איך משפרים מתח?

lost green eyes

New member
איך משפרים מתח?

פעם שאלתי כאן איך משפרים מתח בנות... והאם תוך כדי שאני מתרגלת יהיה לי קל יותר עם מתח רגיל - PULL UPS.
מסתבר שכן, התחזקתי לא רע

בשבוע האחרון אני מתרגלת את הPULL UPS בלבד.. ומצליחה 3 סטים של 4 עליות מושלמות בכל פעם. יש אולי איזו תוכנית אימונים שאני יכולה להתנהל על פיה?.. או פשוט להמשיך יום כן יום לא כזה...
מה אתם חושבים?

תודה.

lost green eyes

New member
+ עוד שאלה

הליכון עד 2000 ש"ח. שווה משהו ? המלצה לדגם מסויים?..
ההליכון צריך להיות חזק, יציב ואיכותי.. שיוכל לשאת את הבעל [120 ק"ג].

לא

הליכון ב 2000 שקל במיוחד ב-120 ק"ג משקל ילך לזבל מהר מאוד וידרוש יותר תיקונים לטווח הארוך מאשר המחיר שלו.
לגבי המתח, תעשי חזרות שליליות. נניח את מצליחה 3 חזרות, תשלימי עוד 3 חזרות (או כמה חזרות שאת עושה, עדיף לא יותר מידי 6 זה טוב להתחלה) בתור חזרות שליליות.
את החזרות השליליות פשוט עושים הפוך: קופצים למעלה (מקופסה אם זה יחסית גבוה) ומתחילים לרדת לאט לאט עד שהמרפק ישר וככה עושים עד שמשלימים את הסט לגמרי. ככה לכל הסטים/חזרות שלא מצליחים לבצע. תוך 2-3 שבועות כבר יתחיל להיות שיפור.

Orel Samila

New member
אז אני חושב שזה יעזור :)

לפני כחודשיים בערך כתבתי פה שגם אני צריך עזרה במתח הייתי עושה בקושי 1.. עכשיו אני עושה כבר 7.. ולדעתי מה שעזר לי יעזור לך ולכל אחד אחר.. לך למתקן מתח תבצע את מספר החזרות המקסימלי שלך שתסיים,חכה כ20 שניות ואז עלה עם הראש מעל למתח בקפיצה או עלייה רגילה.. כל פעם תרד ממש טיפה תחלק תירידה לחלקים ובכל חלק תיעצר לכ8 שניות ותרד עוד טיפה 8 שניות וכך הלאה 8 פעמים ביום,ועוד משהו שמשפר את השריר קח תיק גב או משהו עם קצת משקל ותעלה על המתח שהמצב בגובה המוט ולהחזיק את שאתה מת.. ככה איזה 5 פעמים ביום למשך חודש -חודש וחצי.. ותראה שיפור משמעותיי .. שמח לעזור :)

למעלה