איך משדרגים אתר PHP

giora10

New member
איך משדרגים אתר PHP

יש לי אתר שבנוי ב PHP גירסה 5.6 לפני שבוע נפרץ האתר. כשפניתי לחברה שמאכסנת את האתר בארהב הם אמרו לי שצריך לשדרגו לגרסה 6.5 ניסיתי לעשות את זה דרך האתר של PHP אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה. כתובת האתר http://www.naturist.co.il אגב במערכת הפורומים שלי השעה היא שעת ניו יורק האם ניתן לשנות את השעה לשעון ישראל? תודה מראש לכל מי שמוכן לתרום ולעזור

Mr Boggy Man

New member
is came back from the future!

אם היה לך קצת כבוד אילנו היית מחפש בגוגול את האתר של php, ורואה שבקרוב תצא גירסא 5. בטא. שנית, החברת איחסון שלך אמורה לספק לך את כל האבטחה הדרושה לאתרך. בנוסף, באגים בphp מזמן יצאו מהאופנה, ואני לא ראיתי אף סקריפט לphp כבר....שנתיים. שלישית, בוא נסכים ביחד, שאף קראקר רציני לא יפרוץ לאתר של נטוריסטים (מזה לעזאזל?!), במיוחד כשיש לו סקריפט לאחת התוכנות הכי פופלאריות בעולם. הוא יפרוץ לyahoo, לsex4free ולhack.me.cuz.i.am.an.honeyput, אבל, הוא לא יפרוץ לאתר נוטורקטורם. בבקשה, דבר עם חברת האיחסון שלך, ותגיד להם שהחיים שלך מספיק קשים בלי הבולשיט שלהם. הם מספקים לך את החבילה, הם אמורים לאבטח את העסק.

N i X

New member
וואלה, עכשיו הבנתי מה כ"כ הפריעה לי

בהודעה שלו! הגרסאות של PHP שלא שמעתי עלייהן ;) הוא בטח סתם התבלבל והתכוון ל 4.6... ולא 5.6. בקשר לזמנים, כשאני בונה סקריפט שירוץ על שרת בחו"ל ואני צריך את הזמן בישראל, אני פשוט משתמש ב gmdate() ומוסיף שעתיים (GMT+02 ישראל )

N i X

New member
אגב, לפי מה שהבנתי, האתר שווה פריצה

זה אתר של נודיסטים ;) ובכל מקרא, החברה שמאחסנת אותו אמורה לדאוג לאבטחה, ולא הוא, שלו במילא אין שליטה בזה.

kensaggy

New member
לפי דעתי

הוא מתקוון ל phpnuke גרסא 5.6 ואמרו לא לעדכן לגרסא החדשה (מלפני כחודש) 6.5. הוא מתכוון לניוק ולא לPHP... הוא לפי דעתי פשוט התבלבל...

giora10

New member
תודה על שניסתם לעזור לי..אבל

תודה לכל המשיבים אבל אף אחד לא ענה לי, ואם היה אחד שניסה אז לא הבנתי אותו. חברת האיחסון אינה חייבת לדאוג לשידרוג האתר שלי, ולכן פניתי לעזרתכם. התשובות שקבלת כאן היו שחברת האיחסון צריכה לעשות זה אינה רלוונתית. יתכן שטעיתי איני יודע מה ההבדל בין NUKE ו PHP הבודד שענה לי בקשר לשעון האמריקאי שיש במערכת הפורום אמנם ענה, אך אני לא הבנתי מה הוא כתב. אשמח אם משהו באמת יודע ויותר מכל יודע להסביר ולא להאשים משהו אחר. באתר אחר קיבלתי תשובה מצויינת "למה בנית אתר...זה דבר מיותר" והגדיל משהו ואמר למה ב PHP. נסו להיות נחמדים ולענות לי. תודה לאלה שניסו.

N i X

New member
אף פעם אין לי כותרת נורמלית...

לא ממש הבנתי, איך זה שיש לך PHPNuke (תוכנה בשפת PHP) מותכנת באתר, ואתה משתמש בה, ואין לך מושג מה זה? זה דיי מוזר... אתה לא זוכר איך התקנת את זה? מה שהמליצו לך לעשות בחברה כמו שאמרת זה לעדכן לגרסה חדשה יותר של PHPnuke, לphp.net אין שום קשר לזה. וגם לא לתכנות PHP. אתה צריך ללכת לאתר של PHPnuke, להוריד גרסה חדשה, לקרוא טוב טוב את קבצי הREADME/INSTALL/UPGRADE וכד'. ואז להתקין כמו שמוסבר שם. כשעניתי לך בקשר לפורום חשבתי שמדובר בפורום שאתה בנית, ואתה מעוניין לשנות בו את הזמן, בפורומים מוכנים בד"כ יש דבר כזה שהם קוראים לו timezone, ושם אתה יכול לקבוע את הזמן שלך. או שיש time offset ודברים כאלה, חפש בהגדרות. בהצלחה, יורי.

N i X

New member
סליחה מראש על שגיאות הכתיב...

אני עדיין חולה, אז אנא סלחו לי.. ;)
מותכנת =
מותקנת

למעלה