איך מתחזקים ???

חTחתול

New member
איך מתחזקים ???

בבדיקת דם נתגלה שיש לי רמת המוגלובין נמוכה. אני לא אוכל בשר. ולא אוהב בכלל ירקות (איך לעזאזל אפשר לאהוב לאכול ירקות?... אשמח לטיפים). הרופאים שלחו אותי למיליארד בדיקות למצוא למה ההמוגלובין נמוך אבל לדבר הכי חשוב לא נתנו לי פתרון: אני נורא חלש- בשבועיים האחרונים אין לי כח לכלום בקושי ללכת. יש אי אילו תוספי תזונה או אולי דברים אחרים שיכולים לחזק אותי ? כל מאמץ פיזי הכי קטן מעייף אותי דבר שלא קרה לי אף פעם

ירקות

אני לא יודע מה בדיוק הבעיה שלך עם הירקות, אבל אולי כדאי לנסות דרכי הכנה שונות. אתה תופתע לגלות כמה אפשרויות יש, וכמה טעמים אפשר להוציא מאותם המרכיבים בדיוק. לגבי המלצות- מאוד קשה להמליץ ע"ג האינטרנט, כי יש לבדוק עם השואל את כל הרקע (למשל- מה אתה כן אוכל?) יכול להיות שכלורופיל יעזור לך, ואולי אפילו מולטיויטמין יחזק אותך, אבל יש מכלול של דברים שכדאי לבדוק קודם. שוב, המלצה שלי- גש לטיפול. אפילו טיפול קצר טווח של מספר מצומצם של פגישות יכול לתת לך כלים לשפר את התזונה שלך, ללמד אותך מתכונים חדשים ומעניינים, והכי חשוב- לחזק אותך, ולשפר את מצבך הבריאות. בהצלחה

hal767

New member
שתי המלצות

1-תהיה מבסוט שאין מימצאים. סימן שאין נזק או מחלה משמעותיים. 2-אי אפשר ליעץ במדוייק בלי להכיר היטב את המקרה. אבל תזונה משחקת תפקיד חשוב בפתרון בעיות מסוג זה, הן כספקית יסודות מזון חיוניים, והן כחלק מדרך ריפוי. לכן יש להתאים לך תזונה, ואני דוגל בתזונה טבעית אורגנית נכונה המותאמת לך, וכן יש להוציא מהתפריט "מזונות", שאומנם מאד פופולאריים, אבל הרסניים לגוף, ובהחלט מהווים גורמי נזקים ומחלות, כמו זאת שלך. כדוגמא אביא את הקולה [הגרוע מכל], קקאו, קפה, חומץ ומזונות כבושים, תה ירוק, בשרים, דגים, אלכוהול ועוד. לשאלתך, אינני חושב שיש צורך בתוספי מזון. יש צורך במזון. לגוף ישנם כוחות ריפוי ותיקון, ומתן תנאים נכונים, וסילוק גורמי הבעיה, יביאו כוחות אלה לידי ביטוי.

למעלה