איך משנים את זה?

לליתי

New member
איך משנים את זה?

נפגשתי איתו לראשונה לפני שבועיים בבליינדייט הוא לא ממש עשה לי את זה.. נראה היה כי חוסר העניין הוא הדדי. אך כיוון שהיה גירוי אינטלקטואלי המשכנו בשיחות אנחנו מדברים כל יום והרבה שותפים לנעשה האחד אצל השני מייעצים מחבקים תומכים ומקשיבים הוא מספר על הנשים שפוגש אני מעלה תובנות וההפך כאשר ברור לשנינו כי הקשר ביננו הוא חברי ודי השבוע נפגשנו שוב כחברים הוא הצטרף אליי ואל חברתי, היה מאוד נחמד הוא מאוד מאוד מפרגן פתאום חשבתי לעצמי שאולי פסלתי אותו מהר מידי מאמינה כי הוא לא יעשה את הצעד הראשון גם אם ירצה כי הבהרתי בצורה חד משמעית... איך אדע אם הוא מעוניין? אם אעשה את הצעד אולי אאבד את החברות המדהימה ביננו? אם לא אעשה בטח אחוש תחושת החמצה... הוא עדיין מתקשר ומשתף הוא עדיין חלק מהכל... מה עושים?

לילי301

New member
פשוט לשאול...

להסביר, לדבר.. אני לא מאמינה שרע ייצא מזה, אולי תופתעי לטובה, מיותר לבחוש בתחזיות לא אופטימיות. ואם הוא יברח, אז כנראה שהוא לא חבר מספיק טוב!

איזי בת

New member
לילי אבל אבל....

לפי מה שאני מבינה הקשר הזה הוא חדש.... למה לא לבנות חברות ומשם להמשיך?? היא לא יכולה לבחון את החברות שלו אחרי שבועיים הכרות.... אבל זו רק דעתי....

לילי301

New member
צודקת מתוקה,

אבל היא גם כותבת שהוא ממשיך להכיר נשים אחרות, אולי בזמן שהיא תבנה בסיס לחברות טובה ואמיתית, הוא יבנה זוגיות עם אחרת..כי יחשוב שהיא מבקשת רק חברות ולא מעבר!

Taz39

New member
זה ההבדל באתרי הכרויות

שבהם פוסלים ונפסלים במהירות האור...ולא נותנים צאנס לראות את האדם באופן שונה...היום את מכירה אותו קצת שונה ולא שופטת אותו במהירות הבזק...והפלא ופלא מאוד נחמד לך איתו ואת אפילו שוקלת מעבר לזה...מה עושים ? שאלה טובה נותנים לדברים להתפתח מעצמם ואם זה צריך לקרות זה יקרה טאז - בקליל מכבסים

ללית

מנסה לשים את עצמי במקומך אני חושבת שזה יהיה קשה לשאול, כי באמת אם הוא לא רואה אותך באור כזה.... אבל מצד שני לא לנסות נראה לי פספוס אם הוא מוצא חן בעינייך קשה לי לומר...

felka

New member
בלי קשר לאתרים וסוגי הכרויות

אם את גרושה... יהיה לך יותר קשה מרווקה להכנס לקשרץ יקח יותר זמן. ההוכחה היא קלות שנכנסת איתו לידידות. אחרי גירושים אנחנו יותר פתוחים חברתים ומנטאלית, אבל יותר סגורים רגשית. אני יכול להגיד לך שקשה להיות בקשר אם בן אדם שלא עושה לך את זה, אבל גם לא פשוט להיות עם בן אדם שכן עושה לך... לא כל קשר חייב להתחיל מאהבה. יש לי דוגמאות בחיים של קשרים של חברים שלי שהתחילו כידידות והמשיכו כאהבה גדולה. אנשים מכירים אחד את השני ואז יותר פתוחים לקשר רציני יותר. חוץ מזה את כבר רוצה קשר רציני? אם לא מה מפריע לך להיות בקשר חברתי...

למעלה