אנונימושית
New member
איך מתחילים../images/Emo35.gif
כל חיי הבוגרים הייתי שמנה. בשבוע 7 של ההריון גילו לי סכרת הריונית שהיתצה לי למלאך השומר במהלך ההריון ולא רק שלא עליתי במשקל בהריון אלא עוד אפילו ירדתי במשקל. בתחילת ההריון עם הנסיון לאזן את הסכרת ירדתי 7 ק"ג, במהלך ההריון עליתי 5 ק"ג כך שסיימתי את ההריון -2 ק"ג ממה שהתחלתי אותו. כשנגמר ההריון חגגתי, אני לא יכולה אפילו לתאר עד כמה חגגתי ולמרות זאת הק"ג המשיכו לנשור (אולי בגלל ההנקה) עד כדי כך שהגעתי למשקל הכי נמוך שלי מזה שנים והייתי מאושרת עד הגג כי הרי לאכול כל מה שבא לי ולדרת במשקל זו פנטזיה רטובה של כל אישה שמנה. עברו 9 שבועות מהלידה ובשבועיים האחרונים אני מרגישה שאני עולה במשקל אז הבוקר החלטתי לנסות את מזלי ולהשקל כדי לראות מה המצב.
כצפוי (הרי היה ברור שהטוב הזה לא ימשך לנצח) עליתי 3 ק"ג מאז השקילה החרונה שלי
חשוב לי לתפוס את עצמי בידיים מכמה סיבות: 1. אם ההנקה עוזרת לי לרדת אז זו הזדמנות טובה עבורי למנף את הירידה במשקל ולרדת יותר מהר מבדרך כלל ועם פחות קושי. 2. עוד מלפני ההריון הייתי קדם סכרתית ובדיקת הסכרת של אחרי ההריון הולכת ומתקרבת כך שככל שאוכל נכון יותר וככל שאהיה במשקל נמוך יותר אני מגדילה את סיכויי להמנע כרגע מסכרת. 3. האכילה הנכונה במהלך ההריון וגם מנסיון העבר פשוט עושה לי להרגיש טוב יותר אז למה לכל הרוחות אני דוחפת לעצמי שטויות לפה????! 4. חשוב לי לחנך את הילד לאכילה נכונה ואין כמו דוגמא אישית אז נכון שהוא רק בן חודשיים אבל אני צריכה לקיים אורח חיים שכזה כבר מעכשיו גם למען עצמי. 5. אני כבר לא ילדה ואמנם לא מבוגרת אבל עם רקע תורשתי כמו של המשפחה שלי אני אהיה בצרות מאוד גדולות אם לא אשמור על הפה ועל המשקל. שלא תבינו לא נכון, אין לי איזו פנטזיה להיות מידה 38 ואפילו לא מידה 40, אני בהחלט אסתפק במידה 44-46. מה שבאמת חשוב לי זה שהבדיקות שלי יהיו תקינות ובשביל זה אני חייבת לאכול מאוזן ונכון ואז גם המשקל ירד. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליחה להביא את עצמי לכדי פעולה, יש לכן עצות??
כל חיי הבוגרים הייתי שמנה. בשבוע 7 של ההריון גילו לי סכרת הריונית שהיתצה לי למלאך השומר במהלך ההריון ולא רק שלא עליתי במשקל בהריון אלא עוד אפילו ירדתי במשקל. בתחילת ההריון עם הנסיון לאזן את הסכרת ירדתי 7 ק"ג, במהלך ההריון עליתי 5 ק"ג כך שסיימתי את ההריון -2 ק"ג ממה שהתחלתי אותו. כשנגמר ההריון חגגתי, אני לא יכולה אפילו לתאר עד כמה חגגתי ולמרות זאת הק"ג המשיכו לנשור (אולי בגלל ההנקה) עד כדי כך שהגעתי למשקל הכי נמוך שלי מזה שנים והייתי מאושרת עד הגג כי הרי לאכול כל מה שבא לי ולדרת במשקל זו פנטזיה רטובה של כל אישה שמנה. עברו 9 שבועות מהלידה ובשבועיים האחרונים אני מרגישה שאני עולה במשקל אז הבוקר החלטתי לנסות את מזלי ולהשקל כדי לראות מה המצב.