבה ו-1000 ש"ח החזרה. US לפני שאיבה - 150 ש"ח.
רופאים נוספים שעובדים שם: רבהון, באום, ויסמן, כהנא, מאירוב.

dandale1

New member
אני לא כ״כ בטוחה לגבי תה״ש

חברה שלי עברה טיפולים שם לפני שנה והיא בכללית, יכול להיות שפחות כדאי להם בתהש, אז לכן הם עושים בעיות.
תנסי לבדוק שוב.

בלונד23

New member
ברור שאת יכולה בתל השומר.

אין בעיה ללכת לשם מהכללית.
אבל... תברחי משם. זה מקום הזוי... לטעמי. הזוי ברמות.
בראשון עובדים כמה רופאים ואת יכולה לראות מי באתר שלהם. אבל זה פרטי - את יודעת? יש הבדל במחירים.

אני שם כבר שנה, ודעתי יותר חיובית משלה..

רוב הצוות נחמד מאוד (לא כולם אבל רוב מכריע), הרופאים מאוד נחמדים וכשמגיעים לפגישה לא נותנים לך פחות יחס מאשר לו היית מגיע בפרטי.. יש יתרון גם שהם שם כל יום, אפילו בשישי, אצל רופאים בפרטי זה לא תמיד נכון (חלק מהזרעות עשיתי בפרטי, והיחס שקיבלתי בציבורי היה לא פחות טוב, ובטח שיותר זמין). מה שכן... את לא יכולה לבחור בתל השומר רופא ספציפי, אלא כל פעם פוגש אותך רופא אחר.. מצד אחד יש היתרון לכך שעיניים רבות מסתכלות על התיק, מצד שני כל לעיתים לדברים להתפספס כך (לפחות לי זה קרה, אבל אולי אצלי באמת זה יותר מקרה יוצא דופן).

וכמובן יש יתרון נוסף בציבורי- עלות כספית- העלות המשמעותית ביותר בציבורי זה התרופות, בפרטי הכל יעלה יקר בהרבה.

אסכם את זה כפי שכבר רשמתי בפוסט משבוע שעבר שרשמה פה בחורה שהתלבטה בין פרטי לציבורי- ההמלצה שלי- שאיבה ראשונה גם ככה אף אחד לא ידע לנבא מראש איך תגיבי וכו' וכנראה כולם יעשו בערך את אותו פרוטוקול,, חסכי לעצמך כסף ולכי לציבורי. אם חלילה זה לא ילך במחזור טיפולים הראשון, לאחר מכן, אם את יכולה להרשות לעצמך כלכלית- לכי לפרטי, אחרי שכבר יש את "ההתנסות הראשונה" עליך.

שיהיה בהצלחה!

בלונד23

New member
איפה להתחיל...?

רופא שקבעתי אצלו ובכלל היה בחו"ל ולא הודיעו
ניירות רפואיים מתגלגלים על שולחנות לעיני כולם
סטודנטית שפתחה לי תיק ולא הבינה כלום, טענה שהבדיקות שלי לא טובות (שטויות... הכל היה שם תקין)
והכי מדהים: מלא סטודנטים/מתמחים/לא יודעת מי נכנסים ויוצאים לך מהחדר בזמן שאת יושבת עם הרופא. "אנחנו בית חולים לימודי", אמרו לי.
שאלתי אם את השאיבה יעשה רופא בכיר או סטודנט, והתשובה: "את יכולה לבקש שלא יעשה לך סטודנט אבל זה לא בטוח".
&nbsp
מי שרוצה שסטודנט לרפואה ישאב לה, מוזמנת. אני חושבת שזו שערורייה.

ספציפית לגבי שאיבה גם אני שאלתי, ואמרו שאפילו למתמחים אסור!!

ראש המחלקה פרופ' ראול ארביאטו עשה את השאיבה בעצמו, וגם את אחת ההחזרות, גם את שאר ההחזרות עשו רופאים בכירים.

וממני ביקשו אישור שסטודנט יישב בפגישה עם הרופא (שהייתה לפני שאיבה), אמרו לנו שזכותנו לבקש שלא. ואז שאלתי לגבי מי שעושה שאיבה והשאלה אפילו הצחיקה את הרופא והסטודנט. אמרו שאפילו מתמחים לא עושים אלא שאיבה רק הרופאים הבכירים.

לא אומרת שהם מושלמים, ממש לא, כפי שציינתי גם לי היה מקרה "שנפלתי בין הכסאות", אך ממש לא מתחברת (מההתנסות שלי) למה שרשמת

peanut1

New member
תודה

עזרתן לי לעשות קצת סדר בבלגן

למעלה