איך מתחילים?

איך מתחילים?

אני מעשנת מזה 15 שנה, בשנים האחרונות כקופסא ליום. לפני כארבע שנים הפסקתי לעשן למשך שלושה חודשים. מצד אחד אני מאוד נהנת מהעישון ולא רוצה להפסיק, אבל מצד שני.... אני יודעת את ההשלכות לכך ואת זה שהגיע הזמן לעשות את הצעד. אני יודעת שאני משתמשת בהמון תירוצים של "למה לדחות את ההפסקה" כמו, כייף לי, מפחדת מהשמנה, כשאכנס להריון גם ככה אפסיק וכדומה אבל אני יודעת שאלו סתם תירוצים. איך מתחילים? איך מתמודדים? איך מוותרים על משהו שנהנים ממנו אבל יודעים שהוא מזיק וצריך לעשות את הצעד?

עליזה 63

New member
פשוט לוקחים החלטה

זורקים את הקופסא,אצלי למשל חודש ימים הסתובבתי עם קופסא בתיק עד שנפרדתי רגשית מזה לגמרי,בהצלחה

הגרייי1

New member
הפתרון יותר פשוט ממה שאת חושבת

-הולכים לחנות הספרים הקרובה, -מבקשים מהמוכר את הספר: הדרך הקלה להפסיק לעשן שכתב אלן קאר. -משלמים והולכים הביתה בהרגשה נפלאה שמתחילים דרך חדשה. -יושבים בכיף עם כוס קפה וסיגריה ומתחילים לקרוא. -כל השאר יבוא לבד. -ניסיתי, עובד, כבר שנה שאני לא מעשנת מאושרת ומשוחררת. בהצלחה.

קניתי את הספר

קניתי והתחלתי לקרוא אותו כבר פעמיים, כאילו משהו עוצר מבעדי להמשיך עד הסוף, כי עם כל הרצון להפסיק לעשן קיימת ההרגשה שאני הולכת לוותר על משהו שאני מרגישה שאני מאוד אוהבת - איך מתגברים על התחושה הזו???

למעלה