איך מתגברים

anamit22

New member
איך מתגברים

טוב אז נפרדתי ממי שהיתה הבתזוג שלי בחודש האחרון..וקשה לי עם זה.מאוד.לא חוויתי זוגיות הרבה מאוד זמן וזה מקשה עוד יותר.אני לא בטוחה מה נפגע יותר-האגו שלי או אני.אני רק יודעת לומר שהזוגיות הזו היתה מיועדת לכישלון מלכתחילה,בגלל המצב הנפשי שלי.ידעתי שאסור לי להכנס לזה כי אני גם ככה במצב רגיש עם עצמי-ובכל זאת נכנסתי.
זה גרם לי להחלש ולהסגר עוד יותר..ומה שעצוב זה איך שזה נגמר.אפשר לומר שדי פגענו אחת בשניה-וזה למרות ששתינו לא אנשים כאלה והבטחנו שלא נעשה את זה.יותר מזה-זה נגמר די רע,הרגשתי שירדנו נמוך,ממש,בגלל הפגיעות הזו.
וזה מכביד עליי.זה לא מי שאני.אני לא בנאדם שיורד לרמות כאלה-והעניין הוא שגם היא לא.אז זה פשוט לא נעים לי איך שזה נגמר.אני מרגישה עכשיו שפשוט הייתי בחוסר שליטה כל הקשר הזה-ואולי גם היא-ולכן קרה מה שקרה.מה שמפריע לי זה איך שהיא תזכור אותי-זה לא מי שאני וזו לא הדרך שהייתי רוצה להזכר,בפני אף אחד.וזה מה שמטריף אותי.
אין באמת דרך להתגבר על זה,אני מבינה,פשוט הייתי צריכה לפרוק.

שלום

לאגו אין תפקיד בקשרים, אלא לאהבה. אהבה נוצרת מהתאמה, והיא יכולה לבוא תמיד בלי תלות במצב הנפשי. אם רבתן ואין אפשרות לתקן, לפחות תוכלי ללמוד להיזהר להבא לא להתעמת עם אדם שחשוב לך. יפי האהבה שהיא נשארת כל החיים ומתגברים עליה רק חלקית, ואם לא הייתה גם אין על מה להתגבר. כל החיים מוצאים אנשים חדשים. צריך ללמוד לאהוב מאד את עצמנו ולהשקיע בעצמנו, בעיקר ע"י תחביבים.
&nbsp
&nbsp

שמים1

New member
anamit22

לפעמים יש מערכות יחסים שמוציאות מאיתנו את הרע ביותר ,
אבל הזוגיות הזו כבר מאחרייך , את יודעת מי את ומה את והמשיכי הלאה
בתקוה שתמצאי זוגיות שתוציא מימך רק את הטוב שבך .

בהצלחה

למעלה