איך מתחילים ?

איך מתחילים ?

לפני כעשור רכבתי במשך שנתיים על אופני כביש בצורה חובבנית - ללא השתייכות לקבוצת רכיבה וללא השתתפות בתחרויות. פשוט בשבת בבוקר הייתי עולה על האופניים ורוכב בין 60 ל 100 ק"מ לבדי. מאז נטשתי את עולם האופניים מתוך תירוצים של חוסר זמן. לאחרונה התחיל לדגדג לי באצבעות לחזור לתחביב ולהתחיל לרכב מחדש אבל הפעם לעשות זאת בצורה אחרת, בצורה נכונה יותר. איך אתם ממליצים לי להתחיל ? כיום אין לי אופני כביש (יש אופני הרים) ואני ממוקם באיזור ר"ג, האם יש קבוצות רכיבה באיזור שאפשר להצטרף אליהן ? ואיך בכלל מתבצעת הרכיבה בקבוצה כאשר יש הבדל ברמת הכושר ומהירות הנסיעה בין חברי הקבוצה השונים ? איך עושים את הצעדים הראשונים ברכיבה ? ואיך מתחילים בכך ? ושאלה אחרונה, מה התקציב הסביר שאותו אצטרך לגייס בשביל לחזור לרכב ? (בהחלט באים בחשבון אופנים יד 2 על מנת שאוכל לראות אם אני נשאב לעניין הרכיבה, ואם כן אחליף אותם בעוד כשנה) תודה רבה לכל העונים והעוזרים, ושתהיה לכם רכיבת סופ"ש מהנה ככל האפשר

yeahod

New member
מתחילים מהתחלה

לא דומה רכיבה בקבוצה.לרכיבה ביחיד. לרכב בקבוצה זה להיות מאותגר.זה ללמוד דברים חדשים על רכיבה.זה לבנות יכולת וכושר גופני.שיאפשרו לך להתאים. זה לעשות כמה קפיצות מדרגה בכל מה שקשור ברכיבה על אופני כביש. בשלב הראשון נסה רכיבת התנסות באחת הקבוצות. בחן את עצמך את יכולות הרכיבה הנכחיות שלך. וכאן מגיע השלב שבו טמונה מלכודת לא קטנה.הפיתוי להיות אלוף עולם ברגע.לקרוע את עצמך עד זוב דם. מצטט כותב חכם שאמר..(צר לי ששמו אינו עולה בזכרוני כרגע) "תחרות היא הדרך לבחון את עצמך מול אחרים..התחרות האמיתית היא בינך לבין עצמך.." בחן את הכימיה בינך לבין המאמן.בינך לרוכבים בקבוצה. ואל תתפשר. בנה כושר בצורה הדרגתית.קבל תוכנית אימון אישית שתכין אותך נכון. אין כאן לאט או מהר..יש רק בניה והכנה שלך בשלבים הראשונים.. את השאר תלמד בקבוצה נקודה חשובה ! בין אם הכוונות שלך תחרותיות.ובין אם לא. רכיבה בקבוצה תגלה לך עולם חדש על האופניים. בחירה של אופניים.. רצוי יד 2 בשלב הראשון.. בהמשך תדע יותר על אופניים..ועל עצמך כרוכב ותדע לבחור נכון יותר.. יבהצלחה

ופה יש את פרדוקס הביצה והתרנגולת

מצד אחד, אני צריך לרכב עם הקבוצה בשביל לראות אם אני מתחבר אליה ולמאמן מצד שני, אני צריך את עזרת המאמן במציאת זוג אופניים על מנת שאוכל לרכב איתם (אין לי את הידע הנדרש בשביל לבחור אופניים מתאימות) אז... איך מתחילים ? ברכיבה על אופני ההרים עם הקבוצה (אאבד אותם באופק תוך שניה) ? ואגב, מה ההוצאה הסבירה לדעתך על זוג אופניים ראשון (יד שניה) ? ואיזה קבוצות רכיבה יש באיזור שלי (ר"ג) והאם חברות בקבוצות הרכיבה השונות כרוכות בתשלום יותר מסמלי ? תודה מראש, ותודה על התשובה המפורטת

בגלל כל השאלוץ האלו שלחתי לך מסר...

אז תתקשר כבר
נו נו נו... אתה מתקשר ? אההה???? נו...
0522447271

למעלה