איך מתחילים?

• פותח הנושא 1809
  • פורסם בתאריך

1809

New member
איך מתחילים?

שלום, אני מעיין וחדשה כאן בפורום :) שמחתי לראות שיש פורום הקשור בסוד. אבא שלי מתחנן שאני אקרא את הספר כבר חודשים ולפני שבוע החלטתי לקחת עצתו. רעיונות הסוד נראים לי טובים ונכונים, הבעיה היא שאני לא באמת הבנתי איך מתחילים ביישום העצות הללו לחיים. קשה לשנות חשיבה אבל נראה לי שהכי קשה היא התחלה. אשמח לתשובתכם, מעיין

doingood

New member
ישנן כמה דרכים בהן ניתן להתחיל

היי מעיין וברוכה הבאה
דרך אחת היא להיות מודעים יותר למחשבות שאנו חושבים "בכל מקרה", ולראות איך הן מתגשמות למציאות. דרך שניה היא להחליט על משהו שהיית רוצה למצוא בחיים, ולחשוב איך את יכולה לקדם את עצמך לעברו (או ההיפך). וכמובן שאפשר וכדאי לשלב בין השתיים
בבהצלחה!

1809

New member
תודה../images/Emo13.gif

ראשית, תודה על תשובתך המהירה ועל ברכתך. אני מאמינה שכל אחת מהדרכים שהצגת יכולה לעבוד. אך הבעיה היא - איך יוצאים מלופ של מחשבות שאינך מרוצה מהם ואינן מקדמות אותך, ושותלים מחשבות אחרות? הרי זה משהו שצריך לבוא עם רגש ולא רק באופן שכלתני. אני משערת שמחשבות שונות לסירוגין אינן עובדות. אני בטח יוצאת ממש מתוסבכת..

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה

אני מציעה קודם כל לשים לב לדברים הטובים שיש לך בחיים. לשם כך אני מציעה לקחת מחברת ולשים ליד המיטה. לפני שאת מכבה את האור והולכת לישון, כתבי במחברת רשימה של דברים טובים שקרו לך ורשימה של דברים טובים שעשית במשך היום. בהתחלה אולי תמצאי מעט דברים אחר כך זה ילך ויגדל. עם המחשבה שאיתה את הולכת לישון איתה את קמה. תגידי תודה ליקום על מה שיש, הרי יש לך רשימה. אחר כך תוסיפי לרשימה גם דברים שאת רוצה ותברכי עליהם כאילו הם כבר שלך. כשהחשיבה חיובית מצב הרוח משתפר וגם המחשבות האחרות. בהצלחה עופרה

doingood

New member
כמו שאמרת - עם רגש

הביטוי "לשתול" מחשבות אחרות נשמע לי קצת מאולץ. בשלב ראשון אני הייתי מנסה לעדן את המחשבות, ולשים לב למלים בהן אנו בוחרים להשתמש. נשמע לי שאת כן מרגישה את עצמך וכן קשובה, וזו התחלה מצויינת.

naty3

New member
היי

כל פעם שיש לך מחשבה שלא מתאימה לך, החליפי אותה מייד במחשבה חיובית, אולי בהתחלה יקח לך קצת זמן, אבל אחר כך זה הולך מהר יותר. ממליצה להסתכל באתר הסוד, יש שם הרבה מאמרים. ממליצה גם לחשוב חיובי ולדבר חיובי כמה שאפשר. אני משתדלת לעשות זאת והחיים שלי הרבה יותר טובים, לאחר שראיתי את הסרט, קראתי את הספר ולפעמים גם מבקרת באתר אינטרנט של הסוד. חשבי מה את רוצה בחיים לפרטי פרטים ותקבלי. והכי חשוב-אמונה, אמונה אמונה. והכרת תודה.

1809

New member
תודה לכולכם!../images/Emo13.gif

תודה על העצות הטובות, אתחיל ליישם (אפילו אנסה מרגע זה). מעיין

kikona126

New member
לדעתי

השלב הראשון צריך לבוא מרצון וידיעה שאנחנו משנים את הגישת הסתכלות שלנו לחיים. אדם שאין לו רצון בזה לא יוכל להכנס לזה.

למעלה