איך מתחילים?

sue444

New member
איך מתחילים?

שלום אני מאוד רוצה ללמוד לתפור טלאים כרגע הפנטזיה היא שמיכת תינוק. השאלה הראשונה היא איך מתחילים? יש לי ידע במכונת תפירה אבל אין לי מושג בתפירת טלאים. האם יש מורות באזור ת"א או איזה חוג שניתן להצטרף אליו? הייתי מעדיפה מישהי שיכולה לבוא אליך כי אני כרגע בשמירת הריון אבל בכל מקרה אשמח לשמוע על אופציות.. תודה רבה

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif לכי אחר הלב...

שלום לך וברוכה הבאה. קודם כל אני חייבת להגיד לך שהעיסוק בטלאים הוא מהנה ביותר. מאיפה מתחילים
יש באינטרנט המון מקורות מידע בתחום. חלק מהקישורים כבר רוכזו בדפי הקישורים של הפורום. קישורים לאתרים נוספים תוכלי למצוא ע"י חיפוש ב - Google. במאגר המאמרים של הפורום תוכלי למצוא מאמרים בעברית בנושאים מגוונים שנכתבו ע"י חברות הפורום, לצערי
בינתיים לא בצורה מקיפה מספיק, אבל גם זה משהו. בין המאמרים ישנה רשימה של מורות לעבודת טלאים. בנוסף, בחנות פיסות מועברים קורסים וסדנאות ולדעתי גם בבוסתן הגליל. ייתכן ויש עוד קורסים במקומות נוספים. אני אישית למדתי המון בעזרת האינטרנט אך שימי לב שלימוד וירטואלי לא תמיד יכול להחליף לחלוטין לימוד והדרכה מעשית. אנחנו כאן בפורום לשרותך על מנת לכוון, להדריך, לייעץ ולסייע עד כמה שניתן בכדי שאת תוכלי להגשים את הפנטזיות שלך. נשמח להיות לך לעזר ולראות בסוף את העבודות הגמורות (וגם תוך כדי). להשתמע.

sue444

New member
תודה

אני מעדיפה בהתחלה לעבוד עם מורה לפני שאני יוצאת לדרך לבד. פשוט נראה לי המון השקעה בטלאים וחבל לי סתם שילך לאבדון...

chayahd99

New member
../images/Emo8.gif האמת

האמת, זה לא מסובך כמו שזה אולי נראה לך. אפשר וכדאי להתחיל עם עבודות פשוטות שלא דורשות המון השקעה ובכל מקרה שום דבר לא הולך לאיבוד כי כמעט תמיד ניתן למחזר עבודות ובדים.

למעלה