איך משתחררים?

בלאונט

New member
איך משתחררים?

די, נמאס לי. בהקמת המדינה דיברו על חירות, דיברו על חופש הבחירה. בהכרזה בדבר זכויות האדם והאזרח דיברו ללא הרף על זכותו של כל אדם לחופש, וזה מוציא אותי מדעתי, שהחופש עליו הם מדברים מיושם רק מבחינה פרקטית פיזית ולא מבחינה חברתית. טוב אולי אני קצת נסחף, אבל תגידו לי, מה רע בלחטט באף? הרי כולנו עושים את זה. גם הבנות וגם הבנים, ואני מדבר מתוך תצפיות מבעיתות, אז מה רע בזה? מה מונע מבעדינו להישאר בבית ביום שישי? מה נורא כלכך להישאר בבית? שלא תבינו לא נכון, אני מבין את הדברים האלו, אני רוצה לשנות אותם. אני רוצה להגיד להם ``לא תודה, לא בא לי ללכת לראות קופים מזדווגים בכנסיה היום - אולי מחר``, אני רוצה לחטט באף, אני רוצה ללכת הביתה בשיעורים חופשיים, אני רוצה להיות הילד הקטן והחמוד הזה שקורא את הספר שלו בפינה בהפסקות.

Black Star

New member
מה רע בלהישאר בבית?

הנה, כמו שאפשר לראות- יום שישי בערב ואני כאן. בבית. וזה כמעט תמיד אצלי ככה, אני יוצאת לעתים רחוקות. אוווו, איזה נורא, נכון? צריך לנדות אותי מהחברה. אני לא יוצאת בימי שישי. כופרת!!! פושעת!!! ובאמת, מה הקטע? אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שומדבר. ויציאות זה דבר נורא נחמד אבל כשאין זמן/כוח/חשק לא חייבים לצאת, וזהו. ולי, מה לעשות, רוב שנת הלימודים אין רגע זמן. אני מפצה על זה בריבוע בחופשים :) אבל כן, נקודה נכונה- מה לעשות, אין כזה דבר חופש חברתי, אתה כבול למוסכמות ולנורמות ולמה שמקובל לעשות. ואתה יכול לעשות גם כל דבר אחר ולהיות לחלוטין מנוגד לנורמות, אבל אז אתה מסתכן בבידוד חברתי. וזה לא נראה לי דבר יותר מדי בריא, לאף אחד. איך משנים את זה זו כבר שאלה אחרת. בכלל אפשר? אני לא בטוחה.

להשאר בבית זה בכלל לא רע

אבל זה גם לא טוב אני ויתרתי היום על האמנזיה רק בשביל ללמוד למגן בתולדות העיצוב :) עכשיו אני בהפסקה השניה שלי היום .. למדתי מ15:00 עד 18:00 ומ19:00 עד 23:00 !! מעניין למה בימי שישי בערב אין אף אחד און ליין באיי סי קיו, ואחרי 5 דקות של המתנה, אני רואה את כל הרשימה כמעט על אינביזבל, אני לא מבין את זה .

kit k@t

New member
כי זאת בושה....

אתה לא מתבייש בעצמך להישאר ביום שישי בבית? יש אנשים שכן אז הם ניכנסים לאינביזבל כאילו שהם יצאו לאנשהו ואז הם לא נראים חסרי חיים או משהו אני לא ממש אוהבת לצאת ביום שישי בדרך כלל אין לי מצב רוח אז או שאני רואה סרט בטלויזיה או שאני באיציק ואני לא מתביישת בעצמי!!!!!!! קאט

*may*

New member
מה שמזכיר לי.. :)

את הסרט שכרגע חזרתי ממנו ! שוקולד ! כן,כן, הוא מדבר גם על זה.. :)

*may*

New member
לא נראה לי שיש לך אותי.. :)

96369247 זה האייסיקיו שלי הנך מוזמנת לרשימתי :)

MERD!

New member
מי מכריח?

זה מזכיר לי תנאום של ההוא מאיש ההרס בסוף אבל רק פחות מעורר השראה. או תנאום של ההוא מאיש ההרס מופיע בMTV ואומר נאום זהה. שוב פעם פחות מעורר השראה מי מכריח אותך? אל תצא תהיהי הילד הזה ומי לא הולך הבית בשיעורים חופשיים?? ותחטט באף חופשי.. אני חיטטתי שקראתי תהודעה הזאת

למעלה