איך מתחילים ולאן?

yan yan 1

New member
איך מתחילים ולאן?

שלום לכולם, זה פעם ראשונה שאני כותב כאן. אני כבר הרבה זמן מחפש משהו לא מוגדר משהו שאני לא יכול לראות בעצמי או יותר נכון לא מצליח להבין בעצמי. אני נמצא כרגע בסטאז' במשפטים ודי הרבה זמן יודע שאין סיכוי שאני ארצה להמשיך לעסוק בתחום הזה.המחשבות על מה יהיה אחר כך, מה אני רוצה לעשות, במה אני טוב, התיסכול שאתה מרגיש על עצם בזבוז הזמן במשהו שלא באמת רצית, ההליכה במסגרות שהתוו לך, הרצון לרצות כל אחד אחר ולא את עצמך, הפחד שאתה עוד מעט בן שלושים ועדיין אין לך מושג מה אתה אוהב, או מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול (במיוחד שאתה רואה את החברים שלך עובדים בהיי טק, כל המחשבות הללו גורמים לי לחוסר ריכוז ךעייפות לבעיות בזוגיות ואני לא מצליח להיפתר מהם. כמובן שאני יודע שזה טבעי וזה בסדר ויש עוד הרבה כמוני ולמרות שהבנתי שאני צריך לחיות את הרגע ולראות לאן החיים יובילו אותי (בעוד חצי שנה שאני אסיים) עדיין אני מרגיש שאני מפספס משהו שאין לי תוכנית ברורה שאני לא מממש את עצמי (למרות שמצד שני אני לא יודע מה אני באמת רוצה לעשות או במה אני באמת טוב). אני מרגיש שאני צריך לעבור איזשהו תהליך, הייתי מעוניין להשתתף באיזשהי סדנא בתחום, אבל אין לי מושג מהיכן מתחילם לבדוק או לחפש על הדברים הללו , בעצם יש לי מושג אך אני לא יודע מה טוב בשבילי. אני יודע שזה אישי ולכל אחד כנראה מתאים משהו אחר אך עדיין אני אשמח לשמוע כל עצה או טיפ שיש לכם בנושא או דברים שעבדו בשבילכם, כי יש לי הרגשה שאני לא מדבר בשמי בלבד. בכל מקרה למי שהגיע עד כאן תודה על תשומת הלב ועל ההקשבה.

כמה הצעות

כן, בעידן שלנו מה שאתה מתאר הוא נפוץ, כחול אשר על שפת הים
כל מה שאתה מרגיש זה טוב, כי אתה מתחיל להיות מודע. המודעות הזאת כואבת ומתסכלת, אבל בלעדיה לא תוכל לעלות על דרך אותנטית שלך. גם כשאתה יודע מי אתה, ומה אתה אוהב, יכול להיות שתעשה דברים שהם פשרה מסוימת בין חלקים שונים בחייך. אבל תעשה אותם מתוך שלמות, ואז זה לא פוגע בך. כשמתפשרים על עצמנו, על נשמתנו, זה כבר סיפור אחר, ויכול להיות שככה אתה מרגיש עכשיו? הדרך לעבר מי שאתה באמת היא לא קלה, בגלל המצב הנוכחי - התרחקת מהאמת שלך. אבל צריך להתחיל איפשהוא
בצעדים קטנים אפשר להתחיל במדיטציה יומית פשוטה במקום שלו, אני יכול לתת לך לינק שיסביר יותר טוב ממני במילים. זה יכול לתת לך ייצוב ושלווה, כדי שתוכל לראות יותר בבהירות את המציאות ואת עצמך. לגבי זוגיות, תחומי חיים אחרים תמיד יקרינו, ובטח גם המצב הנפשי. תרגיל זוגי מאוד פשוט ומחבר הוא לפנות זמן לשניכם בשקט, ולבהות אחד בעיניים של השני לזמן ממושך. באהבה. וגם הרבה לגעת בעדינות וחיבה. באהבה
ככה תרגיש יותר ביחד, ותתחזק במסע, וגם הזוגיות תתברר כמשהו אוטונומי וטהור יותר, והיא תשפיע לחיוב על חייך ולא להיפך.

yan yan 1

New member
תודה - תוכל/י לצרף את הלינק?

תודה על ההתיחסות. הייתי רותה לקרוא יותר על המדיטציה, ברשותך, תוכל/י לצרף את הלינק?

קלישאה מפורסמת אומרת...

למצוא זה לא העניין לחפש זה העניין ככל שיש ברשותך את היכולת לחפש זה אומר שאתה "בעבודה" עצמית, עושה עוד ועוד בירורים בתןך עצמך. אני מסכים שלפעמים זה נמאס ורוצים תשובות עכשיו, אבל אני מניח שאם חוסר הוודאות לא הורג אותנו אז הוא בטח מחשל (אני מקווה)

proshuto

New member
בדיוק בשבילך

הי יאן יאן 1, השנה עשיתי שתי סדנאות (בסיסית ומתקדמת) שבין השאר מתעסקות בדיוק בנושאים שאתה העלית: כיצד לדעת מה אני באמת רוצה, כיצד לשנות את החיים לכיוון הרצוי וכו. הסדנאות הן חוויתיות (עושים תהליכים וחווים דברים על בשרינו ולא הרצאות פרונטליות) ולכן מאד אפקטיביות. אני מצרף קישור לדף הסדנה הבסיסית. אם תרצה פרטים נוספים כתוב אליי ל- [email protected]. אני מאד ממליץ. לא מכיר הרבה אנשים שהתאכזבו.

טבעי לחלוטין

אני חושבת שכל מה שאתה עובר הוא תהליך שנקרא "חיים". ולפעמים במקום לשבת ולהחליט מה אנחנו רוצים בדיוק או איפה אנחנו רואים את עצמנו עוד כמה שנים, אנחנו פשוט "זורמים בזרם שלנו". שזה אומר : אולי לא נכיר בזה חד משמעית אבל עם הזמן אנחנו נבין מתוך איזה מקום בחרנו את זה(במקרה שלך - המשפטים). זה מאוד נורמלי מה שאתה עובר, לדעתי, ומתוך האין סוף בחירות בעולם והזמן הכי מינמלי שיש לנו כאדם - זה ט-ב-ע-י לחלוטין. ואתה תעבור את זה בעוד המון נקודות בחייך. למדתי מחשבים 4 שנים והיום אני עוסקת ביזמות נדל"ן. אתה יכול להתחיל ברכבת אחת, לקפוץ לשניה, ולסיים בנקודה שהשלישית תיקח אותך. המון הצלחה!! ותרגיש בסדר עם מה שאתה עובר.

למעלה