איך מתחילים???

איך מתחילים???

שלום לכול הבנות המקסימות שבפורום הזה אני ראיתי את העבודות שלכן והם מדהימות יש לי חלום וזה לעשות שמיכת טלאים אני יודעת פחות או יותר מה אני רוצה אני רוצה שמיכת בגודל זוגי בערך אני רוצה לרקום על חלק מהריבועים (גם בזה אני צריכה עזרה מאיפה אפשר לקחת דוגמאות?) אני לא מכירה סוגי בדים או מילויים של השמיכות אני ממש חדשה לסרוג ולתפור בסיסי אני יודעת אבל אין לי מכונה בבית זה צריך להיות ידני אני רוצה אם מישהי יכולה להסביר לי ממש מההתחלה איך לבחור בד איזה סוג בד איך ממש עושים הכול מההתחלה תודה רבה רבה שני (ב"ש)

justmom

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי שאלת הבדים - מומלץ להשתמש בבדים עשויים 100% כותנה - הם נעימים, וקלים יותר לתפירה. ספרי לנו קצת איך היית רוצה להכין את השמיכה - בתפירה במכונה? יש לך מכונה? בתפירה ידנית? לגבי רקמה, יש טכניקה שנקראת redwork, שבה רוקמים בתך פשוט (תך גבעול) תמונות פשוטות בקווי מתאר. הרקמה הזו שימשה להכנת שמיכות רקומות (וגם לקישוט כריות, סינרים, מתלי קיר ועוד) מסוף המאה התשע-עשרה ועד לשנות השלושים של המאה העשרים. כאן תמצאי מאגר עשיר של דוגמאות - הקליקי על כל קישור ותגיעי להמון דוגמאות. וכמה נוספות כאן, ופה יש הדרכה וקישורים לעוד דוגמאות.

מצטרפת לשאלה ומקשה

האם יש הוראות בעיברית? אני שמה לב שיש צורך בהבנה רצינית ועמוקה של ההוראות ולצערי אין לי את זה באנגלית...

אתן יכולות להכנס למאגר המאמרים של הפורום

ותוכלו למצא שם הסברים בעיברית שניכתבו על ידי הבנות כאן ובכל שאלה שתצוץ במהלך העבודה אנחנו כאן לענות בהצלחה

chayahd99

New member
../images/Emo9.gif

לקח לי 10 דק' לנסח (תוך כדי דברים אחרים) אז יצא שכתבנו מאוד דומה.

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif ברוכות הבאות

התשובה מופנית ל- "אמא של עומר ושקד" ול- "מושית של מוש" (אחלה כינויים בחרתן!) וכמובן גם לכל מי שבתחילת הדרך.
במאגר המאמרים של הפורום תוכלו למצוא 2 מאמרים מצויינים שיעזרו לכם לצאת מהמבוך הראשוני של עולם הטלאים. חוץ מזה תמצאו במאגר מאמרים בנושאים נוספים מגוונים, אז שווה לדפדף מעט.
המאגר הוא בתחילת דרכו ואני יודעת כמה הוא נצרך, בטח לאלו שלא שולטות באנגלית, לכן אני קוראת שוב לחברות הפורום לשלוח כמה שיותר מאמרים פרי עטם אל בלה אלון שהיא רכזת המאמרים בפורום.
כמו כן, אני מבקשת מהחברות החדשות שלנו לכתוב מה חסר להן ועל אילו נושאים הכי חשוב להן לקבל מידע כדי שנדע את סדרי העדיפויות ומה הכי נחוץ למתחילות.
למתחילות ולמתקדמות

למעלה