איך מתחילים

איך מתחילים

שלום לכולם אני בת 38, עם BMI של 40. ללא מחלות רקע (שידוע לי עליהן) אני רוצה לעבור הצרת קיבה. מה עלי לעשות? למי פונים? מי, מה ולמי מומלץ? (אני גרה באזור המרכז) אני מתוסכלת מאוד. מרגישה חסרת כוחות. מרגישה רגשי נחיתות ולא מסוגלת להתמודד. יש לי שלושה ילדים קטנים שחייבים אמא בריאה ולא כבדה-תרתי משמע. רוצה לחזור להינות מהחיים, לצאת, להרגיש מאושרת, למצוא בגדים, לא לדאוג מכתמי הזיעה.. בקיצור - לחיות שוב אשח לקבל - מורה נבוכים... תודה

עונה:

1. קוראים על כל סוגי הניתוחים ומחליטים מה רוצים. 2. קובעים תור למנתח לפגישת יעוץ. 3. פונים במקביל לרופא משפחה לקבל רשית בדיקות וקובעים תורים.... 4. אחרי פגישה עם המנתח וכל הבדיקות ביד צריך לקבל אישור קופ"ח לניתוח: במכבי- לקבוע תור לוועדה. במאוחדת- מעבירים דרך המזכירות בקשה לרופא מנהל. בכללית ולאומית- אין לי מושג

vo5

New member
איך מתחילים

חסר פרטים, לאיזה קופה את שייכת? את רוצה לעשות בפרטי או ציבורי? בכול אופן, דבר ראשון להזמין תור להרצאה בבית החולים שאת רוצה לעשות בו את הניתוח. תבקשי את המחלקה הכירוגית. את צריכה להגיע עם טופס התחייבות, לאחר ההרצאה תקבלי לעשות מספר בדיקות. הבדיקות שונות מאדם לאדם, בדרך כלל מדובר ב בשיקוף ושט קיבה תיסריון + אולרסאונד +בדיקות דם שונות ואיסוף שתן 24 שעות+ הערכה פסיכאטרית. לאחר מכן את צריכה לחזור לרופא הכירוגי בבית החולים (טופס התחייבות + התחייבות ל דיאטנית) שם תדברי עם הכירוג על סוג הניתוח שאת מעוניינת ו/או המתאים לך, כמו כן הוא יעבור על הבדיקות. תעברי שיחה אצל הדיאטנית ואולי תתבקשי לעשות דיאטת פחמימות לפני הניתוח, זה תלוי בגודל הכבד. זה בגדול התהליך. רק קחי בחשבון שלכול דבר בתהליך צריך סבלנות ולחכות הרבה זמן.

חמ סה

New member
ממליצה לך להירשם להרצאה במלב"י -אסותא ת"א

המתוכננת ל 28.06.11 בה תוכלי לשמוע הסבר מקיף על כל סוגי הניתוחים הבריאטריים הקיימים מפיו של ד"ר דוד גוייטין (מנתח בכיר בתה"ש ובאסותא ת"א). ההרצאה ללא עלות, אך מותנית בהרשמה מראש - 03.7645444. בהצלחה. מומלץ בחום. עוד פרטים באתר www.hashmana.co.il

שוב.. בקשה לעזרה

התקשרתי למלבי והם אינם עובדים עם קופ"ח כללית... ממש מבאס. אז מה ההמלצות? איך ממשיכה מפה. ? גרה במרכז, מעוניינת לעבור ניתוח שרוול.. יש לי ביטוח מושלם של כללית (אין שום ביטוח בריאות נוסף...) BMI 40.4 אשמח להמלצות להמשך הדרך.. האם יש דומות -שעברו דרך הצינורות הציבוריים? איך עושים את זה? ומה ההמלצות גם לגבי בת חולים וגם לגבי רופאים?כמה זמן זה "לוקח"? תודה תודה ושוב תודה

למעלה