איך משחזרים מפרק?

איך משחזרים מפרק?

אני לא מסוגל לקפל את הבוהן שלי כבר כמה שנים נראה לי. עכשיו היא עדיין מחלימה ממכה, ואני מעוניין לדעת אם אני יכול "לשחזר" את מצבה שתהיה תקינה. האם מישהו יודע על משהו בנושא? איך אני אוכל לקפל את האצבע כמו במצב רגיל? אם יש איזו שיטת טיפול עם מפרקים או מישהו שיכול לבדוק לי את זה...

o fri

New member
אני לא. אבל

מאחלת לך לילה טוב
. מציעה גם לנסות לתקשר עם האצבע, ולתת אמון ביכולות הריפוי וההשתנות של הגוף. זה בטח לא יזיק.

carmelidia

New member
חברה שלי טוענת שיש אפשרות טיפול

הומיאופתי בזה, אם אתה מעוניין. חוץ מזה נראה לי ששיטה כמו אוסתיאופטיה יכולה לעזור. אם תרצה אני אמליץ לך על מטפלים טובים בשני התחומים.

שריתה ש

New member
אוסטאופתיה בטוח תעזור, אבל יש לי

רעיון למשהו שאתה תוכל לעשות. פעם כשלמדתי מחול, המורה הפנתה את תשומת ליבנו לכך שהמפרק של האצבע הקטנה ברגל בדרך כלל מנוון אצל אנשים. כלומר, רוב האנשים לא מסוגלים להזיז אותה לבד, בלי אף אצבע אחרת שתזוז. תנסו תראו. ניסית? אז הקדשנו את כל השיעור לנסיון להזיזאת האצבע הזו לבד, ואחרי הסתכלות מאומצת ומחשבה מאומצת הצלחתי להגיע לתזוזה קטנה. וזה אחרי רק שעה וחצי. אני מניחה שאם הייתי מתמידה הייתי מגיעה לתוצאות יותר טובות. אז פשוט ממש תתמקד, ותנסה לעשות את זה. תחשוב ממש חזק. בסוף תצליח. בהצלחה. כשחושבים על זה, זה היה שיעור מתקדם. וזו סתם היתה מורה למחול, ואני הייתי בת 14. אני מניחה שאנחנו תמיד לומדים משהו, אפילו בלי להתכוון...

שריתה ש

New member
ואופיר, מזל טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

רק עכשיו קיבלנו את המחשב החדש, והיינו מנותקים די הרבה זמן, אז לא הספקתי לומר לך מזל טוב על המבחן,התמונות נראות ממש מגניבות.
אתה
!

מניסיון אישי../images/Emo4.gif

שברתי אצבע אחת ברגל בשבר מאוד נדיר לפני מס' שנים, הסנדלרים בבית חולים אמרו לי שיש לי סיכוי של 50 % שזה יחזור למצב הרגיל 50 אחרים שיהיה נזק תמידי. עקב המיקום הבעייתי של השבר אי אפשר היה לגבס או לקבע את האיזור ונשארתי עם נזק תמידי של מפרק חסר תנועה. אחרי שנים של לימודי טאי צ'י, שיאצו, רפואה משלימה וקונג פו אני יכול להזיז את האצבעות כולל את המפרק אך לא בתנועה הרגילה שלו.

TheGreatNut

New member
אני יודע שהמפרק...

של הבוהן שלי, ולמעשה מבנה הבוהן בכללותו, היה במצב הרבה פחות טוב ממה שהוא היום כשאני משווה אותו כמה שנים אחורה. פעם המפרק של הבוהן שלי היה אדום כל הזמן, היו עוברים בה זרמים לא נעימים והיא כאבה לי לפעמים עד כדי צליעה קלה. היום אף אחד מאלו לא קיים. אני יכול לנחש מה גרם לריפוי אדיר כל כך בבוהן שלי, אבל לא היה שום תהליך שהפנתי אליה "ישירות" בכל השנים הללו. ככה שלדעתי תהליך הריפוי "הכללי" שאתה עובר עם עצמך יניב תוצאות "עקיפות" גם אל הבוהן שלך במוקדם או במאוחר.

TheGreatNut

New member
דרך אגב, בזמנו רצו לעשות לי ניתוח..

אפילו יכול להיות שהיום ירצו לעשות לי ניתוח. מבחינתי המצב שלי הוא בכלל לא מגבלה. רק קצת שונה משל האדם הממוצע.

אכן

שיטה שתרגולה עוזר לשקם פגיעות מפרקים, עמוד שידרה ועוד, לא יודעת אם זה רלוונטי למקרה שלך, אבל כדאי לברר גם לגבי יוגה טיפולית אצלם

למעלה